Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky na to zda je mimo obal jste se ptal nebo vás sami informovali. Mě až dnes řekli jaké jsou kvality. A že jich je osm ne 10 jak puvodne rikali
@Luiluu ja jsem to videla na tom sklicku kdyz mi ho ukazovali pred transferem
@Renata1991 urcite
My uz mame take jen 2 hatchujici tak snad nam z toho obalu take potvurka vyleze
A za pár dní holcinky najdete //
@Lucias18 a my se pak pridame ![]()
@Luiluu my jdeme vždy pred transferem nejdřív k embryolozce a ta nám řekne jaké je kvality a zodpovi všechny dotazy ![]()
@BecaP snad ano. Na krev sem objednana 24.1.
Urcite vylezou. Budu drzet pesticky.
@BecaP tak tady je to jiné no hlavně jsem byla na ET o víkendu a bylo tam středně ženských a jeden doktor docela fofr a to mě jen stihly říct že je moc pěkná a to bylo vše a hatcing mám automaticky tak snad to bude snadne
@Luiluu já to naše embryjko taky viděla než mi ho vložili. Ukazují během transferu jak ho nabírají do toho katetru a i ho přiblížili abych viděla jak vypadá. A po transferu jsem dostala domů fotku embryjka
@BecaP my máme taky jen hatchujici a to fakt úplně malinko, tak už je doufám venku a pořádně zakousnute ![]()
@Lucias18 nam ho taky ukazuji na obrazovce, zkontrolujes si jméno a rodne cislo, co je na něm na psané, vytisknou nam fotku a pak koukáš jak ti ho tam vkládají
My měli 4× expandovane a 2× hatchujici a ty tam na nás čekají
Dávají u nás přednost 5ti denním a tyhle dvě jsou sestidenni
Tak snad mi nasadi Utros o den dříve, abych šla ten pátek, jinak bych šla možná až v pondeli ![]()
@Renata1991 protože mrnousek chce být prekvapko pro maminku
Neee, asi to má každý car jinak..Já mám fotky všech transferu..Ale slyšela jsem, že všude to nedávají
O to větší radustku budeš mít z první fotky ![]()
@BecaP jo to mas pravdu. Tentokrat sem si nenechala ani rict pohlavi abych mela prekvapko.
@Renata1991 jeee vy mate vlastně vyšetřena embrya a je možné znát pohlavi
Tak to bude mega prekvapko
Pokud budeme muset absolvovat celé IVF (což doufám, že ne
) tak máme domluvenou také genetiku jak nás tak embryí.. A nevím jestli bych si to nechala před transferem rict
![]()
@BecaP minule sem to videla v papirech takze kdyz se doktor rekl zeptal rekla sem ze ano protoze uz sem to vlastne vedela ale ted sem se schvalne nedivala. Ja myslim ze to u vas potreba nebude.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.