Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Renata1991 @Lucias18 a co mam rikat ja se 4-0-4
teklo to ze me silene minule… tedy spis vypadavalo po kusech.
@2020emma jo je to mazec. Porad se chodim na wc kontrolovat jestli sem to nedostala kdyz citim ze to ze me tece.
@Lucias18 me se po polykání motala škeble
a když se zavádí, je blíže místu urceni
@Renata1991 vytece to, co je tam navic
prášek se za tu dobu stihne vstrebat ![]()
No Teda jste se rozjely. Já tu měla teď kamarádku tak jsme zas vše probraly poznaly jsme se na emimi při prvním Ivf a teď má 2 ivf a jak to tak vypadá budeme vkládat stejně jako u prvního ona z et a já ket. Stala se z nás netozlucna dvojka a prožíváme to společně a podporuje se je to důležité pro všechny jelikož nás je hodně sice každá s jiným problémem ale přejeme si všechny to samé. A ano je to někdy už na hlavu. I když se ty chlapi snaží pomoct tak neví jaké to je to ví ty ženské které to prožívají. A nám se to tu Teda sešlo už pěkně. To bude miminek
ať už tady vidíme ty čárky ![]()
Já beru estrimax ráno v 7,pak v 13 a pak večer zase v 7,ale úplně přesně to nedodržuji. Chodím do Olomouce k Machačovi
Tak jste me znervoznily holky… ja beru estrofem jak se probudim, coz je nekdy v sedm a jindy v deset.. a pak odpo jak si vzpomenu a vecer nez jdu spat… nikdo me o pravidelnosti neinformoval:( jinak jsem k tomu pridala kontryhelovy caj rano a vecer.. jedna dr mi rekla, ze klidne muzu, pokud gomu verim a driha at to neberu.. tak nevim.. kazdopadne sliznice mi neroste, tak to zkusim a diky vam jsem zpravidelnila i ten estofem… jo a utrous beru taky vzdy 4-0-4 a tece porad… prijde mi rano divny jo tam dat a vstat, hned teeba ze me ta kulicka vypadne:( tak se snazim vzdy chvili lezet…
@Krkravce ja jsem dneska taky nevzala ve 21h, protože jsme byli venku a vzala jsem ho až ted
Mě taky nikdo preane dávkování nedal, ale nějak jsem si to naordinovala sama
Muže a vzít zpětně až 12h ![]()
@Krkravce tak aspon nekdo ma taky 4-0-4
asi (doufam tedy) i kdyz jedna vypadne, tak je to ok… kdyz je to tak velka davka ![]()
@Krkravce já měla v doporučení z Car napsáno že po vložení mám ležet 15 minut, že se za 20 minut začíná rozpouštět
@Lucias18 to by mě zajímalo jak by to dělaly holky, co chodí normálně do práce ![]()
@BecaP budik o pul hodiny driv
ja jsem byla doma jen 3 dny po transferu, jinak jsem celou dobu v praci
@2020emma a kdyz jsi si ho brala po obede tak si si sla dat šlofíčka jo?
Já jsem vždycky měla PN, protože mám fyzicky i psychicky náročnou praci
Kdybych seděla v kanclu tak také chodím do prace ![]()
@BecaP ja mela 4-0-4, takze v pohode. Praci mam kancelarskou, takze nic narocneho
a pro me bylo lepsi jit do prace, doma bych se moc pozorovala… znam se.
@BecaP to mame stejne. Mam taky fyzicky narocnou praci a fakt bych to nedala si v praci zavadet utros a jeste bych mela strach jestli sem si treba neublizila kdyz bych zvedala krabice.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.