Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.11.20 16:04

@Dara82 ta je krásná 😍 💓,já jsem byla taky 14 dní po porodu úplně bílo zelená, hodně plačtivá(to jsem teda ještě pořád), to jsi šikovná s tím kojením, já taky dostala příkrmy domu ale použili jsme jen když jsem jela tou rychlou do nemocnice. S tím focením to je super pěkně si to užijete, my měli už jedno focení a teď 8.12 jdeme na další, minule to bylo ale dost náročný 🙊 😃 No já mám dneska hrůzu, manžel jde teďka v pátek, sobota neděle na noční a já zůstávám doma s malou sama, včera měla takovou koliku že jsem brečela taky s byla úplně v háji tak mám s toho víkendu strach 😱 A co jinak chlupač jak reaguje na malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.11.20 17:37

@ŠmoulikLucik No já jsem taky plačtiva..prvni den hrozně,, jsem asi skoro hodinu bulela ve sprše..i teď mi kde co rozbreci..no, to si taky nedokazu predstavit až půjde partner do práce..chudaku a ještě na noc😒 💜 chlupac je uzasnej..dali jsme mu malou ocuchat pak přišel za mnou koupelny a ocuchaval mě a jako by to pochopil.. je klidnější a když malá pláče tak by chtěl hned za ní jít..a co váš chlupácek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.20 18:45

@Dara82 tak to je miláček, naš si ji nějak moc nevšímá, když malá v noci pláče tak Maxik venku vyje jinak je taky hodně klidnější, jen mě mrzí že na něj nemám tolik času, snad jak se to vsechno usadí s malou. No já dneska každou chvíli slzy na krajíčku s toho že budeme večer doma sami, nedokážu si představit že bych měla mít dvojčata, to by snad trefilo😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.20 10:51

Ahojky maminky jak se máte vy a vaše zlatíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
24.11.20 18:11

Ahojte holky chtěla jsem se zeptat odkdy jste začaly používat odsavacku. Doktorka mi řekla, že zatím ne. Malá má ale zadní rýmu a tu vatickou nevyndam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.20 18:22

@Dara82 já jsem díky bohu zatím nepotřebovala🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.20 19:56

Ahojky maminky, tak co jak se máme, co vaši drobečkove? Už není tolik času sem psát ale bylo by fajn to tady udržovat, přece je jsme tady prožívali podstatne chvíle našeho života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
2.12.20 23:25

Ahoj holky. Náš Hugoušek byl velmi náročné miminko. Teď už se to ale velmi zlepšuje. Hodně plakal a byl neklidný. Trpěl dost na prdíky. Ale teď, jak se rozkoukavá tak je veselý a í si chvíli poleží sám aniž bych musela cokoliv dělat. To před tím nehrozilo. Do toho jsem měla 3× velmi silný zánět prstů a antibiotika až jsem mléko ztratila a malý je na nutrilonu. A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.20 14:12

My na ty prdiky taky dost trpěli ale už se to hodně zlepšilo, pokud mala nemá bolení tak je nejsikovnejsi holčička na světě sama si leží, kouká a zabaví se sama že mě vůbec nepotřebuje. @ModrenkaIUI co na ty prdiky dáváš? Jinak to mě mrzí že más ty záněty :( Mě malá pěkně papa(kojím) akorát hodně blinkala a tak jsme skoro vůbec nepribrali, kolik holky váží vaší drobečkove? My dneska byli na sonu s podezřením na reflux ale tam byla podmínka že musí pít s flašky což malá to vůbec nedokáže, 🤦‍♀️ :cry: teď mě napsali pro malou jakousi kaši na trávení ale to mě plive a pláče no nevím co budu dělat když přestanu kojit😱 k tomu mě dneska opět odvezla rychlá zase ty záda. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
3.12.20 22:28

@ŠmoulikLucik No ty si zase užíváš záda. Snad už budeš mít pokoj. Ono si nevybereš, každá máme něco. To náš brouček papá z flašky jak drak. Má skoro 6kg, ale narodil se 4,25. Když ho prdíky netrápí tak je taky zlatej a kouká a brouká si. Dneska se otočil poprvé nabok 😊 Jinak dáváme probioticky kapičky, BabyCalm, mažeme břicho a nahříváme. Ať jsi brzy fit a maličká přibírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.12.20 05:34

