Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Domča199 pokud MS přijde jak má tak jdu 17.1.na UTZ a do týdne je ket ![]()
@BecaP no já uvidím jakou teď po Ms kterou mám mít zítra nejdyl v neděli, budu mít sliznici
mám s růstem celkem problémy protože mám syndrom policistickych vaječníku ![]()
@Domča199 já mám také problém se sliznici, proto mám řízené kety
Po revizi jsem ji měla po sestinedeli jen 4mm
Ale dává se dohromady
Tak snad už bude holka jedna připravena ![]()
@Kveetko dekuji.. ale vidis, ze tu nekdo zase psal, ze mu dr rekl, at si da po hysteroskopii jeden vyklus pauzu.. me to taky rekla jedna dr a dr rekla hned-tak jsem sla, protoze jsem proste nedockava… a ted teda bez pauzy stumuluji znovu, ale z toho esteofenu me pekne boli hlava:( dost blby ty hormony snasim ![]()
Ahoj holky, taky se k vám přidám, 10.1 mě čeká 2.ket. Těším se a bojím zároveň, jsem ráda, že můžu pokecat s někým kdo prožívá to stejný.. ![]()
@Nika9015 ahojky a vítej mezi námi. Já jdu na Ket teď v pondělí. U nás to bude úplně první transfer tak mám taky trochu strach, tím že jsem to nikdy nepodstoupila. Držím moc palce
@Lucias18 Tak to budu držet pěsti!!
Já jsem měla první v Srpnu, zbylo mi po pgd jedno embryjko ale bohužel… v Září 2.Ivf a teď jsem se dočkala druhé šance…
@Nika9015 snad je to teď ten vyvolený. To jste čekali hrozně dlouho na výsledky viď.
@Lucias18 No na konci září bylo OPU, a začátkem listopadu byly výsledky, chtěla jsem jít hned, ale nerostl mi folikul tak se ket odložil.
@Nika9015 tak to netrvalo tak dlouho, já myslela že jste až to teď čekali na výsledky.
@Krkravce já jsem si nechávala poskrabat sliznici schvalne cyklus před ketem v listopadu, a v prosinci jsem měla mít ket, ale bohuzel jim „utekla“ má ovulace a nemohli už přesně vypočítat kdy by byl ket
..Takže to bylo k ničemu. Mě se embrya nechytaji a toto prý fakt pomáhá, no bohužel zda to tak je se na vlastní kůži už nedozvím
.
@Kveetko a co to znamena poskrabat sliznici? uz jsem to cetla ale netusim co to je.. ja mam po cisari a pak hned zahy po revizi, ted se me nechytl uz treti ket a oni mi vsichni tvrdi, ze za to prave muze dvoji zasah do delohy… kazdopadne nemame vysetrene embrya, tak buh vi…
@Lucias18 Ne to ne, byl to měsíc, ale popravdě jsem ani nepočítala že nějaké zbyde tak jsem ani nekontrolovala pravidelně mail..a máme 3 mrazáčky ze 4 testovaných
při prvním zůstal 1 z 8.. tak snad se zadaří.
@Nika9015 tak to je super výsledek, určitě je tam minimálně jedno miminko, spíš bych to viděla na 2 ![]()
@Lucias18 To by bylo krásný
jedno pro začátek stačí.. tak zítra si dopřej pořádný relax na pondělí, já mám od přítele slíbenou masáž na čtvrtek ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.