Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pet8389 Jj mám za sebou 1 ET a 2× KET
kety stimulovane, ovulace probiha, ale po ET jsem měla revizi a nedorusta mi dostatečně sliznice
Já mám vždy 10-13 den utz a oba kety jsem měla 19dc
Ale z pravidla po týdnu bývá ket
Podle stáří embrya ti nasadi Utros na ty dny a pak je ket ![]()
@Pet8389 ahojky vítej mezi námi. Já byla včera na svém prvním transferu, jen oproti tobě v nativu a také jsme měli jen jedno embryjko. Neboj všechno bude dobré a musíme těm našim „jedináčkům“ věřit že jsou ti pravý. Držím pěsti
Tak co děvčata jak se dnes máte. @Pet8389 tě vítám alespoň nás bude víc. Zítra jdu do caru a mám tolik otázek tak jsem zvědavá co mě poví a jak se vše naplánuje doufám že teď to fakt vyjde a nám všem. Těším se na ty dvě čárky jak si je tu Budem posilat😉
@Luiluu já dneska začala s Estrofemem a jsem úplně nepoužitelná
bolí mě hlava takže dneska lezim
Na to jsem se neresila.. mám to vždy na začátku ![]()
@BecaP nějak si asi ani nepamatuji zda mě to něco dělalo myslím že ne. Já si dnes sklidila vánoce (miluju je tak že jsou úplně všude) abych měla hotovo a pak mohla bejt vklidu. Máme doma pubertacku a docela dá i teď zabrat
tak že teď se soustředím už jen na ket a na učení s ní 😁 marodim od et tak jsem ráda že žádný stres
ať je ti hlavně líp.
@Luiluu já si na něj musím zvyknout, to jsou ty zacatky
poprvé jsem po něm byla na začátku jak nalita
Já sklizela vcera
udělala velký povánoční úklid, teď jen poklizeni a pak až před ketem velký ať mám pak zase klid
Kolik je pubertacce? Pritelovo synovi 7 a taky staci
Já jsem taky doma od listopadu a mám klid ![]()
@BecaP ahojky, na to peklo včera je mi dneska úplně dobře. Nic mě nebolí, nekrvacim až si říkám jestli je vše jak má být
. Poprvé za 2 a půl roku co neberu antikoncepci mě nebolí prsa. Každý měsíc přesně od ovulace až po menstruaci mě bolí jako čert a teď vůbec nic, ani nateklá nejsou. Bolela mě jen po ovitrille a den před Ketem jak když utne. To je mi líto že tak trpis s tím estrofenem, snad se to brzy zlepší.
@Lucias18 to je dobře, že je ti lepe
Ty bereš jenom Utros vid? Může mít vliv na to, že ta prsa tentokrát necitis ![]()
@Lucias18 to je dobre ze uz nekrvacis. Me minule s utrosem boleli prsa taky jinak nez klasicky pred ms
@BecaP Ahoj, tak to je super, budeme se navzájem podporovat
. Od dnešního dne beru 3×1 tabletu estrofemu a 12 DC ten ultrazvuk, tak jsem zvědavá, jak bude vypadat sliznice a na kdy naplánují KET
. Bude to můj první KET
. V listopadu jsem měla krátký protokol s antagonisty-odebráno 22 vajíček, z toho 15 zralých a 10 se podařilo oplodnit..do stádia blastocysty se jich vyvinulo 6 a jelikož jsem už po pěti potratech a nikdy se na nic nepřišlo, tak mi byla doporučena genetika embryí a z těch šesti máme dvě naprosto zdravá embryjka a jednu mozaiku, zbytek genetička nedoporučuje vkládat. Modlím se, aby nám vyšel hned první KET s vyšetřeným embryjkem a už se nemůžu dočkat, až bude u mě
![]()
@Lucias18 Moc na tebe myslím a držím palečky
Už teď se moc těším na první pozitivní test v této skupince ![]()
@rzipkova taky jsem dneska začala zobat
tak to máme krom kontroly úplně stejne ![]()
Co je to prosím tě ta mozaika? Už jsem to párkrát cetla, ale nic více nevim ![]()
@BecaP naší Málej je 13 no šílený hw větší jak já mám ji z mládí
muž ji vychovává od mala ale i její tatka si ji bere tak má prostě dva táty no a teď jsme chtěly společného prcka a já i druhé jen muž je paraplegik tak jiná cesta než ivf není. Tak snad ti bude líp. Je super jak se tu plníme a podporujeme 😁
@Lucias18 a ty se drž a neplaš určitě se brzo kousne a ještě budeš vzpomínal jak tě ty prsa nebolela ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.