Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hana94 ja to udelala tak, ze sem si treba 3 nebo 4 den po te injekci udelala test a pak sem to podle nej srovnala… Myslim, zev pribalaku pisou, ze se v tele muze drzet az 14 dni… Zalezi na jedinci, ja ho mela cca do tydne pryc
@Misakebek zkusím ten 4-5 den a uvidím ať se pak neplasim kdyby byla // 😁
@Hana94 v car rekli 5dnu nesportovat, nekoupat, nesexovat a dodrzuji ![]()
@Hana94 já to vidím na ten prvni týden po ket na pohodovejsi režim raději bez sexu atd. A jak jste to měly před ket? My zrovna kolem pichnuti ovitrelle měli hodně nechraneneho sexu ale to by byl uplny zazrak kdyby se zadarilo prirozene, jen ted beru navíc godasal který sem předtím neměla no. Snad nám to všem vyjde holky ![]()
@Anonymní píše:
@Hana94 já to vidím na ten prvni týden po ket na pohodovejsi režim raději bez sexu atd. A jak jste to měly před ket? My zrovna kolem pichnuti ovitrelle měli hodně nechraneneho sexu ale to by byl uplny zazrak kdyby se zadarilo prirozene, jen ted beru navíc godasal který sem předtím neměla no. Snad nám to všem vyjde holky
Před ket jsme to neřešili brala sem injekci v sobotu a sex jsme měli v pondělí tak uvidíme 🙂 myslím ze po tom ket je hlavně důležitý ten čas aby se embryo uhnizdilo a pak když bude všechno v pohodě tak uz tomu neublizime 🙂drzim nám všem palce
Ahoj holky, tak jak se cítíte? Mě občas pichne v podbrisku, a sem unavená jen nevím jestli je to tím ze má telo,,práci” s necim novým nebo je to z utrogestanu ale ten beru už od minulého pondělí a před ket jsem tak unavená nebyla a dávku mám porad 3×2 ale jinak zatím nic. Už přemýšlím kdy zkusím test 😁 jsem hrozná ale přecetla jsem nějaké diskuze a prý záleží na kvalitě embrya a jeho vývojové rychlosti
my měli embryo jednickove a prý je rychlejsi tak mi to dává naději na dřívější test 😁
@Hana94 Ahoj, mne taky sem tam pichne v podbrisku a vcera a predevcirem jsem zaznamenala drobne spineni, tak me napadlo jestli to neni uhnizdovani, ale zase nevim jestli to nebylo brzo.
Co se tyce testovani, tak cim je embryo mladsi, tim pozdeji se ma testovat. Takze pokud jsi mela ctyrdenni, testuj radsi o den pozdeji nez bys testovala s petidennim. Ja myslim ze celkove je jeste brzo, co jsem zaznamenala, tak nejdrivejsi duchy mely holky 5. den po KET a to teda nemam odvahu testovat tak brzo.
Příspěvek upraven 17.04.23 v 11:02
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.