Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nika9015 já o masáž skemram už 3 dny
s pořád se nechyta. Zítra se konečně po delší době dostanu ven, byla jsem po Opu nemocná, tak už se těším. Ale večer budu určitě odpočívat a připraví ať se na prcka.
Tak co děvčata které už se ket blíží jako první držím palečky mě už nervíky šrotují bojím se 😣
@Luiluu Ahoj, já jdu až v pátek, ale už taky začínám trochu nervóznět..
Ahojky ja jdu 13.1. Teprve na kontrolni ultrazvuk tak uvidime😉
@Luiluu já se včera hrozně nervovala a dneska už se na něj strašně těším. Jedeme zítra ráno tak už se nemůžu dočkat, hlavně aby se prcek zakousnul a už nepustil. Ale nedělám si iluze že až tam dojedeme tak že zase nezačnu být nervózní.
Holky držím vám palečky já Teprva zítra volám a domlouvá konzultaci ale ket údajně koncem ledna MS mám mít 13 tak jsem zvědavá. Držím palečky děvčata
@Lucias18 @Renata1991 holky tak ať jsou pozitivní testy jasný ať se mrnouskove drží
@Luiluu moc děkuji, určitě půjdeš taky ještě v lednu a všechny budeme těhotné ![]()
@Lucias18 v to doufám že tenhle rok už se zadari ten loňský byl celkově celý strašný tak doufám že jsme si to vybrali loni a letos už nám miminko udělá radost
@Renata1991 a měníte něco nebo něco přidaly? Já jdu na první ale je to už druhé ivf
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď