Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ŠmoulikLucik Ahojky holky
Nelinka má krásnej kukuč princezna.. my covid neprodelali, ale v rodině to bylo a hodně kritický 💚 🙏 a ještě hůř můj kamarád 😥 ale to sem nepatří.. jsme z Chebu a je to tu strašný..
V pondělí budeme taky očkovat, tak nám držte palce.. pak napíšu váhu
@ModrenkaIUI Ahoj, no ty máš ale pořádného chlapaka.. To je krásnej chlapeček ![]()
to muselo být něco, když si ho nosila v noci na rukách.. nás když občas trápí prdiky a mě bolí pak ruce a záda tak si na tebe vzpomenu,. To je dobře, že už je to to lepší.. Moc hezký je ten Hugýsek 👶 🙂
Ahojte holky, dnes máme zasebou poradnu a očkování bexero. Eliška má 3 měsíce váží 5700g a měří 61cm. Jinak vše ostatní ok.. pěkně paseme koníčky, strkame si celou ruku do pusinky pořád a bublame jak bublifuk..😄 ještě posíláme foto s babičkou
Teda holky musím uznat že nám ty dětičky moc povedly💗 Eli je teda princezna moc vám to holky s babičkou sluší. A Hugoušek, teda to je krásný roztomilý, velký chlapík.
@Dara82 to jste myslím tabulkový s váhou, no a co malá po očkování, dáváš preventivně panadol?
@ŠmoulikLucik Ahoj dávali jsme půlku paralenu 3× po 6-ti hodinách. A nejvíc měla 37,3 až teď ráno. Tak uvidíme. Budu měřit každou půl hodku, aby nám to nevyskocilo.
Ahojte holky, chci se vás zeptat.. padají vám vlasy? A jestli jo používáte nějaké vitamíny nebo přípravky?
@Dara82 ani mě nemluv, pelichám strašně moc jsem s toho pěkně naštvaná, všude kam se podívám moje vlasy. Koupila jsem si tedka veniru ale ve středu mě přijde kadeřnice domu tak se jí chci zeptat jestli něco neporadí
Jinak dneska malá měla kontrolu a máme 4 měsíce a 7dni vážíme 6170g a měříme 66cm už je sní velka sranda
Ahoj holky, me se prostě neukazuje že píšete 🙄 🤔 ale máme se taky dobře. Teď jsme teda byli 14dni v karanténe byla jsem pozitivní ale naštěstí jen jsem přišla o čich a chuť a děti dobrý. Sofinka musela přejít na umělé mliko a daří se nám od té doby ještě líp. Ve 4mesicich měla 5140g a 65cm ❤️
@Petula24 ahojky to jsou princezny obě dvě ❤️️
Jinak pokud máš Facebook a chtěla by jsi, tak ti do zprávy napíšu jméno pod kterým mě najdeš, už jsme takhle v kontaktu s @Dara82 takže tam by jsme byli všichni více v kontaktu
Samozřejmě to platí pro všechny z vás co máte zájem 🙂
@ŠmoulikLucik jo určitě si me najdi. Jsem tam jako Petra Vacušková i na vas holky klidně kontakt. Děkuji
@ŠmoulikLucik Holky já chci taky 😁 Jen pošlu inicialy do soukromé zprávy. 😊
Nikdo z okolí neví co jsme postupovali a ráda bych aby to tak zůstalo. Ale společně toho máme za sebou tolik, že se k vám ráda přidám i nadále. 😊 Co takhle vymyslet nějakou soukromou skupinku. Nejsem v tom teda zdatna, ale určitě tu nějaká šikulka je 😊 Co říkáte?
@Petula24 super mám tě, jak si přidám i @ModrenkaIUI tak napíšu přes mesenger všem 👍 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.