Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, tak já už mám jasno, že se to nepovedlo
dneska mám 9. Den po, test stále negativní a už mě bolí břicho na MS. Tak budu věřit v další pokus.
@Blajenka a jaké embryo se transferovalo? Někdy může hcg stoupat pomaleji a máš test s citlivosti 10? Jinak mě po všech pokusech bolelo břicho jak na ms nebo podobně, i u syna.
@Anonym_kaO píše:
@Blajenka a jaké embryo se transferovalo? Někdy může hcg stoupat pomaleji a máš test s citlivosti 10? Jinak mě po všech pokusech bolelo břicho jak na ms nebo podobně, i u syna.
Dávali mi Nejslabší embryo 1×MC/2-. Další tři lepší kvality jsou na genetice a zamražené. 1. KET mě bolelo břicho a byl negativní, 2. KET mě bolelo úplně stejně a byl pozitivní (zamlklé), teď 3. Zase bolí. Mám mamatest, citlivost 10
@Blajenka myslím, že pokud bylo embryo slabší, tak se třeba později uhnizdilo a trvá než začne vylučovat hcg. Pockala bych 1-2 dny a udelala bych další test.
@Anonym_kaO píše:
@Blajenka myslím, že pokud bylo embryo slabší, tak se třeba později uhnizdilo a trvá než začne vylučovat hcg. Pockala bych 1-2 dny a udelala bych další test.
V pátek jedu na krev, tak už dělat test Asi nebudu a z krve to budu na 100% vědět. Říkala jsem si, že je slabší a nemusí to vyjít, ale ta malá naděje tam byla.
@Blajenka naděje je tam vždy
kdysi v jedné skupince měla holčina 3denní embryo, pozitivni test vyšel až nějak před krvi a dobře to dopadlo. Já jsem třeba strašná, já bych až do 14 dne nevydržela a testují vždy tak od 8-10dne. Držím palce, aby bylo vše v pořádku.
Holky, tak dneska KET, pořád se trošku bojím, aby to klaplo v pořádku. ![]()
Jinak u nás to nedopadlo dobře. Hcg kleslo, takže budeme čekat na další pokus. Všem přeji hodně štěstí.
@Anonym_kaO píše:
@kveta112 držipm pěsti, aby bylo vše v pořádku
Děkuju. Beru to s respektem.
@kveta112 ahoj držím palce na rukou i na nohou
, hlavně min. 3 dny nic nedělej, lež doma u telky a relaxuj ![]()
Tak já se včera ptala na tu krev, tak krev není potřeba
, mám si udělat 14 den po KET test, což je teď v pátek a pokud bude OK, tak se mám objednat za 3 týdny na ultrazvuk
@Anonym_kaO píše:
Jinak u nás to nedopadlo dobře. Hcg kleslo, takže budeme čekat na další pokus. Všem přeji hodně štěstí.
To mě moc mrzí
příště už to musí vyjít
![]()
@kveta112 píše:
Holky, tak dneska KET, pořád se trošku bojím, aby to klaplo v pořádku.
Držím pěsti
hlavně klid a pěkně odpočívej 🙂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.