Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@miskuet zvedla si mi hezkynaladu 🙂já čekala ze to nikdo neuvidí 😁 a co ty zkoušela si dnes test ráno 🙂
@miskuet šla sem hned 😂 mám to 150m od baráku a manžel šel do posilovny tak sem využila situace 😁
@Hana94 super, dej pak vedet ![]()
Ja to vzdavam, mama test ukazuje falesny duchy podle me.. takze u nas 7den nic.
Do toho jsem uplne ztratila duveru v manzela… mam chut se rozvezt ![]()
@Hana94 kdy budou vysledky? Dej pak vedet. Ja minuly KET byla krvi 4. den, ted uz si vystacim s testama… netestovala jsem, nemam testy, ale stavim se dnes v lekarne tsk testnu dnes nebo zitra rano.
@Denniska22 ja prave mela za to, ze mamatest duchy neukazuje… nebo zkouselas i jine testy?
Jakto, co se stalo s manzelem? (Jestli nejsem moc zvedava).
@Denniska22 četla sem ze za poslední pul rok se mamatesty hodně zhoršily jsem rada ze je v té akci v Benu neměli četla jsem to až pak jinak bych je taky koupila 😏
A co se stalo doma určitě to bude dobre 😊 myslím ze tohle období je těžké i pro ty chlapy i když to dávají najevo,,jinak”
@miskuet Mám zkusit zavolat kolem 18:00 jinak zítra ráno, chtěla sem jít v pondělí ale to už půjdu do práce a dělám od 7-19 tak to nestíhám a když bych šla zítra tak nechci čekat přes víkend 😁 na druhy odběr chci jít ve středu 🙂
@Hana94 ja nevim, jsem docela psychicky slaba povaha….
Proste ja tady behem 6 let 3× potratim, z toho 2× se mi neuchyti mimi, 2× ivf, hormonova smrst. Cisar, z toho jsem se vzpamatovala dlouho. Ted ten posledni transfer silenej… proste uz toho mam dost, a on mi tady rekne jak se nestaram ani o syna a proc chci druhy.
Hormony vyjebany. Od rana jen brecim
@Denniska22 určitě to tak nemyslel
kdyby měl takový názor tak by s druhým nesouhlasil 🙂 já sem táky psychicky slabší všechno se mě hned dotkne a je mi z toho smutno mrzí mě to přijdu si v tu chvilku k ničemu a to stačí maličkosti a o na ty maličkosti mi pak dlouho trvá zapomenout 🤔
@Denniska22 To me mrzi, manzek se nezachoval pekne. Ale treba uz je to i na nej proste dlouhe, narocne, ale bohuzel si to vyliva na spatnem miste a spatnym zpusobem. Verim, ze mu to dojde a zklidni se to. Znam to, clovek nekdy rekne veci, ktere vkastne rict nechtel a nejak to z nej proste vypadne. Drz se!
@Malinam
Ahojky, a všechno proběhlo v pořádku? ☺️
Já se snad boji jen toho nastrihnuti kdyby náhodou ty jo 🤦🏼♀️ 😅
@Clarisa7
Ahojky, nene to už je můj 4 ty jo…
První dva o ničem a pak po dvou letech jsme to zkusili znovu, celé kolečko…
No a první pokus a máme z něj chlapečka 16 měsíců ☺️
A chceme ještě jednoho prdolku tak do toho jdeme znovu ☺️
Já jinak chodím do Reprofitu a ty?
@Denniska22 to mě mrzí… ![]()
Určitě to od něj nebylo hezký, ale někdy bohužel člověk něco plácne a pak ho to mrzí… každej se s tím vyrovnáváme jinak. Celkově tím vším procházet je hrozně náročný, nejenom pro nás (i když my to odnesem nejvíc) tak i pro vztah… ať je brzo líp ![]()
@Aluše1989 jj ![]()
u mě je to takové trošku těžší se dostat do dělohy, ale pak to šlo jedna báseň… tak uvidíme co pondělí přinese 🍀
Tobě budu držet palce, ať to jde 22. vše hladce a s pozitivním výsledkem ![]()
Ahoj tak ket byl 13.4. A dnes 21.4 na mě na testu koukla :smiling_face_with3_hearts:
U nas dnes 8. Den negativni. Myslite ze muzu zavolat do centra at mi vysadi leky? Uz to nedavam ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.