Ket leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
13.1.20 14:46

@BecaP nastesti nevadi, tak si urcite vecer sklenicku dam a budu doufam ze to pomuze😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.1.20 14:52

@bberousek dobrý napad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.1.20 15:02

@ModrenkaIUI mě tady na emiminu někdo ten kontryhel při stimulaci Estrofemem rozmlouval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
13.1.20 15:54

@BecaP Aha, tak to nevím. Já to pila a něco zabralo. Prisuzovala jsem to kontryhelu. Protože 12DC jsem měla 5mm a 3 dny na to 8mm. I doktor se divil. Ale zkoušela jsem kde co. Víno, dokonce i soju. Zkusím na to mrknout, protože počítám, že to budu za chvíli zase potřebovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.1.20 16:01

@ModrenkaIUI dneska jsem o te soje četla taky ;)
Měla jsem bolestivý 1DC tak jsem si vzala kontryhelove kapky a holky mi říkaly, že to není dobré kombinovat při stimulaci Estrofemem :nevim: Tak jsem to raději nechala být a dále se po tom nepidila :think: A ode dneška si budu dávat dvojku červeného ;) piju ananasovy a grepovy džus a dávám si i čerstvý. No a zbytek nechám osudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
13.1.20 16:15

@BecaP Jasně. Teď to vyjde. Mě dr říkal, že statisticky nejúspěšnější je 2,3KET. A včera jsem studovala nějakou studií provádějící v Německu, tak v dost případech u kterých byla provedena genetika embryí bylo vhodné každé druhé až třetí embryo. Coz by odpovídalo tvrzení mého doktora. Nechápu tedy proč nám tu genwtiku nenabidl rovnou a bylo by. Takhle důvod neznáme a přisuzujeme to vadnym embryím. Věřím tedy, že následující cyklus už bude statistický správne embryo a budeme těhotné 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.1.20 16:20

@ModrenkaIUI no můj to bude třetí ket :dance: Je pravda, že to také prisuzuji špatným embryim tak snad se nemýlím. Ona ta genetika je prý ještě větší pálka než imuno a prostě to nedělají všem. A hlavně to musí pojišťovna schválit na základě predchozich neúspěchu :think: Takže snad už :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
13.1.20 16:22

Ahojky

Koukám, že nás tu je už dost. No já čekám na ms a za 13 dní kontrolu a ket buď v Přirozeném cyklu když nepůjde tak mě nadopujou což bych nerada mám za poslední rok pouze po hormonech 20kg na hoře. Teď je od září neberu a teprve teď to jde samo rapidně dolů. Jinak mě čekají 4 pokusy za sebou A jestli to nevyjde tak mě mrskne. Všem držím pěsti páč vím co to s námi dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.1.20 16:43

@ModrenkaIUI ja piju kontryhel 2×denne taky, ale dr mi rikala at to nekombinuji s estrofenem.. ale i tak jsem to zkusila a nezabral.. ten estr.beru 3× denne, dnes mi rekla, ze pokud nebude sliznice, prosti mesic nasadime i vaginalne k tomu… skoda, ze jsem to nevedla uz ted, klidne bych to udelala:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.1.20 16:48

Tak si dam dnes vino holky! Minimalne jak rikate, budu klidnejsi a treba i prijemnejsi.. vcera to manzel mega schytal a ja pak velou noc nespala a bulela.. mam ted nejakou sebelitovaci fazi a taky strasnou depku z toho jak vypadam, kila jdou mega nahoru a nejdou dolu, pritom si jidlo hlidam a sportuju, ale jsem natekla, mam upln natekle prsty a treba i kdyz sundam ponozky, tak je mam otiskle,. Tak se styfim i pred manzelem a citim se fakt hnusna.., manzel me bohuzel nepodporuje tak jak bych potrebovala.. jenze ja vim, ze ja potrebuju strasne moc.. jsem precitlivela a pritom si rikam, at se nerouham a jsem vdecna ze nam to uz jednou vyslo.. ale proste ted to nejak nekde no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.1.20 17:06

@Krkravce akorát jsem si přinesla kvalitní červené domů a večer si také naordinuji ;) Ti naši chlapi jsou asi dost podobní.. ten můj to také neproziva tak jako já a naopak o tom nechce ani nějak mluvit. Chtěl, abych si dala nějakou dobu pauzu a začal chodit zase do práce.. Ale to nejde :? Já to tak bohužel necítím a chci jít na další. Navíc mi říká, že furt jenom kricim na jeho syna, což také není pravda..jen se ho snažím vychovávat když on ho rozmazluje :zed: Já taky nejsem žádná furie, ale malej ví, že doma má výchovu a tady mu to tatínek dovolí.. A já nechci, aby se pak dělaly rozdíly mezi ním a naším společným ditkem :,( Tak se snažím ho k něčemu vést a ne mu všechno dovolit. Takže dnešním dnem pripijeme na nás poslední pokus holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
13.1.20 18:00

@BecaP mě to holky taky pohltil víc než jsem chtěla a v manželovi 100 podpora byla. Neúspěchy, zklamání až jednou manžel zařval řekl dost že se nemůže dívat na to jak se trápím. Že kdyz to nevyjde nevadi pořád jsem do té doby měla. pocit, že jsem povinna mu dítě dát když on žádné nemá. Dali jsme si pauzu vše se zrovna po já se uklidnila a teď už to beru jako sport. Dokavaď to neuvidím na světě nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
13.1.20 18:07

@BecaP Dej si i za mě. Hele ten můj je to stejné. Není moc sdělovací a intimnosti tohoto typu bere jako nutnost, ale mluvit o tom je tabu. Takže to respektuji a snažím se s tím vypořádat po svém. Tady s vámi ☺️️A jasně že je to náš poslední pokus. Ale až já půjdu vy už budete těhotné. Takže já budu teď podporovat vás a vy potom mě 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.1.20 18:10

@Mekfi přítel už syna má a ja ve svých 33 letech nemám :,( Takže je pro mě boj brát to sportovně :,( Je to vsechno pro me vic nez tezke :,( Ale Vam přeji moc štěstíčka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.1.20 18:13

@ModrenkaIUI no a to je presne o čem mluvim porad.. uz jsem na vas holky normalne závisla :lol: A o tě podpoře jsme domluvené :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.