Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nika9015 já o masáž skemram už 3 dny
s pořád se nechyta. Zítra se konečně po delší době dostanu ven, byla jsem po Opu nemocná, tak už se těším. Ale večer budu určitě odpočívat a připraví ať se na prcka.
Tak co děvčata které už se ket blíží jako první držím palečky mě už nervíky šrotují bojím se 😣
@Luiluu Ahoj, já jdu až v pátek, ale už taky začínám trochu nervóznět..
Ahojky ja jdu 13.1. Teprve na kontrolni ultrazvuk tak uvidime😉
@Luiluu já se včera hrozně nervovala a dneska už se na něj strašně těším. Jedeme zítra ráno tak už se nemůžu dočkat, hlavně aby se prcek zakousnul a už nepustil. Ale nedělám si iluze že až tam dojedeme tak že zase nezačnu být nervózní.
Holky držím vám palečky já Teprva zítra volám a domlouvá konzultaci ale ket údajně koncem ledna MS mám mít 13 tak jsem zvědavá. Držím palečky děvčata
@Lucias18 @Renata1991 holky tak ať jsou pozitivní testy jasný ať se mrnouskove drží
@Luiluu moc děkuji, určitě půjdeš taky ještě v lednu a všechny budeme těhotné ![]()
@Lucias18 v to doufám že tenhle rok už se zadari ten loňský byl celkově celý strašný tak doufám že jsme si to vybrali loni a letos už nám miminko udělá radost
@Renata1991 a měníte něco nebo něco přidaly? Já jdu na první ale je to už druhé ivf
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.