Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
509
8.1.20 13:37

Holky na to zda je mimo obal jste se ptal nebo vás sami informovali. Mě až dnes řekli jaké jsou kvality. A že jich je osm ne 10 jak puvodne rikali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
8.1.20 13:38

@Luiluu ja jsem to videla na tom sklicku kdyz mi ho ukazovali pred transferem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
8.1.20 13:38

@Renata1991 urcite :hug: My uz mame take jen 2 hatchujici tak snad nam z toho obalu take potvurka vyleze :srdce: A za pár dní holcinky najdete // :srdce: @Lucias18 a my se pak pridame :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
8.1.20 13:40

@Luiluu my jdeme vždy pred transferem nejdřív k embryolozce a ta nám řekne jaké je kvality a zodpovi všechny dotazy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
8.1.20 13:42

@BecaP snad ano. Na krev sem objednana 24.1.
Urcite vylezou. Budu drzet pesticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
8.1.20 13:54

@BecaP tak tady je to jiné no hlavně jsem byla na ET o víkendu a bylo tam středně ženských a jeden doktor docela fofr a to mě jen stihly říct že je moc pěkná a to bylo vše a hatcing mám automaticky tak snad to bude snadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
8.1.20 15:26

@Luiluu já to naše embryjko taky viděla než mi ho vložili. Ukazují během transferu jak ho nabírají do toho katetru a i ho přiblížili abych viděla jak vypadá. A po transferu jsem dostala domů fotku embryjka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
8.1.20 15:27

@BecaP my máme taky jen hatchujici a to fakt úplně malinko, tak už je doufám venku a pořádně zakousnute :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
8.1.20 16:20

@Lucias18 nam ho taky ukazuji na obrazovce, zkontrolujes si jméno a rodne cislo, co je na něm na psané, vytisknou nam fotku a pak koukáš jak ti ho tam vkládají ;) My měli 4× expandovane a 2× hatchujici a ty tam na nás čekají :srdce: Dávají u nás přednost 5ti denním a tyhle dvě jsou sestidenni :srdce: Tak snad mi nasadi Utros o den dříve, abych šla ten pátek, jinak bych šla možná až v pondeli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
8.1.20 16:25

@BecaP me fotecku nedali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
8.1.20 16:28

@Renata1991 protože mrnousek chce být prekvapko pro maminku ;) Neee, asi to má každý car jinak..Já mám fotky všech transferu..Ale slyšela jsem, že všude to nedávají :nevim: O to větší radustku budeš mít z první fotky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
8.1.20 16:29

@BecaP jo to mas pravdu. Tentokrat sem si nenechala ani rict pohlavi abych mela prekvapko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
8.1.20 16:39

@Renata1991 jeee vy mate vlastně vyšetřena embrya a je možné znát pohlavi :srdce: Tak to bude mega prekvapko :lol: Pokud budeme muset absolvovat celé IVF (což doufám, že ne ;) ) tak máme domluvenou také genetiku jak nás tak embryí.. A nevím jestli bych si to nechala před transferem rict :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
8.1.20 16:44

@BecaP minule sem to videla v papirech takze kdyz se doktor rekl zeptal rekla sem ze ano protoze uz sem to vlastne vedela ale ted sem se schvalne nedivala. Ja myslim ze to u vas potreba nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
8.1.20 16:47

@BecaP taky je šestidenní, tak to budou ty pravý pro nás obě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.