Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
3.1.20 11:02

Ahoj holky, jase taky s dovolenim pridam, dnes zacinam s estrofenem a chci zkusit ket, ale trosku si rikam, zda si nemam dat mesic pauzu spis, byla jsem na hysteroskopii a pak dalsi mesic byl ket a ted hned dalsi mesic zkousim znovu… jedna dr mi rekla, ze mam po te hysteroskopii jeden cyklus pockat, druha at jdu hned.. tak jsem sla hned a ted nevim, zda je dobre jit hned zase… vy jste si davali pauzu mezi kety? Jinak uz by to byl muj 4 ket, vloni byli 3:( ale z prvniho ivf mam holcicku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.1.20 11:19

@BecaP zkusim :) dekuji. Mrazavky už mám jen dva a vzhledem ke 4 zřejmě tedy nepovedený pokusům se bojím ze je to málo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
3.1.20 15:24

@Krkravce o tom určitě bude něco vědět @Renata1991 ;) ta na ni byla nedavno ;) Pauza mezi kety je asi co doktor to názor. Já byla v říjnu, měla jsem biochemko a dr řekl, že můžu hned na další a to jsme dávali 2, ale bohužel také biochemko :pocitac: Takže přes Vánoce cyklus pauza a teď čekám na MS příští týden a začínám zase s Estrofemem ;) @Domča199 já už mám taky jen 2, měli jsme celkem 6 a doufám, že jeden z nich je ten náš :srdce: Protože o dalším kole IVF zatím nechci ani premyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
3.1.20 15:49

@Krkravce ja byla na hysteroskopii v listopadu cekala jsem jen ten mesic kdy byl zakrok protoze sam doktor mi rekl ze by to nemelo cenu protoze byla ta deloha vyplachovana a embryo by se neuchytilo a ted jdu na ket. Myslim ze pauzu davat nemusis pokud se na to citis tak by nemel byt problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.1.20 15:59

@Krkravce ahoj, urcite jdi zavadet, ono kdyz se trosku ta deloha a sliznice „poskrabe“ tak to ma dobry vliv na uchyni embryjka, niceho se nemusis bat. Holky kolikrat chodi na poskrabani sliznice cyklus pred ketem, aby se embryjko lepe chytlo, drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
3.1.20 16:14

Ahoj, taky budu zacinat se stimulaci na KET. Zatim cekam na ms. Jen ze zvedavosti se zeptam, jaky mate davkovani estrofemu? Drzim palce vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
3.1.20 16:32

@BecaP AMH mám 2,4 a před rokem během laparoskopie zjistili že mám endometriózu. Písnu ti zprávu ať to tady nezaspamuji svým příběhem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
3.1.20 16:33

@Mia170 já mám pouze utrogestan od 15 DC tak ti moc neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
3.1.20 17:08

@Mia170 já jdu na třetí ket a pokaždé mám 1-1-1 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
3.1.20 17:26

@BecaP diky :). A kolikaty dc jsi na sla na KET? Toto bude muj prvni KET, zatim mam dva neuspesne ETy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.1.20 18:08

@BecaP taky jsem měla šest v druhem celkovém pokusu :) tak budu doufat, ze v těch dvou jak mých, tak tvých bude “zázrak” :) taky bych další odběry už nedala :( za prve co si budeme, je to dost finančně náročné a za druhé opravdu bolestivé :( alespoň ten druhy odběr byl pro mě sileny. Takže držím pesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
3.1.20 19:14

@Mia170 na oba kety 19dc ;) @Domča199 no jasně, že tam bude a to hned ten prvni :hug: druhý bude na sourozence :lol: My měli 5×5ti denní expandovane a už nám zbývají jen 2 6ti denní hatchujici :srdce: Takže jim musíme verit :* Já jsem to snášela celkem dobře, jak stimulaci tak odběr, jen mě cca týden po OPU bolelo bricho :,( Ale pro ten uzlicek uděláme cokoliv ;) Ale ty finance jsou strasne co si budem :zed: Ty jdeš dříve takže teď budeme držet pesticky Tobe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.1.20 19:19

@BecaP dekuji :) tak dávej průběžně vedet. Já jdu teprve v pondělí na krev po tomhle nevydařeném takže cca do 3 týdnu bych měla jít na další. Nejsem sice věřící, ale budu se modlit :D já teda první odběr snasela suprove, při druhem jsem si dva dny nemohla dojít na malou a týden jsem měla bolesti a co se týká zavedení první bylo děsně bolestivé, zaváděli mi dvě a u toho u slzicka ukápla a další už byly bezbolestne :) ale jak říkáš, co bychom pro nej neudělali :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
3.1.20 19:44

@Domča199 tak to budeme kousek od sebe :hug: Tak první 2 dny jsem taky chodila na malou v predklonu :lol: Ale pak už jsem se nějak hybala, ale břicho bolelo. Nicméně zavedeni jsem vůbec necítila, jen tu první noc mi dal vetrelecek zabrat a málem jsme jeli na pohotovost. Ale ustálo to ;) Já počítám, že bych cca 26.1.mohla mít ket :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.1.20 19:47

@BecaP tak to budeme mít skoro nastejno :) taky počítám ze ten týden od toho 20 bych někdy mohla jít :) tak dej vedet :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.