KET duben 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1344
14.4.23 09:18

@Hana94 tak, drzim palce, ja jsem na 10:30.  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.23 16:05

Ahoj holky @miskuet a ostatni jaké jsou pocity po dnešním ket? Myslela jsem na vás, mě to čeká v neděli, máme teda sestidenni, tak jsem zvědavá..

• Citovat
  • Upravit
1344
14.4.23 17:15
@Anonymní píše:
Ahoj holky @miskuet a ostatni jaké jsou pocity po dnešním ket? Myslela jsem na vás, mě to čeká v neděli, máme teda sestidenni, tak jsem zvědavá..

Ahoj, děkuji za optání. Bobek je tam, kde má být, teď jen aby to vyšlo :D Už je to můj xtý KET a teď si přijdu nějaká víc v klidu… Tak uvidíme. Budu držet pěsti v neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.4.23 21:29
@Anonymní píše:

Ahoj, všechno bylo v pořádku. Výška placenty 13mm a prý krásné embryo včera když ho rozmrazili tak dnes bylo staré 96h a prý se rychleji vyvinulo než jak by mělo tak snad je to bojovník a vydrzi 😁 jen mě poboliva levá strana břicha jak kdybych měla namozene svaly 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.4.23 21:29

@miskuet a kam chodíš? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
14.4.23 22:53

@Hana94 Chodím do IVF Clinic. To je suoer, ze ti merili sliznici, mne uz ne, posledni kontrola sliznice pred tydnem. Taky me zajimala vyska, ale co uz… a jaktoze nekultivovali embryo standardne do 5. dne? A uz vis, kdy tak zhruba budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.23 23:45
@Denniska22 píše:
Holky kdo uz to mate za sebou :andel: :srdce: dnesni transfer byl doufam i posledni. Kvuli jizve po cs byl celkem zahul se tam dostat, mam delohu dozadu… myslim ze nikoho kdo se behem ket pozvracel tu asi nemaji :D ale fakt se to nedalo, ja jsem hrozny stresar :roll: …

Kazdopadne miminko mam u sebe a modlim se :srdce: :srdce: :srdce:

Příspěvek upraven 14.04.23 v 07:26

Tyjo to me mrzí, určitě jsou zvyklí na cokoliv, hlavně že to tam je :D já mam taky dělohu dozadu a jsem po císaři :D

Holky kdy začínáte testovat? Já vždycky zkouším po tydnu, ale na krev jdu až 12 den po KET.

Anonym 🌷

• Citovat
  • Upravit
278
15.4.23 06:52

@miskuet já chodím do pfc Praha. Sliznici měřila při vkládání embrya překvapilo ji ze beru jen progesteron jinak nic. Testovat bych měla až 28.4. ale já to vidím ze začnu 10 den 😂 proč kultivovali takhle to nevím je to muj 1.ket tak vlástne ani nevím co je běžné a co je jinak 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
15.4.23 06:54

Koukala jsem ze jste se bavili o cenách tak ty vám teda trochu závidím my platili 15000,– za samostatný ket 🙄 a když by jsme chtěli laser a embryoglu tak to je 25000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
15.4.23 07:03
@Anonymní píše:
Tyjo to me mrzí, určitě jsou zvyklí na cokoliv, hlavně že to tam je :D já mam taky dělohu dozadu a jsem po císaři :D

Holky kdy začínáte testovat? Já vždycky zkouším po tydnu, ale na krev jdu až 12 den po KET.

Anonym 🌷

No byla to sila… ja zkusim mozna 5-6 den. Na krev pujdu jen kdyz bude pozitivni test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
15.4.23 07:18

Holky a jak staré embryo vám transferovali? A v car vám řekli kdy testovat? Já kdyz byla po IVF a et a koukala jsem po diskuzich kdy kdo testoval tak hodně lidi po ket testovalo po tydnu a pak chodili na krev a po et většinou testovali až od 10 dne je tam nějaký rozdíl? A když jsem měla injekci na ovulaci to už neovlivní test ze ne? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.23 09:11

Ahoj, mám dotaz, 30.3. Jsem podstoupila posledni KET, bohužel 14den vyšla krev negativní, před 3 dny jsem tedy vysadila Amelgen, který jsem brala 2× denně a MS stále nedorazila 🙈 po prvnim neúspěšným KET MS dorazila hned i přes Amelgen a teď nic 🤷🏻‍♀️ Jak dlouho můžu čekat než MS dojde?

• Citovat
  • Upravit
278
15.4.23 09:30
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz, 30.3. Jsem podstoupila posledni KET, bohužel 14den vyšla krev negativní, před 3 dny jsem tedy vysadila Amelgen, který jsem brala 2× denně a MS stále nedorazila 🙈 po prvnim neúspěšným KET MS dorazila hned i přes Amelgen a teď nic 🤷🏻‍♀️ Jak dlouho můžu čekat než MS dojde?

Mě ms po et dorazila snad až 6 nebo 7 den po vysazeni léku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.4.23 09:33
@Hana94 píše:
Mě ms po et dorazila snad až 6 nebo 7 den po vysazeni léku

Aha, takze klidne ten amalgen to muze drzet i tyden 🤦🏽‍♀️ 🤷🏻‍♀️ Tak jeste par dni pockam nez budu silet 😅 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
15.4.23 09:40

Tak ja se testovala po druhé až dnes a přijde mi, že tam je duch, ale nevím zda je to dobře když už jsem 12 den po KET, 9 den bylo sněhobílo a dnes toto. Na krev jdu v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.