Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
509
12.1.20 10:42

No paráda tak hlavně at sílí a pěkně se drží super pozitivní začátek 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.1.20 10:45

@Lucias18 Úžasný, teď bude jen sílit :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
12.1.20 10:46

Holky ať ať další tu má stejnou fotecku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
12.1.20 10:48

@BecaP neboj ten digitál plánuji později, tak koncem týdne a nebo možná až v pondělí, to bude ten 14. den.
Všem holky moc děkuji za podporu, jste úžasné. Musí sílit, nic jiného si nepřipouštím :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
12.1.20 10:59

@Lucias18 to už pak bude jen tresinka na dortu ten digi ;) Jasně, že bude sílit a za chvíli tam budeš mít dalnice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.1.20 11:15

Holky, co máte po ketu, jak se cítíte?? mě od včera pobolívá v podbřišku, břicho mám nafouklý a do toho průjem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.1.20 11:29

@Nika9015 Já byl na KETu v pátek. Dnes v noci jsem měla šílené křeče do břicha, vypadá to spíše na žlučník, než uhnizďování. Nedalo se to vydržet, tak jsem si musela vzít pár kapek Algifenu. Ted už mi je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
12.1.20 11:30

@Nika9015 mě právě dneska taky začalo bolet v podbřišku a taky mám od rána průjem. Jinak mi nic jiného není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.1.20 11:40

@Suzane tak žlučník už naštěstí nemám ale stejnak se mě jednou za čas ozve ale už to není taková bolest… @Lucias18 jsem si říkala jestli to nemám z toho ananasu🙈 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
12.1.20 11:43

@Nika9015 úplně stejně jsem si to říkala já, když jsem ho měla poprvé před týdnem a přepadl mě průjem. Ale jim ho každý den a až do dneška jsem měla klid. Dneska už mám poslední a už ho pak nechci hodně dlouho vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.1.20 12:07

@Lucias18 ahooj :mavam: to je super, krásný :hug: dnes jsi tedy 6tý den? :) tak teď už bude druhá čárka jen sílit :hug:
Holky já od včera ležím, děsná rýma, bolest v krku… beru paralen a kurýruju se :D takže teď si jdu udělat šťávu aspoň ze dvou grepů :) a ten ananas jíte po Ketu čerstvý? :D jinak už mi ani není špatně z estrofemu, vždycky před tím něco sním anebo už jsem si zvykla :) Zítra mám ultrazvuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.1.20 12:09

Co by jsme neudělaly a nevyzkoušely že?😂 já nikdy na babský rady nějak nebyla a jak se ket blížil tak jsem každý večer vypila malou sklenku červeného, a v lednici nakoupené ananasy a citróny😂 😂 😂 nevím jestli to přispívá k úspěchu ale za zkoušku to stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.1.20 12:15

@Pet8389 jo čerstvý i se středem ;) začala jsem ho jíst den před ket. Tak se z toho pěkně vylež, teď těch bacilů lítá, kolem mě jsou skoro všichni nemocní tak doufám že to nechytnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
12.1.20 12:15

Ahoj holky, já jsem po KET v prosinci, občas kouknu i sem.
Prosím Vás kde jste vzaly ten ananas? Já už jsem viděla nějaké diskuze a všude probírali, že není dobré jíst.
Je toho i plný google.
A pak ten grapefruit. Taky nic moc protože grapfruitová štáva může interagovat s některými léky, které berete.

Jinak všem moc přeji nalezení // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
12.1.20 12:16

@Pet8389 jj dneska 6. Den a před Ketem jsem taky byla nemocná. Přesně jako ty, rýma, paraleny a ještě zánět močových cest. Naštěstí do transferu mě vše přešlo. Ananas jsem začala jíst v neděli před Ketem a od té doby jim tak jeden čerstvý denně. Grep jsem nikdy neměla. Tak jsem říkala že udělám cokoliv aby to vyšlo i jsem si jeden den úplně spálila pusu tím ananasem, ale řekla jsem si že to dělám pro prcka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.