Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1968
3.1.20 21:31

@Domča199 pokud MS přijde jak má tak jdu 17.1.na UTZ a do týdne je ket ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.1.20 21:52

@BecaP no já uvidím jakou teď po Ms kterou mám mít zítra nejdyl v neděli, budu mít sliznici :) mám s růstem celkem problémy protože mám syndrom policistickych vaječníku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
3.1.20 23:54

@Domča199 já mám také problém se sliznici, proto mám řízené kety ;) Po revizi jsem ji měla po sestinedeli jen 4mm :? Ale dává se dohromady ;) Tak snad už bude holka jedna připravena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
4.1.20 12:24

@Kveetko dekuji.. ale vidis, ze tu nekdo zase psal, ze mu dr rekl, at si da po hysteroskopii jeden vyklus pauzu.. me to taky rekla jedna dr a dr rekla hned-tak jsem sla, protoze jsem proste nedockava… a ted teda bez pauzy stumuluji znovu, ale z toho esteofenu me pekne boli hlava:( dost blby ty hormony snasim :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.1.20 15:39

Ahoj holky, taky se k vám přidám, 10.1 mě čeká 2.ket. Těším se a bojím zároveň, jsem ráda, že můžu pokecat s někým kdo prožívá to stejný.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
4.1.20 15:50

@Nika9015 ahojky a vítej mezi námi. Já jdu na Ket teď v pondělí. U nás to bude úplně první transfer tak mám taky trochu strach, tím že jsem to nikdy nepodstoupila. Držím moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.1.20 15:59

@Lucias18 Tak to budu držet pěsti!! ;) Já jsem měla první v Srpnu, zbylo mi po pgd jedno embryjko ale bohužel… v Září 2.Ivf a teď jsem se dočkala druhé šance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
4.1.20 16:28

@Nika9015 snad je to teď ten vyvolený. To jste čekali hrozně dlouho na výsledky viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.1.20 16:53

@Lucias18 No na konci září bylo OPU, a začátkem listopadu byly výsledky, chtěla jsem jít hned, ale nerostl mi folikul tak se ket odložil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
4.1.20 17:09

@Nika9015 tak to netrvalo tak dlouho, já myslela že jste až to teď čekali na výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
4.1.20 17:25

@Krkravce já jsem si nechávala poskrabat sliznici schvalne cyklus před ketem v listopadu, a v prosinci jsem měla mít ket, ale bohuzel jim „utekla“ má ovulace a nemohli už přesně vypočítat kdy by byl ket :zed:..Takže to bylo k ničemu. Mě se embrya nechytaji a toto prý fakt pomáhá, no bohužel zda to tak je se na vlastní kůži už nedozvím :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
4.1.20 20:51

@Kveetko a co to znamena poskrabat sliznici? uz jsem to cetla ale netusim co to je.. ja mam po cisari a pak hned zahy po revizi, ted se me nechytl uz treti ket a oni mi vsichni tvrdi, ze za to prave muze dvoji zasah do delohy… kazdopadne nemame vysetrene embrya, tak buh vi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.1.20 21:34

@Lucias18 Ne to ne, byl to měsíc, ale popravdě jsem ani nepočítala že nějaké zbyde tak jsem ani nekontrolovala pravidelně mail..a máme 3 mrazáčky ze 4 testovaných :D při prvním zůstal 1 z 8.. tak snad se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
4.1.20 22:12

@Nika9015 tak to je super výsledek, určitě je tam minimálně jedno miminko, spíš bych to viděla na 2 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.1.20 22:45

@Lucias18 To by bylo krásný :dance: jedno pro začátek stačí.. tak zítra si dopřej pořádný relax na pondělí, já mám od přítele slíbenou masáž na čtvrtek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.