Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3423
6.1.20 20:41

@BecaP ja si davam ananasovou stavu a zitra si koupim cerstvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.1.20 20:45

Holky, kdy je nejlepší jíst ten ananas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
6.1.20 20:46

Tu já piju už ted :lol: Ale čerstvý taky koupim ;) to už je takový rituál :lol: I když zatím nepomohl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
6.1.20 20:47

@Nika9015 říká se po Ketu.. a ji se i s tim stredem :poblion: ale da se to vydrzet :lol: před jim grepy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
6.1.20 20:49

@BecaP jo je to spis takovy placebo efekt ale co bysme neudelali proto abychom mohli rict ze sme pro mimco udelali vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
6.1.20 20:53

@Renata1991 presne :hug: A já ananas miluju takže já spojim příjemné s užitečným :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
6.1.20 20:55

@BecaP ananas mam taky rada. Horsi je to s tim grepem. Pri nem se mi teda hodne krivy oblicej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
6.1.20 21:06

@Renata1991 nápodobně :oops: Tak spíš ten džus a když čerstvý tak si ho udělám ve smoothie makeru :palec: to už pak nějak dam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.1.20 21:23

To jo, zkusit se má vsechno :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
6.1.20 22:56

Já se jednou někde při prvním ivf dočetla pít hodně citron s vodou tak jsem pila, chytlo se ale nedopadlo, při druhém jsem nějak nepila a nic tak teď do třetice všeho dobrého už dělám zásobu citronu 😁 tak kdo ví. O zabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.1.20 14:30

Ahoj holky :) můžu se k vám přidat? :) čeká mě teď KET, jsem dneska 8. den cyklu, od druhého dne beru estrofem 3×1 a v pondělí 13. jdu na ultrazvuk. Stimulaci a opu jsme podstoupila v létě, zůstalo nám jedno embryjko a po PGD je zdravé :srdce: Psala jsem si tenkrát s holkama v jiné debatě a myslím, že ty už všechny budou za chvíli maminky :) Nám se to protáhlo, čekali jsme na výsledky genetiky embryjka, pak jestli bude folikul, potom jsem zas byla nemocná a pak to vycházelo na Vánoce, kdy měl náš CAR zavřeno, takže proto jdeme až teď :) Nikdy jsem ještě na transferu nebyla, moc doufám, že vše vyjde, jak má :srdce: Všem držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
7.1.20 14:56

@Pet8389 ahohky :mavam: A kolik jste jich posílali na PGD? Určitě to bude bojovnicek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.1.20 15:18

@BecaP ahooj :mavam: Jen jedno, měli jsme 3 embryjka, do pátého dne zůstalo jedno a je zdravé :dance: :srdce: Moc si přeju, aby to všechno vyšlo a dočkali jsme se miminka :) a kdy jdeš ty na KET? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
7.1.20 15:35

@Pet8389 jasně, už to čtu, že jste měli jen jedno ;) Tak to opravdu bude bojovnicek :srdce: určitě to vyjde :kytka: Já mám UTZ 16.1.A pocitam, že ket bude 24.1. ;) Máme už jen 2 6ti denní hatchujici blastocysty, 4 už jsme vyčerpali tak snad je jeden z nich taky nas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.1.20 16:03

@BecaP takže už víš, jak to probíhá, máš taky stimulovaný? Takže tak týden po UTZ je transfer? Držím ti pěsti, ať to vyjde :) :* nám všem holky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.