Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Krkravce u nás stačí mít 6mm
Ale podle mě je lepší min 8mm ať má pěknou postylku ![]()
@Olabau ahoj, byli jsme na Ket ve stejný den a taky mám pozitivní test. Taky mám strach že se ještě může něco pokazit. Tvá ztráta mě moc mrzí, ale teď už to bude dobré. Věř maličkému že je zdraví a krásně poroste
![]()
@BecaP to víš že dneska zesílil, je to vidět až když uschnul. Když nabíhal a vůbec se mu nechtělo ruzovet tak mě brali mrákoty. Máte pravdu s tím brzkým testováním. Jsou to akorát zbytečné nervy.
@Renata1991 vždyť máš ještě čas, neboj určitě se ještě ukáže. Hold tě trochu napíná. Zkus mu ještě věřit, držím moc palečky ![]()
@Mia170 moc děkuji, holky mě tu hodně podpořilo když jsem začala plašit. Ještě že je tady mám ![]()
@BecaP zítra ti je vyfotím, budu zase sama doma tak na to budu mít čas. Moc děkuji že na nás myslíš. Já už jsem zvědavá na tvůj UZ ![]()
@Lucias18 a co chlap? Ten musel mít taky radost ![]()
Dneska jsem byla na kávě s jednou holcinou, co jsme se tu na emimi seznámily, má 3 letého klucika taky z ivf a úplně mě to zase nabilo energii a těším se na čtvrtek ![]()
@Lucias18 Asi každá tady máme svůj příběh. Bylo by super, kdyby ten příběh měl i happyend ![]()
@BecaP když jsem mu podala ten digitál tak mi řekl co to jako je
. Tak jsem mu říkala že jsem těhotná, tak byl šťastnej, hned mi dal pusu a vzal si naši fenku a říkal ji že konečně budeme mít to miminko
. Bylo to kov hezký ![]()
@Lucias18 krásný jsem za tebe šťastná.
Holky ať už to máme zasebou zas se mi to v hlavě motá a plaším a jsem pesimisticka ach ju ![]()
@Luiluu děkuji, holky moc vám všem držím palečky. Ve čtvrtek jsou tu 2 UZ jestli se nepletu?
@Lucias18 jojo zachvilku budou další no já zatím nic 🥺 jestli to takhle půjde tsk to snad ani v lednu nestihnu
@Luiluu mě když se opozdila MS tak jsem se naparovala ve vaně a pila ten ženský čaj a vyšlo to. Jiné rady bohužel nemám
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.