Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BecaP ja si davam ananasovou stavu a zitra si koupim cerstvy.
Tu já piju už ted
Ale čerstvý taky koupim
to už je takový rituál
I když zatím nepomohl ![]()
@Nika9015 říká se po Ketu.. a ji se i s tim stredem
ale da se to vydrzet
před jim grepy..
@BecaP jo je to spis takovy placebo efekt ale co bysme neudelali proto abychom mohli rict ze sme pro mimco udelali vse
@Renata1991 presne
A já ananas miluju takže já spojim příjemné s užitečným ![]()
@BecaP ananas mam taky rada. Horsi je to s tim grepem. Pri nem se mi teda hodne krivy oblicej.
@Renata1991 nápodobně
Tak spíš ten džus a když čerstvý tak si ho udělám ve smoothie makeru
to už pak nějak dam ![]()
Já se jednou někde při prvním ivf dočetla pít hodně citron s vodou tak jsem pila, chytlo se ale nedopadlo, při druhém jsem nějak nepila a nic tak teď do třetice všeho dobrého už dělám zásobu citronu 😁 tak kdo ví. O zabírá
Ahoj holky
můžu se k vám přidat?
čeká mě teď KET, jsem dneska 8. den cyklu, od druhého dne beru estrofem 3×1 a v pondělí 13. jdu na ultrazvuk. Stimulaci a opu jsme podstoupila v létě, zůstalo nám jedno embryjko a po PGD je zdravé
Psala jsem si tenkrát s holkama v jiné debatě a myslím, že ty už všechny budou za chvíli maminky
Nám se to protáhlo, čekali jsme na výsledky genetiky embryjka, pak jestli bude folikul, potom jsem zas byla nemocná a pak to vycházelo na Vánoce, kdy měl náš CAR zavřeno, takže proto jdeme až teď
Nikdy jsem ještě na transferu nebyla, moc doufám, že vše vyjde, jak má
Všem držím palce ![]()
@Pet8389 ahohky
A kolik jste jich posílali na PGD? Určitě to bude bojovnicek ![]()
@BecaP ahooj
Jen jedno, měli jsme 3 embryjka, do pátého dne zůstalo jedno a je zdravé
Moc si přeju, aby to všechno vyšlo a dočkali jsme se miminka
a kdy jdeš ty na KET? ![]()
@Pet8389 jasně, už to čtu, že jste měli jen jedno
Tak to opravdu bude bojovnicek
určitě to vyjde
Já mám UTZ 16.1.A pocitam, že ket bude 24.1.
Máme už jen 2 6ti denní hatchujici blastocysty, 4 už jsme vyčerpali tak snad je jeden z nich taky nas ![]()
@BecaP takže už víš, jak to probíhá, máš taky stimulovaný? Takže tak týden po UTZ je transfer? Držím ti pěsti, ať to vyjde
nám všem holky! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.