Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BecaP Hehe, tak to je sranda, že to máme skoro na chlup stejně
. Výsledky mi doktor sdělil telefonicky, tak toho moc nevím a chci si to nechat příští pátek vysvětlit..myslím si, že jako mozaiku označují embryo s nálezem, který nemusí nic znamenat. Některé ženy, které neměly žádné 100% zdravé embryo a měly právě tu mozaiku, tak si ji nechaly vložit a narodilo se jim zdravé miminko a v mém CARu ještě před dvěma lety brali mozaiku jako zdravé embryo, tak nevím ![]()
@Luiluu tak to už je slecna ![]()
Paraplegik? Holky vy na mě chodite s nazvama
co to obnáší?
U nás je přítel v pořádku, já jsem po MT přišla o levý vejcovod a teď mám problém se sliznici po revizi..
@rzipkova no alespoň v tom nebudu tentokrát sama
Jo už si asi vybavuji, něco málo jsem o tom četla ![]()
Moje ségra mi před koncem roku oznámila, že čeká miminko tak by bylo moc fajn, kdyby jsme byly stejne ![]()
@BecaP Tak to je krásný a neboj nic, uvidíš, že budete spolu vozit
![]()
@BecaP @Renata1991 děkuji holky za podporu. A jak píšeš beru jen utrogestan a když si tak vybavím tak je pravda že mě přestala bolet cca 2 dny po té co jsem ho začala vkládat. Tak třeba na mě opravdu tak působí.
@Luiluu máš pravdu zbytečně plasim, jak je to poprvé tak hledám i věci tam kde nejsou ![]()
@rzipkova jupí tak konečně MS přišla. Tak to holky vypadá že většina z nás bude mít Ket v lednu, tak to by bylo aby nebylo hodně porodů po prázdninách ![]()
@rzipkova bylo by to fajn, že by jsme byly stejně a mamca dvojnásobná babicka ![]()
@BecaP paraegik je ze je na invalidním vozejku po autonehodě.
jako když to klapne tak by měl muž k narozeninam mimčo a slavili by stejně. No on je docela po tom všem skeptickej až se na něj zlobím občas ![]()
@rzipkova třeba se tam někdy potkáme jsem zvědavá no coe poví zítra taky zvazujem zda nedat dvě zda by nebyla větší šance ale to se budu zítra ptát.
Holky prosim o vysvetleni, ctu ze uz spousta vas zobe nejake prasky jeste pred kontrolnim ultrazvukem, me nic nedaly, nekdy se neco bere a nekdy ne?? Je to muj prvni KET tak jsemz toho zmatena ![]()
@Luiluu jezisi pardon
Jsem tele a občas bych měla držet zobak
Ale já věřím, že i když tu cestu máte těžší než my ostatní a určitě dáš manželovi krásný dáreček ![]()
@Luiluu my jsme minule dávali 2 i přes ta všechna rizika a asi už bych šla jen do jednoho. Taky proto, že máme už jen 2. Ale tím, že dáte 2 tak se uspesnost nezvyšuje, zvyšuje se počtem transferu ![]()
Ja jsem si za těma dvěma taky stala, ale kdybych teď mohla vrátit čas, volila bych raději dva pokusy
Ale ro už je teď jedno
@bberousek pokud ti funguje ovulace normálně, roste ti sliznice tak máš ket v nativu což je bez stimulace, jen máš podle stáří embrya nasazeny Utrogestan, ale ten ti dají až po utz
Já mám Estrofem pro podporu růstu sliznice ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.