Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.12.20 22:35

Tak holky nestačilo že Štědrý den jsem bez manžela, ještě mě dneska chytly vlasy o svíčku 🙊 🙈 no když se daří tak se daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.12.20 21:27

Ahojte holky,, no to koukám to jsou věci @ŠmoulikLucik tý jo ty vlasy máš dost spálený, to sis dala.. a ještě jsi musela být na svátky bez manžela 😪 no to muselo být něco chudáků.. doufám, že už je vse ok :hug: A napiš jak jste dopadli zítra u doktorky
No my jsme dneska u paní doktorky navážili 5kg a 57cm a to máme 6 týdnu a 3 tři dny.. narodila se s 51cm, to je 6cm za 6 týdnů.. a jak to máte vy?
Jo a jinak musím ji pořád pusinkovat hrozně jí miluju.. nejradši bych ji spapala.. :) přesto všechno nejraději bych ji udělala ještě sourozence,, ale to asi nebude možné.. po císaři to asi hned nepůjde udělat a mně bude 39,,
A co vy? Jak to máte vy,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.12.20 21:31

Proste jí miluju :srdce: :srdce: :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
29.12.20 00:15

Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala s těma dvěma cacorkama už to není jen tak. Ale malinká Sofinka je naše hodný zlatíčko hezky papá a spinká. Občas nás trápí prdíky ale jinak je to šikulka. Taky už má 2 měsíce. Strašně to letí. Ale myslím na vas jak se máte vy všechny :andel: posílám i fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.20 19:43

Ahojky, to jsou krásné princezny ❤️️❤️️❤️️ My jsme byli dneska u doktorky na první očkování malá váží 5.5kg a měří 61cm a po novém roce jdeme na naušničky🙂 jinak je to naše láska už pěkně rozvazala na mluvení a je sní sranda, jen bohužel skrz záda si to neuzivam tak jak bych chtěla ale tak jak ty @Dara82 že bych chtěla další mimi tak to zatím ani náhodou 😂. A jak vam lásky spinkaji v noci? Nám malá od začátku spinka krásně i teď je to super usne v 21 hod a papa až 5:15 takže noci mám díky bohu skvělý.
Taky posílám foto moji lásky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
29.12.20 19:50

@ŠmoulikLucik to je kočička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
29.12.20 21:53

@Petula24 Jé to jsou krásný holky,, je vidět jak je ta starší šikovná, jak jak tu menší pěkně drží :lol: 💜 @ŠmoulikLucik jno tak to je šikulka Nelinka, takhle pěkně spinká. Jé moc krásná. To máš dobrý.. to mne jestli se stalo celkem 3×, že by spinkala nejvíc 5 hodin vkuse. Někdy je to dobrý vzbudí se tak 3× za noc trošku se napapa a spinká dál,, jinak se probudí a trvá to i hodinu dvě než usne.. a třeba potom spinká až do rána..no jak kdy,, každá noc je jiná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
30.12.20 00:16

Ahoj kočky, já vás tady občas sleduju… občas jsem i dříve sem napsala.
My jsme KET prosinec 2019.

Kdybyste některá potřebovala nějaké oblečky velikost 62-68 a jste středočeský kraj, dejte vědět.
Mám toho doma mraky, mnoho zimních kabátku, overalů, bodíček, svetříků, mikin, legín, ponožek, polodupek, čepic, atd… všechno.
Tak kdybyste některá bydlela poblíž, klidně se ozvěte. :srdce:
Pošlete SZ. Nic za to nechci… už to nebudeme potřebovat.

Máte krásná miminka.
Naše už je větší (KET 5.12.2019). My už máme vel 74-80 :mrgreen:

P. s. jen pro holčičky, vše do růžova :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.20 04:14

Ahojky @Pajik 76 jsem ráda že se k nám připojujes, piš klidně častěji a pokud by ti nevadilo tak sem hod taky fotečku tvého zázraků po Ketu 👶 ❤️️ jinak je od tebe moc hezké stim oblečením my máme tedka 62-68 ale bohužel jsem zlínský kraj. Jinak kolik máš děti ze si to ještě neschovavas, nebo jedno stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
30.12.20 08:25

@ŠmoulikLucik
Nám se malá narodila v mých 44 letech. První a asi poslední :)
A teoreticky i kdyby bylo další, tak já tu mám těch věcí tak na pět dětí :mrgreen:
Vaše vlákno sleduji už od začátku. A někdo odsud byl i v nasem vlákně KET prosinec 2019.
To naše vlákno úplně utichlo. Já jsem založila soukromou skupinku pro maminky s termínem porodu srpen 2020. Je nás tam přes čtyřicet. A jsou tam i holky co mají miminka cerven, červenec 2020. Někdo z října 2020 taky je tam myslím. Kdybyste se tam chtěly připojit napište mi SZ. Už jsme sice o pár týdnů dal, ale to nevadí. Neprobirame jen děti :) a zas můžete získat info o očkování, příkrmech atd…
Posílám tedy nějaké fotky našeho pokladu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
31.12.20 05:56

@Pajik 76 ahoj, chci to pogratulovat. Sice neznám tvůj příběh,.. máš krásnou holčičku..musíš být moc šťastná..take nejsem ze středočeského kraje,,
Ale nacala si tema, které mě teď zajímá.
Jak to máte s ockovanim holky? Ockovaly jste? Já asi budu a přemýšlím jestli jen tu hexavakcinu nebo i meningokoka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.20 08:59

@Pajik 76 taky neznám tvůj příběh a je skvělé že se vám to povedlo, je to je moc krásná holčička :srdce:. No tady jsme si hodně psaly když jsme byli těhotné ale teď to dost upadá což mě docela mrzí. @Dara82 my jsme byli tedka na prvním očkování a taky se mě doktorka ptala zda pak očkovat i na meningokoka já teda malou nechám naockovat určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
31.12.20 18:48

Holky do nového roku přeji Vám i Vašim zazrakum hodně zdraví a štěstí. My si na tento rok nemůžeme stěžovat. Nám se splnila naše přání. 😇 :srdce: Privedly jsme na svět naše štěstí. 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.20 19:58

@Dara82 také přeji tobě a celé tvoji rodině hodně štěstí a zdraví do Nového roku i Vám holky a vasim andilkum ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
2.1.21 15:48

@ŠmoulikLucik
@Dara82
Meningokoka určitě. Reakce bývají, ale nic dramatického. Meningokok je jinak hotovo, šílená věc…Ani nebudu popisovat.
Jinak, kdybyste se chtěly přidat k nám, tak posílám odkaz.
Je to uzavřená skupinka, já vás schválím. Na nástěnce o nás najdete dost podrobností, máme tam i fotky, tak tam o sobě taky něco napište a přidejte se.
My máme takovou bohatou skupinku, já a ještě dvě holky jsem lékařky (interna, psychiatrie), pak tam máme i pediatrini, pak pojišťovací expert, účetní atd… pak i hodně alternativních holek, dost holek tam má už třetí dítě a rády se vším poradí. I mimo maminkovské povinnosti :-). Žije to tam a přijímáme nové členky :kytka:
@ŠmoulikLucik

https://www.emimino.cz/…2020-413234/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.