Ket květen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
26.5.20 10:01
@Anonymka Ka píše:
Tak já se včera ptala na tu krev, tak krev není potřeba :nevim:, mám si udělat 14 den po KET test, což je teď v pátek a pokud bude OK, tak se mám objednat za 3 týdny na ultrazvuk

Každá klinika to má asi jinak. U reprofitu se dělá teda krevní test a pokud je pozitivní, tak za 14 kontrola a ultrazvuk. A ty už sis test dělala, že? V těch příspěvcích se trochu ztrácím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.5.20 11:20

@Blajenka Jojo už dělala :) zatím to vypadá slibně pořád pozitivní, to je, ale ze 4 pokusů, které jsem absolvovala poprvé, teď jsme měli embryjko vybrané po genetice :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.5.20 12:12
@Anonymka Ka píše:
@Blajenka Jojo už dělala :) zatím to vypadá slibně pořád pozitivní, to je, ale ze 4 pokusů, které jsem absolvovala poprvé, teď jsme měli embryjko vybrané po genetice :andel:

Držím palce ať všechno dobře dopadne :andel: já mám taky poprvé 3 embrya na genetice a jen doufám, že projdou všechny :) chtěla bych si aspoň 1-2 nechat zamražené, kdybych chtěla 2. dítě. Samozřejmě, pokud je nepoužijeme všechny už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.5.20 12:57

@Blajenka držím palce :hug: určitě to dobře dopadne :srdce:,já měla 100% jen jedno ze 4, ale to je kvůli té mojí endometrioze, takže jsme teď měli jenom jeden pokus a ten mám teď v břichu ;), jinak to musím absolvovat úplně cele znovu od začátku… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
26.5.20 12:58

Holky, a nechali jste si všechny dělat genetiku embryí? Já mám stále zamrazene embrya z prvního ivf a tam se nedělala, tak by mě zajímalo, jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.5.20 13:03
@Anonym_kaO píše:
Holky, a nechali jste si všechny dělat genetiku embryí? Já mám stále zamrazene embrya z prvního ivf a tam se nedělala, tak by mě zajímalo, jak to je?

Při prvním odběru vajíček mi genetiku nedělali, protože vlastně kromě imunologie nemáme žádný zdravotní problém a věkem ještě nespadám do skupiny, kdy genetiku dělají. Jenže jsem po 2. Transferu samovolně potratila a proto mi teď po 2. Odběru vajíček genetiku dělají. Řekla bych, že je to individuální podle zdravotního stavu pacientky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
26.5.20 13:56

Ahoj holky jsem tu poprve myslim v tehle diskuzi. Mela jsem KET 15.5.,dneska jsem 11. den po nem a na testu bilo :,(. Na krev jdu ve ctvrtek 28.5. Ale uz nemam nejaky nadeje teda. Snazim se uz smirit s tim, ze nic. Pritom me porad poboliva bricho, vcera jak pres mens posobne a mens zatim nikde.Jsem z toho fakt smutna. Zadne spineni ale jinak,nic.Jen od prvniho dne od KETu obcas pobolivani v podbrisku.Ani se mi zitra nechce delat test :(. Jste tu nekdo, kdo jste mela treba ducha az treba 12.den a proste pomale nastupovani hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.5.20 15:08

@Anonym_kaO při 1. IVF mi ji taky nedělali, měla jsem 4 embryjka, nejdřív jsem si nechala dat 1, pak 1.KET taky 1 a 2. KET 2 embryjka, jelikož se to nepovedlo vůbec. Tak při 2.IVF jsme dávali všechny (opět 4) na genetiku a jak už jsem psala bylo dobré jenom jedno. Teď vím, že se to částečně nevedlo, jelikož nebyly v pořádku, ale jak už jsem psala je to tou endometriozou. Být tebou, tak to zatím neřeším, pokud máš zamraženo, tak už to teď stejně nejde a ještě máš stále šanci, že to s jiným vyjde. ;) Pokud by jsi měla podstoupit 2. IVF, tak Ti to doktor určitě navrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.5.20 20:10
@peta19888 píše:
Ahoj holky jsem tu poprve myslim v tehle diskuzi. Mela jsem KET 15.5.,dneska jsem 11. den po nem a na testu bilo :,(. Na krev jdu ve ctvrtek 28.5. Ale uz nemam nejaky nadeje teda. Snazim se uz smirit s tim, ze nic. Pritom me porad poboliva bricho, vcera jak pres mens posobne a mens zatim nikde.Jsem z toho fakt smutna. Zadne spineni ale jinak,nic.Jen od prvniho dne od KETu obcas pobolivani v podbrisku.Ani se mi zitra nechce delat test :(. Jste tu nekdo, kdo jste mela treba ducha az treba 12.den a proste pomale nastupovani hcg?

