Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
803
10.1.20 16:48

@BecaP jejda tak to budu muset nějak vymyslet protože to nejsem sama doma. Pro mě je dobrá středa ráno a pátek ráno. Tak já to kdyžtak zkusím už ve středu ať máš motivaci na další den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
10.1.20 16:57

@Lucias18 já tě určitě nechci do ničeho nutit :hug: musíš to cítit sama ;) Ale středa je dobra :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
10.1.20 16:58

@2020emma krasna sliznice! Kdyz mi vysel prvni ket, tak jsem mela taky 12:) ted ne a ne rust po porodu:( mam tak 7,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
10.1.20 20:26

@Krkravce Jé tak to jsi mě potěšila, díky :)
Takže ty už jedno dítko máš a zkoušíte druhé? Držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
10.1.20 21:14

@BecaP já vím že mě do ničeho nenutis, kdyby záleželo na mě tak testuji každý den, ale nechci se zbytečně stresovat tím že tam zatím nic nebude a já budu propadat panice. Takhle to zkusím ten 10 den a už by tam mohl být alespoň dusik. Nevím jestli se počítá den Ketu nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.1.20 08:35

Dobré ráno holky, já jsem dneska začala užívat Utrogestan 4-0-4, Minulý rok jsem ho brala po probuzení a pak večer před spaním, tzn. ne přesně po 12 hodinách. Myslíte, že je to takto Ok a nebo že by to mělo být přesně?
(Velmi špatně by se mi to dodržovalo, Jelikož se potom má ležet). V tomhle mají výhodu Ty, které berou 3× denně :) tam se to plánuje jednodušeji. Taky mi minule přišlo, že mně to tam pálí, že ty tablety ne úplně dobře snáším, dělá vám to taky něco? Díky a Hezký víkend :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
11.1.20 11:00

@2020emma jj uz mame z prvniho Ket holcicku a ted uz mam za sebou tri nepodarene kety a chystam ctvrty.., tak jsem takova spatna… ze na poprve to bylo hned na prvni pokud (nemela jsem et) a ted nic… tak porad resim cim to muze byt.., kazdopadne me neroste ta sliznice, coz me rostla driv v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
11.1.20 11:34

Děvčata zeptám já ten ultrageston neměla a nemám berete nebo píchat si něco i jiného? Já teď začnu estrofermem a pak bych už měla píchat agolutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
11.1.20 11:34

Děvčata zeptám já ten ultrageston neměla a nemám berete nebo píchat si něco i jiného? Já teď začnu estrofermem a pak bych už měla píchat agolutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
11.1.20 11:35

Jinak nevcata co už jste byly na ket jak se cítíte? Mě ty jména se ztrácí v tej debatě jaká už jste byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
11.1.20 11:37

@Luiluu ty jo, tak to neznam.. ja vzdy uzrogestan.. mela jsem i crynone gel, ale ten mi prijde, te nefunguje jako utrogestan… teda alespon na me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
11.1.20 11:49

@Luiluu já mám utrogestan 2-0-2, ale koukala jsem na internet a ty máš místo něj ten agolutin. Já jsem teda ráda že už si nemusím nic pichat, ale zase máš výhodu že z tebe několikrát denně nepotece ten utrogestan. Jinak já byla na transferu v pondělí a není mi stále vůbec nic, sem tam mě píchne v břiše a nebo cítím jako bych to měla dostat. Jediné co tak jako před každou MS už mám pupínky na obličeji jak puberťák :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
11.1.20 12:04

@Lucias18 pupinky v obliceji se mi udelali včera taky ale to muze byt tema hormonama. Jelikoz beru estrofem tak telo vlastne nevi kdy bych mela mit menstruaci aspon si to tak myslim.
@Luiluu take nic necitim. Obcas me taky pichne v brise jinak nic. Ja bych mozna radeji pichala ty injekce nez brat ten utrogestan. Pritel uz se me ptal kdy budeme testovat je nedockavejsi nez ja. Tak sem mu rikala ze chci testovat az za tech 14 dni tak rikal ze tak dlouho cekat asi nevydrzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
11.1.20 12:19

Je doktor mě mě vysvětloval ty léky ultros jsem měla při prvním ivf a večer to že mě vždy vyklouzlo chodím i v noci na wc tudíž jsem raději za injekce musí se píchat do prdky a Píchá mi je muž 😂mě to nevadí zas mám klid a ne tak vlhko mezi nohama😇vyhovuje mi to víc ale kdo ví co je lepší. Při ultros jsem měla biochem. Teh a teď nic tak kdo ví. Jsem zvědavá teď jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
11.1.20 15:22

@Renata1991 to je hezký jak je nedočkaví. Mě včera říkal přítel že bychom měli koupit testy ať jsou pak připravené. Tak jsem mu říkala že ty už tady máme od dubna a že se nemusí být že by tu by jen jeden :mrgreen:. Já mám jen utrous, mám ti v nativu. A Ms mám podle kalendáře dostat ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.