Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Renata1991 nn, já o ní vím jen tady od tebe z jiné skupinky
Byla jsem 2017 na laparoskopii po MT a teď v červnu na revizi po ZT..Tak me to taky napadlo ![]()
Budes tento transfer davat jen jedno embryo? Ja bych pockala jak dopadne tento transfer a prinejhorsim byt tebou bych si tu hysteroskopii vydupala.
@Renata1991 Jj jedno, dvě jsme dávali v listopadu a už nám zbyla jen 2 tak chci mít dva pokusy ještě. A tam tě poslali z Caru? Kolik máte vy mrazacku? Podle Nicku jsi moje jmenovkyne ![]()
@BecaP jj ja vim ze si minule davala dve ja byla v listopadu poprve na ketu. Me tu hysteroskopii delali primo v caru hned po prvnim nepovedenem ketu. Mela sem spatny pristup do delohy. My mame jeste 3 mrazacky. Jee tak to je nahodicka ![]()
@Renata1991 Jj už si to vybavuji
Vůbec nechci přemýšlet nad tím, že bych musela nejake další kroky ještě řešit
Tentokrát to vyjde a basta ![]()
Je to nahodinda, jen jsi o pár let mladší ![]()
@BecaP tentokrat nam to obema vyjde. Opravdu tomu verim. Si pripadam ze sem za posledni rok zestarla tak o 10 let vsema tema starostma a nervama.
@Renata1991 já tomu zatím nějak neverim
Asi jsem se ještě pořádně nenaladila na to, že půjdu na dalsi
No to mi povídej, cítím se úplně stejne
plus těch pár kilo nahoře za ten rok co tam chodime
![]()
@BecaP to prijde. Ja sem po tom dnesnim ultrazvuku dobre naladena a verim tomu.
To ja spis zhubla z tech vsech nervu.
@Renata1991 až se to bude blížit tak se to zmeni
No já po tom tehu přibrala, pak jsem to zhubla a jak to šlo rychle dolů tak to šlo zase rychle nahoru..A Vánoce do toho takže musím zase najet na nějakou zdravější stravu ![]()
Ahoj holky, taky se k vám s dovolení přidám. Sice jsem po KET a na krev sice mám jít až v pondělí ale test negativní a ani necítím to co minule, když jsem byla pozitivní a pak jsem o nej přišla. Přijde mi to zvláštní, ze minule se to chytlo s teď jsem měla zavedené dvě a ani jedno a to zřejmě hned na začátku, protože nekrvacim a ani mi není špatně. Takže zádě další (5) pokus. Takže budu jen doufám ze bude co nejdříve a ze z toho konečně něco bude
@BecaP to ja za 2 roky zhubla 22 kilo. Ted sem kilo pribrala z toho estrofemu. Ale pokud to bude znamenat miminko tak nejaka kila nahoru neresim
@Renata1991 no a jak se ti to povedlo? Taky bych potřebovala něco shodit ![]()
@BecaP ja ani sama poradne nevim. Zamerila sem se na pravidelnou stravu jedla sem vsechno ale v urcitych casovych intervalech. A hodne sem cvicila.
Ahojky holky mohla bych se k vám přidat. Z 1. Ivf v březnu jsme neměli ani jedno embryo. Teď v prosinci 2. ivf s z něj 1 hatchujici blastocysta pro kterou si jdeme 6.1. Na jednu stranu se už moc těším a na druhou mám strach aby to vyšlo když je jen jedno. Nikdy jsem neměla trasfer tak i z toho jsem trochu nervózní. Všem moc držím palce ať je leden náš vyvolený měsíc ![]()
@Domča199 ahojky
zkus si test udělat ještě v neděli a uvidis
Já jsem měla v listopadu zavedena také 2 a měla jsem biochemko
Mrazacky máte? @Lucias18 nemusíš být nervózní, nic to neni
a jestli zbyl jeden, bude to bojovnicek
Kde máte problém, že vám první nevyšel a druhé jen jedno? AHM ti dělali?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.