Ahojky, bohužel ti neodpovím ohledně testu :( ale břicho tě může bolest jako před MS i v případě těhotenství. Znám z vlastní zkušenosti. Bereš utrogestan nebo progesteron? Mi třeba tyhle prášky vždycky drží mensen a dostanu to až je vysadím. Já mám taky test negativní, ale dokud mi to nepotvrdí z krve v pátek 29.5., tak pořád doufám. Hcg může nárůst až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
26.5.20 20:21

@Blajenka Dekuju trosku nadeje po tom co jsi napsala.Mam krev ve ctvrtek no tak doufam, ze tam bude aspon slaboucke hcg..a nebo to do te doby dostanu a bude jasno :roll:. Mela jsem nadeji ale po tom dnesnim testu…bojim se to videt pozitivne..no ale to je asi jedno, zklamana budu tak jako tak kdyz to nevyjde. Drzim moc palce, dej urcite vedet co v patek zjistis :srdce:. Jinak beru Crinone. Kdyz jsem brala Urrogestan v breznu po odberu vajicek, tak jsem pak mela menses uplne normalne v terminu. A ted jen ten Crinone. Uvidim jestli to nejak ovlivni cyklus. Zkousela jsi teda test a taky ani duch? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.5.20 20:39
@peta19888 píše:
@Blajenka Dekuju trosku nadeje po tom co jsi napsala.Mam krev ve ctvrtek no tak doufam, ze tam bude aspon slaboucke hcg..a nebo to do te doby dostanu a bude jasno :roll:. Mela jsem nadeji ale po tom dnesnim testu…bojim se to videt pozitivne..no ale to je asi jedno, zklamana budu tak jako tak kdyz to nevyjde. Drzim moc palce, dej urcite vedet co v patek zjistis :srdce:. Jinak beru Crinone. Kdyz jsem brala Urrogestan v breznu po odberu vajicek, tak jsem pak mela menses uplne normalne v terminu. A ted jen ten Crinone. Uvidim jestli to nejak ovlivni cyklus. Zkousela jsi teda test a taky ani duch? :?

Poslední test jsem si dělala 9. Den po KET a úplně bílo :( jsem už smířená s tím, že to spíš nevyšlo, ale co kdyby…pobolívalo mě břicho asi 3.den a pak až do teď ne…poslední asi 2 dny mě střídavě bolí…crinone neznám, já teď beru progesteron…držím palce :) a máš další embrya zamražené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
26.5.20 20:44

@Blajenka Jasne tak jestli jsi zkousela 9.den,to je brzy pry, to muze vyjit :).Ja si udelam zitra jeste at nejsem ve ctvrtek uplne zklamana z te krve.Ale to budu asi tak jako tak.Kez by aspon naznak ducha…No Crinone je myslim taky hormon progesteron.Je to takovy gel v aplikatoru, ktery se zavadi.Ja to mam tak, ze od 1.dne po ketu me kazdy den pobolivalo teochu bricho, vcera dokonce dost, skoro jak pred mens. A dneska skoro vubec, jen malicko.Mame zamrazeno jeste 10 embryjek 5 dennich.Vy jeste mate nejaka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.5.20 21:12
@peta19888 píše:
@Blajenka Jasne tak jestli jsi zkousela 9.den,to je brzy pry, to muze vyjit :).Ja si udelam zitra jeste at nejsem ve ctvrtek uplne zklamana z te krve.Ale to budu asi tak jako tak.Kez by aspon naznak ducha…No Crinone je myslim taky hormon progesteron.Je to takovy gel v aplikatoru, ktery se zavadi.Ja to mam tak, ze od 1.dne po ketu me kazdy den pobolivalo teochu bricho, vcera dokonce dost, skoro jak pred mens. A dneska skoro vubec, jen malicko.Mame zamrazeno jeste 10 embryjek 5 dennich.Vy jeste mate nejaka?

Já mám doma ještě jeden test, láká mě si ho udělat, ale chci už počkat na tu krev. Máme ještě tři 6 denní zamražené a provádějí se genetické testy, tak doufám, že budou všechny ok. To zklamání chápu :,( je to můj už 3.KET a už bych si fakt přála, aby to vyšlo. Já mám progesteron ve formě čípků, zavádím 2-0-2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.5.20 11:54
@peta19888 píše:

Ahoj, tak co? Dělala sis test? Já dneska jo a je negativní. Břicho už pobolívá hodně a trochu špiním, takže to brzo dostanu. Na krev pojedu už si jenom potvrdit, že to nevyšlo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.5.20 12:09
@Blajenka píše:
Ahoj, tak co? Dělala sis test? Já dneska jo a je negativní. Břicho už pobolívá hodně a trochu špiním, takže to brzo dostanu. Na krev pojedu už si jenom potvrdit, že to nevyšlo. :,(

Ahoj jojo delala jsem rano test a negativni :?.Na test jdu zitra rano, ale taky to beru spis tak, ze je to potvrzeni toho, ze to nevyslo :(.To me mrzi, ze to nevyslo u Tebe, no uvidis z testu jeste.Ale chapu Te, ja sice nespinim a nic me neboli, ale to muze zahy prijit.Mam delsi cyklus, tak spis zitra.Dej vedet ale jeste co Ti reknou po te krvi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.