Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
13.1.20 09:36

@Lucias18 nedelej si starosti a raduj se, vsechny carky jsou krasne a hlavni je, ze tam jsou! Hlavne bud v pohode, to je pro mimi nejlepsi, vse je na dobre ceste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.1.20 10:08

@Lucias18 ano, čárky jsou tam a jsou krásný :) odpočívej a buď v klidu :hug:
Já dnes byla na utz a holky v pondělí mám KET :dance: :srdce: doktorka říkala, že sliznice je v pořádku, z papíru jsem vyčetla, že 10 mm :) od středy mám zavádět utrogestan 2-2-2. Moc doufám, že vše bude, jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
13.1.20 10:10

@Pet8389 tak super, to vypadá že příští týden vás bude víc na Ket, držím moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
13.1.20 10:12

@Pet8389 super, to jsou dalsi dobre zpravy! :) a 10mm je moc hezke :) ja mam KET ve ct, uz jsem nervozni, ale tesim se, verim tomu nasemu mrazackovi a piju denne trochu cerveneho vina a grepovy dzus ;-) utorgestan mam od patku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.1.20 10:19

@Pet8389 super, držím palecky :kytka: @Lucias18 a ty zkus vydržet do středy netestovat ;) ať vidíš pořádný rozdil ;) Ale rozhodně není ta čárka slabší.. jen jsi měla počkat do zitra :hug: Takhle se zbytečně stresujes :zed: Jak pisi holky, užívej si a dej si kus cokoladky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
13.1.20 10:51

Holky ja to snad v lednu nestihnu. Mela jsem dostat menstruaci 5.1 po pauze od odebirani vajíček ktere slo i na genetiku a ne a ne to dostat :? A to nám zbyl jen jeden mražáček tak snad to bude ten nejsilnější a malá bude mit snad brzo sourozence. Jinak moc gratuluji k // čárkám a vám všem holky přeju ať to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
13.1.20 11:00

@Pet8389 Super :dance:. Já mám v pátek-12 DC ultrazvuk, tak se snad se také dozvím den D :mrgreen:. Držím palce, ať se krásně zavrtá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
13.1.20 11:02

@Petula24 Mně se také 2. MS po OPU zpozdila, dostala jsem to až 38. DC, ale prý je to normální. Máte vyšetření metodou PGS nebo PGD? My máme ze šesti zdravé dvě, tak snad už to vyjde :andel:. Důležité je, že máte aspoň to jedno zdravé embryjko a určitě se pořádně zavrtá a brzy bude z malý velká ségra :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
13.1.20 11:23

@rzipkova nevim jaky je rozdil mezi PGS a PGD radši si o tom moc nečtu. Říkali že jelikož už nám 2 nevyšel ket tak na druhé IVF nám udělají genetiku tak nám udělali a volali že z jednoho to naštěstí ten jeden přežil a je zdravej. Tak snad to dostanu do konce týdne ať už vím taky co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
13.1.20 11:44

@Krkravce tak jak to vypadá se sliznici? Myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
13.1.20 12:14

Ahojte holky, jdu se přidat.
Já beru Estrofem a Utrous od pátku a ve středu jdu na KET. Taky máme jen jednoho mrazacka, ale byla to blastocysta 1, čili nejnižší stupeň vývoje, tak jsem zvědavá, jestli zvládne vubec to rozmrazeni..
Vsem vám preju hodně štěstíčka a snad se nám poštěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
13.1.20 12:23

@Lůca F. Určitě zvládne, bude to bojovník. Držím min palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
13.1.20 13:09

@BecaP Ahoooj🙂 konecne nejaka znama tvar 😁, jak jsi dopadla? Uz jsi po transferu? Ja jdu zitra na konzultaci do noveho caru, tak jsem zvedava, co mi reknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.1.20 13:16

@Hannuka ahojky :mavam: Takže jsi z Iscaru odešla? Já jdu ve čt na UTZ a počítám, že tak 24.1.bude ket :dance: Začínám se zase tesit ;) Kam prechazite? A neměli jste embrya na vyšetření? Nebo si to pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.1.20 13:17

Ahojky holky, tak dneska jsem mela kontrolni ultrazvuk, sliznice 7 mm a zadny dominantni folikul, do toho nejaka tekutina😔takze mi daly prasky skrz tu tekutinu a ve ctvrtek dalsi kontrola, transfer by byl pouze pokud by byla sliznice ukazkova, nebo by se objevil nejaky dominantni folikul😔tak uvidime🙏jinak gratuluju ke // carkam👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.