Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, jase taky s dovolenim pridam, dnes zacinam s estrofenem a chci zkusit ket, ale trosku si rikam, zda si nemam dat mesic pauzu spis, byla jsem na hysteroskopii a pak dalsi mesic byl ket a ted hned dalsi mesic zkousim znovu… jedna dr mi rekla, ze mam po te hysteroskopii jeden cyklus pockat, druha at jdu hned.. tak jsem sla hned a ted nevim, zda je dobre jit hned zase… vy jste si davali pauzu mezi kety? Jinak uz by to byl muj 4 ket, vloni byli 3:( ale z prvniho ivf mam holcicku:)
@BecaP zkusim
dekuji. Mrazavky už mám jen dva a vzhledem ke 4 zřejmě tedy nepovedený pokusům se bojím ze je to málo ![]()
@Krkravce o tom určitě bude něco vědět @Renata1991
ta na ni byla nedavno
Pauza mezi kety je asi co doktor to názor. Já byla v říjnu, měla jsem biochemko a dr řekl, že můžu hned na další a to jsme dávali 2, ale bohužel také biochemko
Takže přes Vánoce cyklus pauza a teď čekám na MS příští týden a začínám zase s Estrofemem
@Domča199 já už mám taky jen 2, měli jsme celkem 6 a doufám, že jeden z nich je ten náš
Protože o dalším kole IVF zatím nechci ani premyslet ![]()
@Krkravce ja byla na hysteroskopii v listopadu cekala jsem jen ten mesic kdy byl zakrok protoze sam doktor mi rekl ze by to nemelo cenu protoze byla ta deloha vyplachovana a embryo by se neuchytilo a ted jdu na ket. Myslim ze pauzu davat nemusis pokud se na to citis tak by nemel byt problem.
@Krkravce ahoj, urcite jdi zavadet, ono kdyz se trosku ta deloha a sliznice „poskrabe“ tak to ma dobry vliv na uchyni embryjka, niceho se nemusis bat. Holky kolikrat chodi na poskrabani sliznice cyklus pred ketem, aby se embryjko lepe chytlo, drzim palce ![]()
Ahoj, taky budu zacinat se stimulaci na KET. Zatim cekam na ms. Jen ze zvedavosti se zeptam, jaky mate davkovani estrofemu? Drzim palce vsem ![]()
@BecaP AMH mám 2,4 a před rokem během laparoskopie zjistili že mám endometriózu. Písnu ti zprávu ať to tady nezaspamuji svým příběhem
@Mia170 já mám pouze utrogestan od 15 DC tak ti moc neporadím
@BecaP diky
. A kolikaty dc jsi na sla na KET? Toto bude muj prvni KET, zatim mam dva neuspesne ETy
@BecaP taky jsem měla šest v druhem celkovém pokusu
tak budu doufat, ze v těch dvou jak mých, tak tvých bude “zázrak”
taky bych další odběry už nedala
za prve co si budeme, je to dost finančně náročné a za druhé opravdu bolestivé
alespoň ten druhy odběr byl pro mě sileny. Takže držím pesti ![]()
@Mia170 na oba kety 19dc
@Domča199 no jasně, že tam bude a to hned ten prvni
druhý bude na sourozence
My měli 5×5ti denní expandovane a už nám zbývají jen 2 6ti denní hatchujici
Takže jim musíme verit
Já jsem to snášela celkem dobře, jak stimulaci tak odběr, jen mě cca týden po OPU bolelo bricho
Ale pro ten uzlicek uděláme cokoliv
Ale ty finance jsou strasne co si budem
Ty jdeš dříve takže teď budeme držet pesticky Tobe ![]()
@BecaP dekuji
tak dávej průběžně vedet. Já jdu teprve v pondělí na krev po tomhle nevydařeném takže cca do 3 týdnu bych měla jít na další. Nejsem sice věřící, ale budu se modlit
já teda první odběr snasela suprove, při druhem jsem si dva dny nemohla dojít na malou a týden jsem měla bolesti a co se týká zavedení první bylo děsně bolestivé, zaváděli mi dvě a u toho u slzicka ukápla a další už byly bezbolestne
ale jak říkáš, co bychom pro nej neudělali ![]()
@Domča199 tak to budeme kousek od sebe
Tak první 2 dny jsem taky chodila na malou v predklonu
Ale pak už jsem se nějak hybala, ale břicho bolelo. Nicméně zavedeni jsem vůbec necítila, jen tu první noc mi dal vetrelecek zabrat a málem jsme jeli na pohotovost. Ale ustálo to
Já počítám, že bych cca 26.1.mohla mít ket ![]()
@BecaP tak to budeme mít skoro nastejno
taky počítám ze ten týden od toho 20 bych někdy mohla jít
tak dej vedet ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.