Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
12.2.21 09:31

@ŠmoulikLucik Ahojky holky :mavam: Nelinka má krásnej kukuč princezna.. my covid neprodelali, ale v rodině to bylo a hodně kritický 💚 🙏 a ještě hůř můj kamarád 😥 ale to sem nepatří.. jsme z Chebu a je to tu strašný..
V pondělí budeme taky očkovat, tak nám držte palce.. pak napíšu váhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.2.21 09:37

@ModrenkaIUI Ahoj, no ty máš ale pořádného chlapaka.. To je krásnej chlapeček :lol:
to muselo být něco, když si ho nosila v noci na rukách.. nás když občas trápí prdiky a mě bolí pak ruce a záda tak si na tebe vzpomenu,. To je dobře, že už je to to lepší.. Moc hezký je ten Hugýsek 👶 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.2.21 09:39

Ještě posílám fotecky naší Eli 🤩 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.2.21 10:09

Ahojte holky, dnes máme zasebou poradnu a očkování bexero. Eliška má 3 měsíce váží 5700g a měří 61cm. Jinak vše ostatní ok.. pěkně paseme koníčky, strkame si celou ruku do pusinky pořád a bublame jak bublifuk..😄 ještě posíláme foto s babičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.21 21:31

Teda holky musím uznat že nám ty dětičky moc povedly💗 Eli je teda princezna moc vám to holky s babičkou sluší. A Hugoušek, teda to je krásný roztomilý, velký chlapík.
@Dara82 to jste myslím tabulkový s váhou, no a co malá po očkování, dáváš preventivně panadol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
16.2.21 08:39

@ŠmoulikLucik Ahoj dávali jsme půlku paralenu 3× po 6-ti hodinách. A nejvíc měla 37,3 až teď ráno. Tak uvidíme. Budu měřit každou půl hodku, aby nám to nevyskocilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.2.21 06:42

Ahojte holky, chci se vás zeptat.. padají vám vlasy? A jestli jo používáte nějaké vitamíny nebo přípravky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.21 11:13

@Dara82 ani mě nemluv, pelichám strašně moc jsem s toho pěkně naštvaná, všude kam se podívám moje vlasy. Koupila jsem si tedka veniru ale ve středu mě přijde kadeřnice domu tak se jí chci zeptat jestli něco neporadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.21 11:15

Jinak dneska malá měla kontrolu a máme 4 měsíce a 7dni vážíme 6170g a měříme 66cm už je sní velka sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
18.3.21 15:19

Ahoj holky, me se prostě neukazuje že píšete 🙄 🤔 ale máme se taky dobře. Teď jsme teda byli 14dni v karanténe byla jsem pozitivní ale naštěstí jen jsem přišla o čich a chuť a děti dobrý. Sofinka musela přejít na umělé mliko a daří se nám od té doby ještě líp. Ve 4mesicich měla 5140g a 65cm ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.21 19:34

@Petula24 ahojky to jsou princezny obě dvě ❤️️
Jinak pokud máš Facebook a chtěla by jsi, tak ti do zprávy napíšu jméno pod kterým mě najdeš, už jsme takhle v kontaktu s @Dara82 takže tam by jsme byli všichni více v kontaktu :wink:Samozřejmě to platí pro všechny z vás co máte zájem 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
18.3.21 20:44

@ŠmoulikLucik jo určitě si me najdi. Jsem tam jako Petra Vacušková i na vas holky klidně kontakt. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
18.3.21 21:27

@ŠmoulikLucik Holky já chci taky 😁 Jen pošlu inicialy do soukromé zprávy. 😊
Nikdo z okolí neví co jsme postupovali a ráda bych aby to tak zůstalo. Ale společně toho máme za sebou tolik, že se k vám ráda přidám i nadále. 😊 Co takhle vymyslet nějakou soukromou skupinku. Nejsem v tom teda zdatna, ale určitě tu nějaká šikulka je 😊 Co říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.21 22:27

@Petula24 super mám tě, jak si přidám i @ModrenkaIUI tak napíšu přes mesenger všem 👍 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.