Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak teď už je na řadě naše Eliška.. máme termín 2.listopadu..ale počítám s tím úplňkem tuhle sobotu 31.10.
🙈
@Dara82 úplně vím jak se cítíš, břicho je jak balon a člověka zmůže i oblikani ponožek. Ale uvidíš že po porodu si pripadnes jak modelka
No jinak pak pošli foto kuchyně, jsem zvědavá akorát ne že ty budeš něco uklízet, všechno nech na manželovi. My jsme taky stihli tu chodbu a WC akorát ještě čekám na zrcadlo a PVC ale jelikož je zase covid tak buh ví kdy nám to přijde. Ty máš kocko vlastně kdy termín? 2.11???
@ŠmoulikLucik No dneska jsem trochu něco malo dělala a jsem k. o.. malá kope až mi bolí v podbřišku.. termíny mám dva 2.11. a 6.11.,, tak uvidíme..doufam, že se v té době něco nezmění a budu moct mít doprovod u porodu..
@Dara82 no tak to už máš taky za pár
akorát opravdu neblbni a nic nedělej, nestojí to za to. Nechci te strašit ale kamarádka taky uklízela před porodem a pak jela na poslední chvíli na sál že malý měl pupečník omotany kolem krku. Tak vážně nic nedělej a užívej poslední dny těhotenství
No doufám že ti to nezmění ten doprovod u porodu, protože já si nedokážu představit že bych měla rodit sama. Ve čtvrtek máš ještě myslím kontrolu že?
@ŠmoulikLucik Ježíš, to je hrozné s tou šňůrou..od teď už fakt na všechno prdim, to mi za to nestojí..ve čtvrtek mám kontrolu, tak se uvidí, jestli něco řeknou nebo co a jak..tady v porodnici delaj samý černoši, tak uvidíme,,hlavně ať mi nezakazou partnera.. a jak se daří Nelince? ![]()
@ŠmoulikLucik posílám tu kuchyň před třemi týdny, když nám rozebrali celou kvůli elektrice.. a teď,, zatím ta linka..
Hm tak, tu rozvrtanou kuchyň totálně jsem smazala, tak posílám jen tu udelanou
@Dara82 ta je luxusní, moc se vám podařila, to se potom bude vařit jedna radost
Ale ty jinak pěkně odpočívej
Ahoj holky moc moc gratuluji. Preji aby se vam i vasim milackum darilo co nejlepe. Hugousek uz ma 16 dni. Dlouho jsem tu nebyla. My bojujeme s kojenim. Hrozne me bolely prsa a mam silny zanet. Takze 2 dny jsem mela horecky a to 39,6 a nebyla schopna niceho. Takze se staral manzel a malej byl na prikrmu. Ted uz zase bolestive kojim, ale podle poradkyne to neni spatnou technikou, ale mam kvasinku na prsach. Takze lecim a doufam, ze to je tim. Protoze pokud ne, tak to asi dal nezvladnu.
My jedeme konečně domů. Taky me bolí šíleně bradavky ale zatím dobrý. Ale jedno pije víc a druhý min. Tak uvidíme ale chci kojit ![]()
@Petula24 Je to krasna panenka. Urcite vam bude doma lepe. Je uzasna. Kdo by to byl cekal, ze se nam narodi tak krasne deti.
Ahojky holky to já kojim docela dobře, musím se teda hodně nutit do jídla a pití. Bradavky mě ze začátku taky bolely ale koupila jsem si masticku Purelan a super. Ale co nás trápí tak. to jsou prdiky, jsem s toho hotová, davam espumisan a lactibacil a nic moc teda. Snad to bude brzo dobrý. Holky jste taky některá plačtiva? Mě to teda bere šílené já jen když si vzpomenu že manžel má jít v pondělí do práce tak brečím jak želva. Malá je jinak hodná ale mám strach že to 14 hodin sama nezvládnu. Jinak dneska první procházka ![]()
@ŠmoulikLucik Ahoj, moc vam to na prvni prochazce slusi. Nam na prdy pomahaji kapky BioGaia. Ze zacatku to bylo peklo, to prorval skoro cely den. Ted s temi kapkami je to podstatne lepsi. To kojeni uprimne zavidim u me je to horsi bolest nez po tom porodu. Doufam, ze se to brzy zlepsi a budeme take jeste kojit. Ale smirena jsem uz se vsim.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.