Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já byla včera na odběr krve po 12 dnech od KET a hCG přes 1.800
![]()
Všem držím palce ![]()
Holky kdo uz to mate za sebou
dnesni transfer byl doufam i posledni. Kvuli jizve po cs byl celkem zahul se tam dostat, mam delohu dozadu… myslim ze nikoho kdo se behem ket pozvracel tu asi nemaji
ale fakt se to nedalo, ja jsem hrozny stresar
…
Kazdopadne miminko mam u sebe a modlim se
![]()
Příspěvek upraven 14.04.23 v 07:26
@Evelinka211 píše:
Já byla včera na odběr krve po 12 dnech od KET a hCG přes 1.800![]()
![]()
Všem držím palce
Tak to je krásná hodnota! ![]()
@Denniska22 to je mi líto, že tě to tak potrápilo. Držím palečky, aby byl opravdu poslední ![]()
Ahojda, tak jak se citite? Ja sem dneska prvni den po KETU dvou a nemuzu se dockat az ubehne aspon tyden a vrhnu se konecne na test. Tesim se na priznaky a verim, ze to snad uz vyslo
Priplatili sme si na doporuceni i Embryoglue, pry maji zkusenost, ze to klidne i o 10% muze zvysit sanci na uhnizdeni a hlavne mi ty dve vajicka nebudou cestovat vsude mozne az treba do vejcovodu
Příspěvek upraven 13.04.23 v 20:57
@cappuccinko Ze skupiny IVF z holek z lonska, kde jsem byla, mely dve pozitivni test poprve 9. den. Jeste neni vsem dnum konec, drzim pesti!
@miskuet ja sem cetla, ze kolikrat az 16 den, pritom z krve uz to holcina mela potvrzene
@miskuet tak mi došlo, že už jsme se potkaly v diskusi ket říjen 2022.
Po Ketu jsem měla test pozitivní dvakrát a pokaždé to začalo duchem už 7.den, tak jsem doufala… Ale je mi jasné, že to může být později, tak zatím nehysterčím ![]()
Ja si dělala test ten 9. den a od té doby jsem si nedělala, zítra koupím test a zkusím znovu a budu doufát, že to vyjde.
@miskuet tak držím palce já tam mám být na 11 v kolik jdeš ty
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.