Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@2020emma vítej mezi námi, určitě to je ten pravý vyvolený. Koukám je nás tady hodně co máme šestidenní broučky. Toho utrouse máš fakt mega dávku. Já mám jen 2-0-2
@2020emma Tak určitě vědí co delaji
Já mám Estrofem 1-1-1
po transferu jsou zatim jen @Lucias18 @Renata1991
Ostatní nás to teprve ceka
a spousta nás má podobný termin
Ty budeš asi třetí možná čtvrtá kdo pujde
@Lucias18 takže 10ty den?
To už bude něco videt
Kočí jsme pod hormonama takže na cipek nemůžeš brát zřetel
To tělo je obalamucene
Moc si tam nesahej ať si nějak neublizis
a hlavně tě to stresuje
Takže zavést Utros a nechat
Ver mi ![]()
@BecaP jee, dekuji za update
jojo, pravdepodobne pristi ctvrtek bych mela jit na KET, dle protokolu. Tak snad budou zitra vysledky ultrazvuku dobre ![]()
@Lucias18 dekuji za privitani a preji hodne stesti, mysli pozitivne
(pust si Tajemstvi od Rhonda Byrne na Youtube, mne to hrozne pomaha)
Je tu nektera z vas na klinice v Olomouci? (Vim pouze o Renate)
@BecaP 15.1. budu sama doma, to je 10. Den když budu počítat den transferu. Přítel zatím nic neříkal ohledně toho že nesmím testovat sama, že to uděláme společně. Tak uvidím jestli ješte nebude něco říkat, jinak bych mohla testnout
. Ty umíš tak podpořit, ještě že je nás tady víc. Budu ti věřit že vše dopadne dobře a hlavně budu víc věřit prckovi ![]()
@2020emma Ahoj a vítej
. Věřím, že to tentokrát vyjde a držím moc palce
. Já jsem teprve 4 DC, ale příští pátek mě čeká utz, jak reaguji na estrofem a snad už naplánujeme KET
-máme dvě zdravá embryjka po genetice, tak snad už to vyjde
.
@Lucias18 já jsem testovala vzdycky sama
Přítel to nehroti tak jako ja
Jen mě pak drží když jsem z nezdaru v p****i
Takže to je den mého utz
tak to se těším na //
Dodá mi to zase pozitivni naladicku ![]()
@Lucias18 me doktor rikal testovat nejdrive 14. den a na krev sem objednana az 16.den. Ja si pri zavadeni utrose ani na cipek nedosahnu. Mam ho dost vysoko. Na zmeny na cipku bych urcite nebrala zretel ty hormony si s nasimi tely delaji co chteji.
Ja si nemuzu pomoct ale ze me ten utros hrozne tece. Dela ti to taky?
@Renata1991 já si právě na ten čípek taky nedosáhla, popravdě jsem ho ani nehledala, ale dneska ráno byl právě úplně dole. Jj taky ze mě vytéká, to je asi normální. Přes den mám slipovku protože to se nedá. Začne vytékat po cca 4 hodinách po zavedení. @BecaP doufám že ti tu pozitivní náladu splním a rozjezdu to tady ![]()
@Renata1991 Reni, a jak ty beres ten Utrogestan, jake mas davkovani?
@rzipkova dekuji, verim, ze nam to vsem vyjde! Je zajimave videt, kolik holek je v podobne situaci a resi to same a jeste v tu skoro stejnou dobu
pomaha to taky na psychiku vedet, ze clovek v tom neni sam ![]()
@BecaP verim tomu, zitra dam vedet, jak UTZ dopadl ![]()
@Lucias18 ja mam slipovku cely den. Nekdy to ze me vytece fakt ve velkejch kusech. To mi minule tak moc nedelalo. Ale ted je pravda ze mam vyssi davku. Ted sem byla na prochazce a kdyz sem prisla domu tak sem uplne citila jak to ze me vychazi. Proste mazec
@2020emma mam 3 krat denne 2 tablety.
@Renata1991 mě stačí ty 4 tbl a serou mě a ty máš ještě o 2 víc. Je to fakt hnus, ale zase lepší než to polykat protože tohle by jsme měli v žaludku. Musíme to pro ty naše prcky vydržet ![]()
@Lucias18 jojo pro prcka vsechno. Jen premyslim jestli mi toho nedali zbytecne moc kdyz ze me vetsina stejne vytece ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.