Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pet8389 Jj mám za sebou 1 ET a 2× KET
kety stimulovane, ovulace probiha, ale po ET jsem měla revizi a nedorusta mi dostatečně sliznice
Já mám vždy 10-13 den utz a oba kety jsem měla 19dc
Ale z pravidla po týdnu bývá ket
Podle stáří embrya ti nasadi Utros na ty dny a pak je ket ![]()
@Pet8389 ahojky vítej mezi námi. Já byla včera na svém prvním transferu, jen oproti tobě v nativu a také jsme měli jen jedno embryjko. Neboj všechno bude dobré a musíme těm našim „jedináčkům“ věřit že jsou ti pravý. Držím pěsti
Tak co děvčata jak se dnes máte. @Pet8389 tě vítám alespoň nás bude víc. Zítra jdu do caru a mám tolik otázek tak jsem zvědavá co mě poví a jak se vše naplánuje doufám že teď to fakt vyjde a nám všem. Těším se na ty dvě čárky jak si je tu Budem posilat😉
@Luiluu já dneska začala s Estrofemem a jsem úplně nepoužitelná
bolí mě hlava takže dneska lezim
Na to jsem se neresila.. mám to vždy na začátku ![]()
@BecaP nějak si asi ani nepamatuji zda mě to něco dělalo myslím že ne. Já si dnes sklidila vánoce (miluju je tak že jsou úplně všude) abych měla hotovo a pak mohla bejt vklidu. Máme doma pubertacku a docela dá i teď zabrat
tak že teď se soustředím už jen na ket a na učení s ní 😁 marodim od et tak jsem ráda že žádný stres
ať je ti hlavně líp.
@Luiluu já si na něj musím zvyknout, to jsou ty zacatky
poprvé jsem po něm byla na začátku jak nalita
Já sklizela vcera
udělala velký povánoční úklid, teď jen poklizeni a pak až před ketem velký ať mám pak zase klid
Kolik je pubertacce? Pritelovo synovi 7 a taky staci
Já jsem taky doma od listopadu a mám klid ![]()
@BecaP ahojky, na to peklo včera je mi dneska úplně dobře. Nic mě nebolí, nekrvacim až si říkám jestli je vše jak má být
. Poprvé za 2 a půl roku co neberu antikoncepci mě nebolí prsa. Každý měsíc přesně od ovulace až po menstruaci mě bolí jako čert a teď vůbec nic, ani nateklá nejsou. Bolela mě jen po ovitrille a den před Ketem jak když utne. To je mi líto že tak trpis s tím estrofenem, snad se to brzy zlepší.
@Lucias18 to je dobře, že je ti lepe
Ty bereš jenom Utros vid? Může mít vliv na to, že ta prsa tentokrát necitis ![]()
@Lucias18 to je dobre ze uz nekrvacis. Me minule s utrosem boleli prsa taky jinak nez klasicky pred ms
@BecaP Ahoj, tak to je super, budeme se navzájem podporovat
. Od dnešního dne beru 3×1 tabletu estrofemu a 12 DC ten ultrazvuk, tak jsem zvědavá, jak bude vypadat sliznice a na kdy naplánují KET
. Bude to můj první KET
. V listopadu jsem měla krátký protokol s antagonisty-odebráno 22 vajíček, z toho 15 zralých a 10 se podařilo oplodnit..do stádia blastocysty se jich vyvinulo 6 a jelikož jsem už po pěti potratech a nikdy se na nic nepřišlo, tak mi byla doporučena genetika embryí a z těch šesti máme dvě naprosto zdravá embryjka a jednu mozaiku, zbytek genetička nedoporučuje vkládat. Modlím se, aby nám vyšel hned první KET s vyšetřeným embryjkem a už se nemůžu dočkat, až bude u mě
![]()
@Lucias18 Moc na tebe myslím a držím palečky
Už teď se moc těším na první pozitivní test v této skupince ![]()
@rzipkova taky jsem dneska začala zobat
tak to máme krom kontroly úplně stejne ![]()
Co je to prosím tě ta mozaika? Už jsem to párkrát cetla, ale nic více nevim ![]()
@BecaP naší Málej je 13 no šílený hw větší jak já mám ji z mládí
muž ji vychovává od mala ale i její tatka si ji bere tak má prostě dva táty no a teď jsme chtěly společného prcka a já i druhé jen muž je paraplegik tak jiná cesta než ivf není. Tak snad ti bude líp. Je super jak se tu plníme a podporujeme 😁
@Lucias18 a ty se drž a neplaš určitě se brzo kousne a ještě budeš vzpomínal jak tě ty prsa nebolela ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď