Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Renata1991 tak co už
držím palecky já začínám bejt natesena od doktora dobre zprávy tak snad ![]()
@Lucias18 nemusíš to jsi po kilech
Já si vždycky dám jeden na den a jim ho 3 dny po ketu
dám si ho na 3 díly a v průběhu dne ho snim
On je trošku agresivní, ale da se to
Ale nemusíš to prehanet ![]()
@BecaP jupí tak to už mám splněno
. Já jedla vždycky půlku ráno a půlku večer. 2 byli úplně v pohodě, ale ten co jsem rozkrojila včera byl strašně štiplavý, ale dneska jsem ho dojedla. Tak pak ještě vypiji ten džus a je to ![]()
@Renata1991 ach jooo to mě mrzi
tak šup odpočívat ať je ti lepe ![]()
@BecaP boli me cely spodek. Ale embryo bylo cele venku z obalu.
@Renata1991 au chudero ale super že ho tam máš a už je skoro venku já jsem zvědavá na sebe. Tak odpocivej
@Luiluu nebylo skoro venku bylo celicke ven z obalu. Uplne sem na to koukala jak blazen. Hlavne je to hrozne na psychiku kdyz je ten transfer takhle komplikovany
@Renata1991 to mě strašně mrzí, jen vzpomínka na to mě děsí. Úplně přesně vím čím teď přicházíš. My teda měli embryjko jen maličký kousek venku z obalu tak to je to vaše na tom mnohem lépe. Ale za tuhle příšernou bolest si moc zasloužíme aby se oba kousli a už nepustili. Myslím na tebe a odpočívej ![]()
@Lucias18 jj ty taky odpocivej. Uz se tesim na tvuj pozitivni testik. ![]()
@Renata1991 tak to, že byla celá venku je první krok k uspechu ![]()
@BecaP myslis? Je fakt ze tentokrat ani po tech klestich nespinim. Minule sem hned spinila tak snad je to dobre znameni.
@Renata1991 no má usnadnenou cestu k nakousnuti, protože se nemusí dostávat z obalu
@BecaP tak alespon neco pozitivniho. I doktor rekl ze je embryo prvotridni tak snad ma pravdu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.