Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1547
6.10.20 09:01

@Dara82 @ŠmoulikLucik Holky budu na vás ve čtvrtek moc myslet. Vy to s tím přestavováním máte fakt náročné. Ale zase to budete mít všechno krásné. ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
7.10.20 09:46

Ahoj holky, dneska v noci mi teda malá dávala. Hejbala se a kopala o sto šest. Až mě to vystrašilo. Od 1h do 3h jela teda skoro vkuse. Bolelo mě u toho i v podbrisku. Pak byl klid.. A teď už zase skoro hodinu vkuse. Bricho se mi hejbe ze strany na stranu, ale už mě nebolí..nemám pocit, že se jí něco děje, ale pokud se to bude zase opakovat,, zavolám si doktorovi.. Taky to máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
7.10.20 09:59

Moje malá taky divočí, dneska jsem měla monitor i sestra říkala že je to divočák. A malá ma teď 3100g ale brali mi krev skrz játra, začínám se škrábat a to by se asi musel vyvolat porod jak u naší první holčičky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.20 10:11

@Dara82 jj já to mám skoro ob den ona se snaží sestoupit níž proto se nám tak tam melou a tlačí (bolest jak při MS a nebo mám ještě bodavou a řezovou bolest která trvá 5s ale opakuje se to třeba i hodinu) no ale pokud si nejsi jistá tak si radši zavolej ať se něco nepokazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
7.10.20 10:17

@ŠmoulikLucik No tak přesně takhle stejně bych to popsala. S tou bolesti jako pri MS. Presne. Teď je klid, tak dneska budu jen odpočívat. No hlavně aby se nic nerozjelo. Kuchyň bude až nejdřív do konce příštího týdne. @Petula24 To už má malá taky přes 3kg.. držím palce, aby byla játra v pohodě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.20 10:18

@Petula24 a jake svědění kůže máš? Mě každé ráno hrozně svědí břicho, hrudník a celé ruce ale přes den je to v pořádku někdy ještě v noci. Já ani nevěděla že by to mohlo něco znamenat asi se na to zítra radši zeptám doktora. Doufam že ti výsledky dopadnou dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
7.10.20 10:22

@ŠmoulikLucik no chci se právě pořád škrábat. A prý to vadí kor když mám cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.10.20 13:09

Ahoj holky, dneska mi doktor naměřil 2720g a to odpovídá 36tt. Takže jsme to dohnali.. malá je šikulka :) Moc mám čistou, bakterie se mi neprokázala. Na další kontrolu jdu 15.10., tak uvidím jak dopadl streptokok.. musím říct, že jsem si oddechla.. A co ty @ŠmoulikLucik jak jste holky dopadly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
8.10.20 13:12

Taky jdu na kontrolu 15.10 ale už do nemocnice. Muj doktor i u prvniho tehu me pak poslal uz ať si me hlídají v nemocnici a to jsem pak mela vyvolany porod o 10 dní dřív skrz ty špatný játra. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.10.20 13:58

@Petula24 Držím mooc palce, ať jsou játra v poho :hug: Aby si nemusela zůstat v nemocnici.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.20 14:22

@Dara82 to jste šikovný holky :srdce: Já jsem taky dopadla moc dobře, křivka byla výborná a dostala jsem velkou pochvalu že si pěkně udržuji cukrovku že jsme zastavili u malé váhu a že jsem teď už tabulková, malá má 3380g a jsem 38+3.Jinak v pondělí mám jít na diabetologii a 15.10 mám taky kontrolu :lol: No a říkala jsem o tom svědění a doktor se nijak na to nevyjádřil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
8.10.20 14:41

No holky, tak paráda. To vám to ale dobře dopadlo. Jen tak dál. To jen mě tu cukrovku nejde nějak kompenzovat. Dnes ráno zase 5,5. :( Ale do pondělí to nějak zvládneme a potom snad bude rychle venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
8.10.20 14:46

@ModrenkaIUI ja mam cukrovku ráno taky pořád blbou. Ale je fakt že už to ani nedodržuju. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.10.20 17:44

@ŠmoulikLucik Jé, to jste taky šikulky..tabulkovy :srdce: to jsou dobré zprávy s tou cukrovkou.. mně se i konečně zastavuje přibírání, už toho tolik do sebe nedostanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.10.20 21:20

Ahojky

Ahojky jmenuji se Hugo narodil jsem se 29.9. 49 cm a 3400g císařským řezem. S maminkou už jsme 2 dny doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.