Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mekfi velká gratulace je nádherný
.Uz jsem si říkala jestli se nám ještě ozveš. Přeji málemu do života jen to nejlepší a tobě brzké zotavení ![]()
@Mekfi Jůůů, ten je krásnej.
to je kluk jako buk
Gratuluji.. přeji mu hodně zdravíčka a štěstíčka do života, ať Vám dělá samou radost.. A tobě také brzké zotavení ![]()
@Mekfi Ahoj, je moc krásnej. Přeji jen to nejlepší jemu i celé vaší nádherné rodině.
Moc děkujeme. TP jsem měla až 21.10. Ale jsem ráda, že to mám za sebou. Vám všem držím palečky a děkuji za 8. měsíců co jsem.tu s Vami mohla sdílet moje i Vaše pocity.
@Mekfi může se zeptat jakto že jsi teda rodila tak brzo? Už se v tom ztrácím jak to která má plánovaný ![]()
@Petula24 ahojky já rodila 36+5 císařem a důvodem byla těhotenská cukrovka a potom, moje noha. Asi ve 30tt mi odešla kyčle a chodila jsem. pouze na 1 nohu nebo berle jinak nic. Bloklo se mi celé S. To je důvod proč ho doktorka chtěla vyndat dřív. A udělala dobře malý byl nateklý jako pr… po té cukrovce jak moje nohy a já hned na další dny už normálně chodila.
![]()
@Mekfi jejda ja mam taky tu blbou cukrovku a píchám si 22 jednotek a 2 prášky. Tak snad je mala v pořádku. Teď měla na kontrole 3100g ![]()
Holky, tak já zítra kolem 9 budu mít císaře v epiduralu. Tak na mě myslete. Malej dnes odhad váhy 4,3kg. ![]()
@ModrenkaIUI jee aspoň už budeš mit miminko u sebe. Budu na tebe myslet
ať vše dopadne v pořádku.
@ModrenkaIUI teda to mazec, ty už zítra budeš maminka, budu na tebe určitě myslet, hlavně ať vše proběhne v pořádku a jste oba dva zdraví. Jak načerpáš sílu tak nám napiš
jinak tfuj, tfuj, tfuj 🍀 🍀 🍀
Ahoj holky, tak vcera se nam narodil cisarskym rezem Hugisek. Vazil 4250gramu a meril 54 cm. Celou dobu jsem na jip a jen ho nosi na kojeni. Jak budu mit fotecku vlozim. Jsem strasne stastna.
Hugisku vítám tě mezi námi a přeji ti hlavně zdravíčko
@ModrenkaIUI veliká gratulace maminko moc jsem na tebe myslela, brzo naber síly a budem se těšit na fotečku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.