Ahojky holky, jak se máte a vaše prťata. @ŠmoulikLucik Ahoj, co tvoje záda.. to musí být něco, když už jsi byla 2× v nemocnici.. to máš po porodu? A co malinká ještě má problém se zvracenim?@ModrenkaIUI taky zdravím, také to muselo bejt něco s tím zánětem..
To mi taky teď už nějakou dobu trpíme na prdiky.. používám dětský fenyklovy čaj, Biogaia kapičky na střevní miklofloru a bebelo mazání na bříško.. jsem docela dost unavená není to žádná sranda..jimak kojim a myslím, že pribirame v poho.. Byli jsme pozadu než jsem se rozkojila.. jak se všichni máte??? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.20 14:58

@Dara82 ahojky to je super že pribirate, ty koliky jsou potvory, my než jsme to tak nějak vychytali tak to trvalo, teď to máme už jen občas, ale fakt že jim pořád to samý do kola. No ty záda jsou na prd už jsme nespocetne na pohotovosti a jediný co mě rádi ať nechovám malou a nebo přestanu kojit ať mě můžou dát kapačky, takže mě tedka pomáhá kde kdo, do toho já i manžel máme virozu, no to budou Vánoce. Jinak malá už zas tak nezvraci a snad pěkně pribirame na kontrolu jdeme 29.12 a ten den jdu ještě na magnetickou rezonanci 🤦‍♀️ No ale s malou už je aspon sranda, rozvazuje se jí pěkně jazyk tak si snama chce pořád vykládat a je to smíšek.
Malé to pomáhá na koliky, to co jsi psala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
23.12.20 13:27

@ŠmoulikLucik Ahoj, to je super, že je malá v pohodě a už nezvraci..taky je super, že už jste ty prdiky skoro vychytali..aspon mi to dává naději..my jdeme taky na kontrolu 28.12. skoro stejně.. používáme tu Biogaia.. to je na střevní mikrofloru.. takže to nezabírá hned, ale je to stabilní a asi i víc šetrné.. kdo ví :roll: no každopádně, používáme asi týden a už je to mnohem lepší.. nam taky na zádech uzliky a dost bolí už z těhotenství a teď taky nosím na rukách a když mi v noci brečela pár hodin v kuse taky jsem měla už křeče a myslela jsem že už ani neotočím hlavou.. no chudáku :srdce: to musí být něco, když máte do toho vseho jeste virózu.. 💜 no já jsem ráda že jdeme na štědrovečerní večeři k tchyni.. nemám žádnou vánoční výzdobu.. jen jmelí a barborku ve váze a světýlka,, jinak vůbec nic🙈 trochu napůl spaleneho lineckeho cukrovi a bezpečné rafael kuličky a toť vše.. pat dárků z internetu.. no prostě
:lol: letos Vánoce neřeším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
23.12.20 22:53

Ahoj Holky, přeji vám krásné Vánoční svátky. Jsme na tom stejně. Upečeno pouze linecke a ještě neslepené. Snad zítra 😂 Ozdobený stromeček, dárky ještě nezabalene a malej nespí, takže taky zítra. Ale neřeším to, jsem ráda, že jsme spolu. Manžel byl v nemocnici se zánětem tlustého streva a nevěděli jsme vůbec jestli ho pustí. Naštěstí jo. A to je pro nás nejvíc. ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.20 12:47

Tak holky i já vám preji krásné Vánoce, my teda máme letos smutné vánoce, já jsem v háji se zadama a jsem nachlazena a co vic manžel dneska jel na pohotovost protože mel teploty 38.7 takže odběr na covid a do zítra karantena takže trávíme první vanoce po 14 letech bez sebe😭 kdyby se tento rok nenarodila malá tak by to stálo všechno na 💩, proto Vám všem přeji krásné, klidné a hlavně ve zdraví prožité vánoční svátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.