Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
16.12.19 15:50

Ahojky já jdu také v Lednu na KET. Přestoupila sem na jinou kliniku. Nechala převézt 4 embrijka tak uvidíme už mám za sebou 2× zt. A až z vlastní zkušenosti jsem poznala, že né každá klinika to dělá pro klienty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
17.12.19 10:37

Ahoj děvčata už jsem tu vůbec mě nechodila upozornění. Konečně po ET dorazila MS ale je to masakr ale jsem ráda a v lednu se vůbec dovim co a jak mě jen řekly že koncem by byl ket ale popravdě začínám mít strach u dopředu že zklamání je to už naposled začínám se nějak vzdávat. Ale i věřím že rok 2020 bud nas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.12.19 20:46

@Mekfi ahoj, mohu se zeptat jak ten převoz embryí probíhá a kolik se připlácí?? Také uvažuji o převozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
17.12.19 22:28

@Lindarebi pokud vím všude je to různé my Nechal převážet spermie a to by mělo bejt stejné a 1500 co jsme byly v různých Carech na konzultaci tak vždy řekly 1500 až 3000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.12.19 12:42

@Luiluu děkuji, čeká mě to v lednu tak ať o tom něco vím… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.12.19 17:52

@Lindarebi ahojky převoz 3000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
21.12.19 23:03

Ahoj holky, pokud vse probehne dobre, pujdeme na 3.ket v lednu. V prirozenem cyklu, minule kety byly rizene z duvodu nizke sliznice a nepravidelne menstruace. Na jakych jstebklinikach, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
21.12.19 23:11

@Hannuka ahoj já jsem v Plzni ve Smetance v lednu bych měla jít na 1 ket ale vůbec ještě nevím jak to se dovim až v lednu :think: doufám že klapne jdu naposled. Nějak to už fyzicky nedávám. A psichycky už vlastně taky moc ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
22.12.19 07:35

@Luiluu Ahoj, já také jezdím do Smetanky :mrgreen:. Kvůli prodelanym potratum jsme si nechávali vyšetřit embrya a ze šesti blastocyst máme dvě naprosto zdravá, tak snad to už klapne :andel:. V lednu budeme také domlouvat KET, jedná se o naše 1.IVF :). Chodím k MUDr. Vlckovi, ke komu ty? Moc ti budu držet palce, je u vás nějaký problém? Nám na nic nepřišli, tak proto jsme šli do IVF s PGS ;). Přeji Ti krásné svátky, v roce 2020 se už určitě dočkáme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.12.19 09:02

Ahojky já byla v Praze IVF Fertility Europe a přešla jsem do Pronatal kde mě čeká v Lednu 2Ket. Mám tam 4 zdravé mrazáčky tak se na ně těším. Psychicky mě to pohltil víc než jsem chtěla a jednou manželovi už ruply nervy když mě viděl rok v.kuse každý měsíc nešťastnou a nějak mě hodil do pohody. Tak že já už se teď nenervuju a jen se těším a max mě to může překvapit ale položit už né. Těšim se až si tu budeme psát přípravy a výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
22.12.19 09:12

@rzipkova Ahoj taky chodím k Vlčkovi je super. Muž je paraplegik proto ivf. Jen už je mi skoro 37 první ivf biochemické. Teh. V jiném caru. A zde 2.ivf nepovedlo ale 10 mrazacku prý pěkné blastocysty. Tak uvidíme teď trochu byly komiks e po ET ale teď už snad ok a povede se. Taky ti držím palečky ať se povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
22.12.19 09:14

@Mekfi no já si říkala že se nervovat nebudu ale i tak když pak čekáš na čárku a není tam je na hlavu. Horší jak u prvního větší strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
23.12.19 14:32

@Luiluu mě spíše trápí permanentní stres. A vše co se děje začínám k tomu přepínat. Nevím proč ale asi už v tom jedu delší dobu a až teď si to začínám uvědomovat. Ale nemohu přijít na to z čeho to mám páč si nemám nijak na co si stěžovat. A psychika je pěknej prevít. Neporadíš nějaké byliny. Jinak krasné svatky a v únoru očekávám jen samé dobré zprávy :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
23.12.19 14:46

@Mekfi snaž se sklidit znam to já jsem ve stresu úplně pořád :) ale snazim se si to nebrat nějak to dopadne. Bylinky nepoužívám bohužel to ti neporadim :( užij si vánoce bude faj. A rok 2020 bude náš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
1.1.20 16:53

@Hannuka ahojky :mavam: Já zatím čekám na výsledky imunologie, měla jsem je mít už 23.12.Ale jak se car stěhoval tak čekám na zitra :dance: Pokud mi imuno nic neukaze, měli bychom jít také v lednu ;) MS by měla dorazit cca 7.1.takže bychom to do konce ledna měli stihnout :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.