Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
26.10.20 18:27

@Danone87 Moc gratuluji k Dorotce..at je zdravá a šťastná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.10.20 18:29

Tak teď už je na řadě naše Eliška.. máme termín 2.listopadu..ale počítám s tím úplňkem tuhle sobotu 31.10. :lol: 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.20 19:24

@Dara82 úplně vím jak se cítíš, břicho je jak balon a člověka zmůže i oblikani ponožek. Ale uvidíš že po porodu si pripadnes jak modelka :) No jinak pak pošli foto kuchyně, jsem zvědavá akorát ne že ty budeš něco uklízet, všechno nech na manželovi. My jsme taky stihli tu chodbu a WC akorát ještě čekám na zrcadlo a PVC ale jelikož je zase covid tak buh ví kdy nám to přijde. Ty máš kocko vlastně kdy termín? 2.11???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.10.20 20:26

@ŠmoulikLucik No dneska jsem trochu něco malo dělala a jsem k. o.. malá kope až mi bolí v podbřišku.. termíny mám dva 2.11. a 6.11.,, tak uvidíme..doufam, že se v té době něco nezmění a budu moct mít doprovod u porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.20 21:46

@Dara82 no tak to už máš taky za pár :) akorát opravdu neblbni a nic nedělej, nestojí to za to. Nechci te strašit ale kamarádka taky uklízela před porodem a pak jela na poslední chvíli na sál že malý měl pupečník omotany kolem krku. Tak vážně nic nedělej a užívej poslední dny těhotenství ;) No doufám že ti to nezmění ten doprovod u porodu, protože já si nedokážu představit že bych měla rodit sama. Ve čtvrtek máš ještě myslím kontrolu že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.10.20 22:30

@ŠmoulikLucik Ježíš, to je hrozné s tou šňůrou..od teď už fakt na všechno prdim, to mi za to nestojí..ve čtvrtek mám kontrolu, tak se uvidí, jestli něco řeknou nebo co a jak..tady v porodnici delaj samý černoši, tak uvidíme,,hlavně ať mi nezakazou partnera.. a jak se daří Nelince? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
27.10.20 16:41

@ŠmoulikLucik posílám tu kuchyň před třemi týdny, když nám rozebrali celou kvůli elektrice.. a teď,, zatím ta linka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
27.10.20 16:44

Hm tak, tu rozvrtanou kuchyň totálně jsem smazala, tak posílám jen tu udelanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.20 16:50

@Dara82 ta je luxusní, moc se vám podařila, to se potom bude vařit jedna radost :srdce: Ale ty jinak pěkně odpočívej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
28.10.20 11:47

Ahoj holky moc moc gratuluji. Preji aby se vam i vasim milackum darilo co nejlepe. Hugousek uz ma 16 dni. Dlouho jsem tu nebyla. My bojujeme s kojenim. Hrozne me bolely prsa a mam silny zanet. Takze 2 dny jsem mela horecky a to 39,6 a nebyla schopna niceho. Takze se staral manzel a malej byl na prikrmu. Ted uz zase bolestive kojim, ale podle poradkyne to neni spatnou technikou, ale mam kvasinku na prsach. Takze lecim a doufam, ze to je tim. Protoze pokud ne, tak to asi dal nezvladnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
28.10.20 12:57

My jedeme konečně domů. Taky me bolí šíleně bradavky ale zatím dobrý. Ale jedno pije víc a druhý min. Tak uvidíme ale chci kojit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
28.10.20 13:58

@Petula24 Je to krasna panenka. Urcite vam bude doma lepe. Je uzasna. Kdo by to byl cekal, ze se nam narodi tak krasne deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.20 15:14

Ahojky holky to já kojim docela dobře, musím se teda hodně nutit do jídla a pití. Bradavky mě ze začátku taky bolely ale koupila jsem si masticku Purelan a super. Ale co nás trápí tak. to jsou prdiky, jsem s toho hotová, davam espumisan a lactibacil a nic moc teda. Snad to bude brzo dobrý. Holky jste taky některá plačtiva? Mě to teda bere šílené já jen když si vzpomenu že manžel má jít v pondělí do práce tak brečím jak želva. Malá je jinak hodná ale mám strach že to 14 hodin sama nezvládnu. Jinak dneska první procházka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.20 15:15

@Petula24 je moc krásná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
28.10.20 15:34

@ŠmoulikLucik Ahoj, moc vam to na prvni prochazce slusi. Nam na prdy pomahaji kapky BioGaia. Ze zacatku to bylo peklo, to prorval skoro cely den. Ted s temi kapkami je to podstatne lepsi. To kojeni uprimne zavidim u me je to horsi bolest nez po tom porodu. Doufam, ze se to brzy zlepsi a budeme take jeste kojit. Ale smirena jsem uz se vsim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.