Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luiluu tak to s tím pracovním místem máme stejne
Do této práce se už taky nechci vrátit tak uvidime
Moc bych si přála, aby tento ket byl nas..A to ne jen kvůli práci, ale už bych si opravdu přála mít to stesticko u sebe ![]()
@BecaP holky vy mi mluvíte z duše. Taky jsem se tam už nechtěla vrátit. To je prostě osud a musí nám to všem vyjít ![]()
Věřím že letos se nám to všem povede máme za sebou každá jinou. Dlouhou cestu a zasloužíme si odmenu ![]()
Gratuluji k prvnim dvou carkam!!! Uzasne!!! Urcite nas to ceka vsechny ted uz!!! Ale.., Priznam se, ze zavidim… neberte to spatne prosim, nemyslim to zle, ale to cekani me ubiji.., coz nas vsechny urcite., jsem hodne netrpelivy clovek a toto je neco na me… asi me to vsechno ma naucit trpelivosti… a dnes jsem nervni hodne, zitra jdu na kontrolu pred ket a bojim se, ze zase ta moje sliznice nebude dostacujici… uz se mi to stalo a poslali me na tu hysteroskopii a i po ni nic moc a nepodareny ket a ted dalsi pokus, tak se opravdu bojim..,, drzte mi palce:)
@Krkravce držím moc palce, v kolik hodin jdeš? A s tím že závidíš, tím si tady prošla každá. Každá máme tu cestu trnitou, ale všechny se dočkáme //
@Lucias18 dekuji, citim se hnusne vis.. ze se tady podporujeme a prejeme si to, ale zaroven zavidime.. ja jsem na tom momentalne tak, ze ja to i obrecim… moje nejlepsi kamaradka nechtela druhe dite, vymlouvala me, at jdu do ketu, ze jedno dite mam (a silene narocny), ze proste neni cas a blabla a pak mesic na to-zmena nazoru a hned druhy mesic tehotna a ja to nedavam.. ji se blizi porod a ja s ni nemuzu byt.. jsme si tak moc blizke, ze jsem ji to rekla a ona to respektuje, ale me to boli a o to vic to na me vyvyji tlak, ze musim, protoze se jinak na to jeji dite nezvladnu snad ani podivat aniz bych nebulela… jinak jdu zitra v 10.15 a citim strasne napeti a nervozitu a chce se mi jen brecet.., magor!!! ![]()
@Krkravce já se snažím „jen“ 2 a půl roku. Za tu dobu moje nejlepší kámoška na první dobrou otěhotněla, malé už je půl roku. Další 2 teď budou v březnu rodit. A mému bratrovi se v prosinci narodilo 3. dítě. Úplně vím jak se cítíš. Obreceka jsem úplně všechny pozitivní testy, ale všechny mám moc ráda a jsem schopná je normálně vídat a sdílet s nimi tu radost. Už jsem tohle období co máš teď ty překonala a věř že tě to taky přejde. Nejtěžší pro mě bylo když 3 dny před Opu jsem zjistila že brácha čeká to třetí dítě a 3. den po punkci mi řekli že nemáme ani jedno embryo. Tak to bylo tak strašný… Když potřebuješ brečet tak plakej, musí to ven a je lepší než to držet v sobě. Uvidíš že tohle příšerné období přejde. Zítra budeš mít pozitivní zprávy a hned se ti trochu změní nálada. Klidně pokud chceš můžeme si napsat i soukromou zprávu. Držím na zítra moc palce
@Krkravce ja te naprosto chápu, nemám toto s kamarádkou, ale bohužel se svojí starší sestrou
My se snažíme 3 roky, rok a něco přes car a nic
Nemysli na to, ono to přijde samo byla její slova.. před 4 měsíci si našla přítele a před koncem roku mi oznámila, že je v 7tt. První měsíc snažení. Já ji to z celého srdíčka přeji, už je na čase ve 36letech, ale na to, že jsme se vidaly téměř furt, každý den telefonáty tak se to z me strany změnilo a ja nějak zatím nemám na to se vidat
a to jsme jako dvojcata
Pokud se to nezmění tak já ani nevím jak ji to řeknu. Nebo jestli budu vůbec schopná ji to říct..
Tobě dneska držím palečky
a dej vedet
všechno bude dobre, uvidis ![]()
@Lucias18 No super
, to je krásná čárka! Moc držím palce, aby bylo vše v pořádku
. Mám velikou radost, že se to tady pomalu začíná rozjíždět pozitivními testy
Věřím, že se letos dočkáme všechny
. Holky, dlouhodobé snažení a proces IVF je velká zkouška trpělivosti a měnících stavů nálad
! My se snažíme sedm let a všechny moje kamarádky za tu dobu porodily a některé mají už i dvě děti a to jsem se ze všech začala snažit jako první
. Byla jsem naštvaná na celý svět, říkala jsem si „Proč zrovna já musím potrácet a kamarádka hned na první dobrou už druhé dítě“. Posledních pár let už to beru tak, jak to je
..můžeme si užívat tu bezstarostnost, kterou s příchodem miminka už mít jen tak nebudeme
. Přítel je můj první a jsme spolu už 16 let a to, čím jsme si posledních sedm let procházeli, tak ještě víc upevnilo náš vztah a vím, že ve správný čas prostě mít to miminko budeme a důležité je, že jsem zdraví a že se navzájem máme
Z celého srdce nám všem přeji, aby to tentokrát vyšlo a vše zlé už bylo vybráno ![]()
@Krkravce tak šup jsem z tou zprávou že roste už na ní čekám. Je to prostě velký boj holky já kdZ měla první biochem tak kolegyne zjistila že je těhotná a má už krásnou holčičku a tak ji to závidím samozřejmě i preju ale pokaždé si řeknu co bylo špatně že takovou princeznu jsme už mohli mít taky. Včera byl nějakej špatný den jak koukám u mě Teda byl a bulela jsem jestli to vůbec má cenu vše dělat. No já jsem zas nerv i ze ještě MS nepřišla
. Tak tfuj tfuj držím palecky
Dobre ranko holky, take se pridavam s gratulaci k prvnim dvema carkam a k pozitivnimu zacatku v tehle skupine!
Verim, ze bude pozitivni pro nas vsechny
me ceka KET ve ctvrtek a jsem hodne nervozni, taky jsem protivna na manzela… je to kombinace strachu a vsech tech hormonu asi… je to nas jedniny mrazacek… ale moc mi pomaha si tady cist vase pribehy a vedet, ze je nas vic, co prozivame to same a take videt //, ktere mi davaji nadeji, ze to prece jenom vyjde
tak hezky den, preju nam vsem jen same dobre zpravy a jak rikate, 2020 je magicky rok a prinese nam stesti ![]()
Dobré ráno holky, už jsem asi magor ale přijde mi že ten test je trochu slabší. Ten prostřední je stejná šarže jako ten včerejší, přišlo mi že se pomalu načítá tak jsem vzala ještě novější.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.