Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1968
2.1.20 19:56

@Renata1991 nn, já o ní vím jen tady od tebe z jiné skupinky ;) Byla jsem 2017 na laparoskopii po MT a teď v červnu na revizi po ZT..Tak me to taky napadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.1.20 20:01

Budes tento transfer davat jen jedno embryo? Ja bych pockala jak dopadne tento transfer a prinejhorsim byt tebou bych si tu hysteroskopii vydupala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.1.20 20:44

@Renata1991 Jj jedno, dvě jsme dávali v listopadu a už nám zbyla jen 2 tak chci mít dva pokusy ještě. A tam tě poslali z Caru? Kolik máte vy mrazacku? Podle Nicku jsi moje jmenovkyne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.1.20 20:50

@BecaP jj ja vim ze si minule davala dve ja byla v listopadu poprve na ketu. Me tu hysteroskopii delali primo v caru hned po prvnim nepovedenem ketu. Mela sem spatny pristup do delohy. My mame jeste 3 mrazacky. Jee tak to je nahodicka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.1.20 20:59

@Renata1991 Jj už si to vybavuji ;) Vůbec nechci přemýšlet nad tím, že bych musela nejake další kroky ještě řešit :pocitac: Tentokrát to vyjde a basta :palec:
Je to nahodinda, jen jsi o pár let mladší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.1.20 21:18

@BecaP tentokrat nam to obema vyjde. Opravdu tomu verim. Si pripadam ze sem za posledni rok zestarla tak o 10 let vsema tema starostma a nervama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.1.20 21:23

@Renata1991 já tomu zatím nějak neverim :nevim: Asi jsem se ještě pořádně nenaladila na to, že půjdu na dalsi :nevim: No to mi povídej, cítím se úplně stejne :lol: plus těch pár kilo nahoře za ten rok co tam chodime :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.1.20 21:27

@BecaP to prijde. Ja sem po tom dnesnim ultrazvuku dobre naladena a verim tomu.
To ja spis zhubla z tech vsech nervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.1.20 21:38

@Renata1991 až se to bude blížit tak se to zmeni ;) No já po tom tehu přibrala, pak jsem to zhubla a jak to šlo rychle dolů tak to šlo zase rychle nahoru..A Vánoce do toho takže musím zase najet na nějakou zdravější stravu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.1.20 21:43

Ahoj holky, taky se k vám s dovolení přidám. Sice jsem po KET a na krev sice mám jít až v pondělí ale test negativní a ani necítím to co minule, když jsem byla pozitivní a pak jsem o nej přišla. Přijde mi to zvláštní, ze minule se to chytlo s teď jsem měla zavedené dvě a ani jedno a to zřejmě hned na začátku, protože nekrvacim a ani mi není špatně. Takže zádě další (5) pokus. Takže budu jen doufám ze bude co nejdříve a ze z toho konečně něco bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.1.20 21:47

@BecaP to ja za 2 roky zhubla 22 kilo. Ted sem kilo pribrala z toho estrofemu. Ale pokud to bude znamenat miminko tak nejaka kila nahoru neresim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.1.20 22:17

@Renata1991 no a jak se ti to povedlo? Taky bych potřebovala něco shodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.1.20 22:26

@BecaP ja ani sama poradne nevim. Zamerila sem se na pravidelnou stravu jedla sem vsechno ale v urcitych casovych intervalech. A hodne sem cvicila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
2.1.20 23:03

Ahojky holky mohla bych se k vám přidat. Z 1. Ivf v březnu jsme neměli ani jedno embryo. Teď v prosinci 2. ivf s z něj 1 hatchujici blastocysta pro kterou si jdeme 6.1. Na jednu stranu se už moc těším a na druhou mám strach aby to vyšlo když je jen jedno. Nikdy jsem neměla trasfer tak i z toho jsem trochu nervózní. Všem moc držím palce ať je leden náš vyvolený měsíc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
3.1.20 07:27

@Domča199 ahojky :mavam: zkus si test udělat ještě v neděli a uvidis ;) Já jsem měla v listopadu zavedena také 2 a měla jsem biochemko :pocitac: Mrazacky máte? @Lucias18 nemusíš být nervózní, nic to neni ;) a jestli zbyl jeden, bude to bojovnicek :srdce: Kde máte problém, že vám první nevyšel a druhé jen jedno? AHM ti dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.