Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
1.1.20 16:59

Ahojky, ja chodim do Brna do Repromedy a v lednu me ceka 1.KET. Z 1.IVF v roce 2014 mame dve holcicky tak ted si jdeme pro sourozence😊Cekam na MS at se muzu objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
2.1.20 00:35

Ahoj holky, taky se přidám. Mame doma uz jednu zdravou holčičku z prvniho IVF ale ted se snazime o sourozence a uz se 2× Ket nepovedl a byla jsem na 2IVF a embrya šli na genetiku a zbylo nam jen jedno zdravé a teď v lednu pujdeme na vložení tak doufám ze to dobře dopadne. Jinak bych si taky musela dat pauzu je to psychicky strašný. Hlavně se mam ted 6.1 vrátit do prace ale skrz stres pujdu marodit at jsem pripravena na vložení miminka. Omlouvám se za takovej sloh 🙈 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
2.1.20 07:10

Ahojky děvčata leden 2020 je náš. Marodim už od ivf kde se st nepovedlo to byl prosinec a teď na ket je můj první (2Iv a 2 et první biochem. Tehu a druhé nic) doufám že ket se povede držím nám palečky všem 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.1.20 08:18

@Petula24 ahojky, já jsem měla ket říjen a listopad a v obou případech biochemko, takže mi udělali imunologii, protože to bylo třetí nevydařené tehu a akorát si jedu pro výsledky. Také jsem od začátku na neschopence a do práce se určitě nezenu ;) Sestřička mi rekla, ze mám být doma jak uznam za vhodné ja ;) Pokud mi nic nenajdou tak jdeme na 3 ket z 1IVF a mělo by to být na konci ledna :dance:
Je super, že už doma máte malou princeznu :srdce: @Luiluu také věřím, že 2020 je náš :potlesk: podle znamení by mě měla v únoru potkat radostná zprava :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
2.1.20 08:45

@BecaP tak to je super jo teď se to povede musíme věřit i když se člověk boji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.1.20 08:47

@Luiluu ten strach už tam bude asi vždycky po tom všem, co máme za sebou :? Máme ještě 2 mrazacky tak věřím, že jeden z nich bude ten náš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.1.20 10:12

Ahoj ja dnes po kontrole doktor rikal ze mam vse krasne nachystane sliznice 10 mm a ve stredu 8.1 mam transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
2.1.20 10:20

@Renata1991 tak Budem na tebe myslet. No já jsem zvědavá kdy ho budu mít já :D těším se ale i bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.1.20 10:24

@Renata1991 to jsou super zpravy :srdce: Já dnes dostala výsledky imuno a nic mi nenašli takže od 2dc Estrofem a ket bude kolem 26.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.1.20 10:27

@Luiluu dekuju. Taky se moc tesim a verim ze tentokrat to vyjde. @BecaP na jednu stranu je to super zprava ze nic nenasli a na druhou zase spatne protozrme tim padem se nevi proc to nevyslo. Ale tentokrat nam to spolu uz vyjde. Verim tomu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.1.20 10:32

@Renata1991 taky jsem tam jela s pocitem, že vlastně nevím jestli chci, aby mi něco našli nebo ne :nevim: Holky mě hlodaji ať si zajdeme ještě oba na tu hlubší imuno paru :nevim: Máme poslední 2 mrazacky 6 denní hatchujici blastocysty tak věřím, že alespoň jeden je náš :srdce: Obě jsme tu cestu neměly jednoduchou vid :,( takže už si to taky zaslouzime :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
2.1.20 10:37

A jinak taky dojíždíme do Brna do Repromedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.1.20 10:39

@BecaP tak zkusit zajit tam muzete. Transfer si nech normalne udelat a kdyz vyjde uz busou vysledky jedno a kdyz ne tak treba aspon prijdou na to proc. Presne tak. Ja doufam ze jedinym duvodem meho neuspechu byly ty srusty a ted kdyz je mam odstranene ze to proste vyjde. Ze to byl jediny duvod proc to nevyslo. Hrozne se tesim uz aby byla streda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
2.1.20 19:48

@Renata1991 jasne, ze to vyjde ;)
Mě uz napadají snad úplně všechny možné varianty.. V červnu jsem měla revizi a napadlo mě, jestli tam ty srusty třeba taky nemam :nevim: No už mi z toho slušně hrabe :zed:
Ale věřím, že tento rok je náš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.1.20 19:51

@BecaP a tu hysteroskopii ti nenavrhli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.