Ket květen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
25.5.20 08:24

Holky, tak já už mám jasno, že se to nepovedlo :( dneska mám 9. Den po, test stále negativní a už mě bolí břicho na MS. Tak budu věřit v další pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
25.5.20 08:37

@Blajenka a jaké embryo se transferovalo? Někdy může hcg stoupat pomaleji a máš test s citlivosti 10? Jinak mě po všech pokusech bolelo břicho jak na ms nebo podobně, i u syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
25.5.20 12:41
@Anonym_kaO píše:
@Blajenka a jaké embryo se transferovalo? Někdy může hcg stoupat pomaleji a máš test s citlivosti 10? Jinak mě po všech pokusech bolelo břicho jak na ms nebo podobně, i u syna.

Dávali mi Nejslabší embryo 1×MC/2-. Další tři lepší kvality jsou na genetice a zamražené. 1. KET mě bolelo břicho a byl negativní, 2. KET mě bolelo úplně stejně a byl pozitivní (zamlklé), teď 3. Zase bolí. Mám mamatest, citlivost 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
25.5.20 13:18

@Blajenka myslím, že pokud bylo embryo slabší, tak se třeba později uhnizdilo a trvá než začne vylučovat hcg. Pockala bych 1-2 dny a udelala bych další test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
25.5.20 13:22
@Anonym_kaO píše:
@Blajenka myslím, že pokud bylo embryo slabší, tak se třeba později uhnizdilo a trvá než začne vylučovat hcg. Pockala bych 1-2 dny a udelala bych další test.

V pátek jedu na krev, tak už dělat test Asi nebudu a z krve to budu na 100% vědět. Říkala jsem si, že je slabší a nemusí to vyjít, ale ta malá naděje tam byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
25.5.20 13:34

@Blajenka naděje je tam vždy :) kdysi v jedné skupince měla holčina 3denní embryo, pozitivni test vyšel až nějak před krvi a dobře to dopadlo. Já jsem třeba strašná, já bych až do 14 dne nevydržela a testují vždy tak od 8-10dne. Držím palce, aby bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
26.5.20 06:34

KET den 0

Holky, tak dneska KET, pořád se trošku bojím, aby to klaplo v pořádku. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2215
26.5.20 06:46

@kveta112 držipm pěsti, aby bylo vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
26.5.20 06:47

Jinak u nás to nedopadlo dobře. Hcg kleslo, takže budeme čekat na další pokus. Všem přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
26.5.20 06:51
@Anonym_kaO píše:
@kveta112 držipm pěsti, aby bylo vše v pořádku :hug:

Děkuju. Beru to s respektem.

• Citovat
  • Upravit
230
26.5.20 09:03

@kveta112 ahoj držím palce na rukou i na nohou ;), hlavně min. 3 dny nic nedělej, lež doma u telky a relaxuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.5.20 09:05

@Anonym_kaO to mě moc mrzí :(, budu držet palce na ten příští :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.5.20 09:43

Tak já se včera ptala na tu krev, tak krev není potřeba :nevim:, mám si udělat 14 den po KET test, což je teď v pátek a pokud bude OK, tak se mám objednat za 3 týdny na ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.5.20 09:57
@Anonym_kaO píše:
Jinak u nás to nedopadlo dobře. Hcg kleslo, takže budeme čekat na další pokus. Všem přeji hodně štěstí.

To mě moc mrzí :( příště už to musí vyjít :andel:  :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.5.20 09:58
@kveta112 píše:
Holky, tak dneska KET, pořád se trošku bojím, aby to klaplo v pořádku. :roll:

Držím pěsti :oops: hlavně klid a pěkně odpočívej 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.