Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky já jdu také v Lednu na KET. Přestoupila sem na jinou kliniku. Nechala převézt 4 embrijka tak uvidíme už mám za sebou 2× zt. A až z vlastní zkušenosti jsem poznala, že né každá klinika to dělá pro klienty. ![]()
Ahoj děvčata už jsem tu vůbec mě nechodila upozornění. Konečně po ET dorazila MS ale je to masakr ale jsem ráda a v lednu se vůbec dovim co a jak mě jen řekly že koncem by byl ket ale popravdě začínám mít strach u dopředu že zklamání je to už naposled začínám se nějak vzdávat. Ale i věřím že rok 2020 bud nas ![]()
@Mekfi ahoj, mohu se zeptat jak ten převoz embryí probíhá a kolik se připlácí?? Také uvažuji o převozu.
@Lindarebi pokud vím všude je to různé my Nechal převážet spermie a to by mělo bejt stejné a 1500 co jsme byly v různých Carech na konzultaci tak vždy řekly 1500 až 3000
Ahoj holky, pokud vse probehne dobre, pujdeme na 3.ket v lednu. V prirozenem cyklu, minule kety byly rizene z duvodu nizke sliznice a nepravidelne menstruace. Na jakych jstebklinikach, prosim?
@Hannuka ahoj já jsem v Plzni ve Smetance v lednu bych měla jít na 1 ket ale vůbec ještě nevím jak to se dovim až v lednu
doufám že klapne jdu naposled. Nějak to už fyzicky nedávám. A psichycky už vlastně taky moc ne ![]()
@Luiluu Ahoj, já také jezdím do Smetanky
. Kvůli prodelanym potratum jsme si nechávali vyšetřit embrya a ze šesti blastocyst máme dvě naprosto zdravá, tak snad to už klapne
. V lednu budeme také domlouvat KET, jedná se o naše 1.IVF
. Chodím k MUDr. Vlckovi, ke komu ty? Moc ti budu držet palce, je u vás nějaký problém? Nám na nic nepřišli, tak proto jsme šli do IVF s PGS
. Přeji Ti krásné svátky, v roce 2020 se už určitě dočkáme ![]()
Ahojky já byla v Praze IVF Fertility Europe a přešla jsem do Pronatal kde mě čeká v Lednu 2Ket. Mám tam 4 zdravé mrazáčky tak se na ně těším. Psychicky mě to pohltil víc než jsem chtěla a jednou manželovi už ruply nervy když mě viděl rok v.kuse každý měsíc nešťastnou a nějak mě hodil do pohody. Tak že já už se teď nenervuju a jen se těším a max mě to může překvapit ale položit už né. Těšim se až si tu budeme psát přípravy a výsledky
@rzipkova Ahoj taky chodím k Vlčkovi je super. Muž je paraplegik proto ivf. Jen už je mi skoro 37 první ivf biochemické. Teh. V jiném caru. A zde 2.ivf nepovedlo ale 10 mrazacku prý pěkné blastocysty. Tak uvidíme teď trochu byly komiks e po ET ale teď už snad ok a povede se. Taky ti držím palečky ať se povede.
@Mekfi no já si říkala že se nervovat nebudu ale i tak když pak čekáš na čárku a není tam je na hlavu. Horší jak u prvního větší strach.
@Luiluu mě spíše trápí permanentní stres. A vše co se děje začínám k tomu přepínat. Nevím proč ale asi už v tom jedu delší dobu a až teď si to začínám uvědomovat. Ale nemohu přijít na to z čeho to mám páč si nemám nijak na co si stěžovat. A psychika je pěknej prevít. Neporadíš nějaké byliny. Jinak krasné svatky a v únoru očekávám jen samé dobré zprávy
![]()
@Mekfi snaž se sklidit znam to já jsem ve stresu úplně pořád
ale snazim se si to nebrat nějak to dopadne. Bylinky nepoužívám bohužel to ti neporadim
užij si vánoce bude faj. A rok 2020 bude náš ![]()
@Hannuka ahojky
Já zatím čekám na výsledky imunologie, měla jsem je mít už 23.12.Ale jak se car stěhoval tak čekám na zitra
Pokud mi imuno nic neukaze, měli bychom jít také v lednu
MS by měla dorazit cca 7.1.takže bychom to do konce ledna měli stihnout ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.