Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, založila jsem tuto diskuzi, protože jsem asi potřebovala psychickou podporu, jsem jeden den po KET 5 denního embrya a hlavou mi pořád šrotuje, kdy si udělat test a jaká je pravděpodobnost úspěchu? Vyšlo to někomu na poprvé? Chvalili nám na klinice hodně embryo, že vypadá velice dobře a že jde vidět, že se chce uchytit, chodíme do Gennet Praha 7. Jste někdo ve stejné situaci a čekáte až bude konečně čas si udělat test?
Vyslo a dokonce ve stejném centru
testovala jsem už pátý den a byl duch ![]()
Jeeee kéžby nám to taky vyšlo, já se pořád pozoruji, ikdyž vím že na nějaké příznaky je brzy. Asi taky zkusím test dříve, asi mi to zvědavost nedá. ![]()
Nám to taky vyšlo na první pokus. Jsem 21 tt. Měli jsme geneticky vyšetřené. A testovala jsem 4 dny po ket a už byl silnější duch a šestý den pěkný test. Držím palce, jsou to nervy 🙏
To teda jsou, ja mám polycystické vaječníky a ještě protilátky proti spermiím, takže pokusy inseminaci nebo doma při vyvolání ovulace clostylem nic nepřinesly. Tak jsme museli jít do IVF, ale měla jsem hyperstimulační syndrom, takže se transfer musel o jeden cyklus posunout, tak skrytě doufám, že se to povede na poprvé. Je mi 35 let a v tuto dobu jsem už dávno chtěla být máma, ale osud nám nepřál.
Ahojky, tak snad nám to vyjde
. Moc v to chci věřit, ale připadá mi že mě stále více bolí v podbřišku jako před ms.
@Verča243 Me do vcerejska taky obcas pobolivalo v podbrisku ale mam stimulovany ket takze to mohlo byt i z toho tak nevim… u minuleho KET jsem uz 3. den vedela ze se podarilo - asi splasene embryo a dcera z nej taky
ted jsem si prala trochu klidnejsi miminko tak asi i klidnejsi embryo
snad nam to vyjde ![]()
Tak jsi mě trochu uklidnila, já hlavně od včerejška trpím i bolestmi hlavy, ale četla jsem, že se to u IVF může objevovat. Nevím jak vydržím to čekání to snad bude nejhorší.
Ahoj holky, všechny vás moc zdravím a ráda bych se k vám přidala
Během ledna mě čeká první KET. Tento týden jdu na ultrazvuk, jestli je vše připraveno a pak dostanu termín KET. Těm, které už na KET byly, přeji brzké krásné //.
@snehurka000 můžu se zeptat jak jsi to poznala? Měla jsi nějaké příznaky nebo jen pocit?
@Verča243 joo presny priznaky si nepamatuju zkousela jsem to tady i v historii hledat ale je tam uz moooc prispevku
ale vim ze 2. den uz me rozbrecela vecer reklama v televizi a ja nechapala proc a manzel rikal tak to vyslo
a pak jsem mela i nida ni zaspineni ruzovej vytok takze jsem si rikala jo fakt asi jo…a protoze jsem mela doma zasobu obulacnich testu zkousela jsem asi 4. den ten a byl tam duch a dalsi den silnejsi…
Ted krome bolesti v podbrisku zatim zadny nidacni zaspineni ani breceni u reklam pac koukame na pohadky
ale zasobu ovulacnich testu mam porad dost velkou a dneska byl duch tak uvidim zitra jestli bude silnejsi…ovu testy mam kdyz jsme se kdysi snazili prirozene a jsou mi jinak k nicemu tak si muzu testovat do aleluja
ulazuji krome ovulace i hcg
@Rose1777 ahojky
to je super tak pak napis jak to vypada
ja pri kontrole mela uz sliznici 11 mm tak to bylo napinavy jestli to klapne…valila jsem z kontroly rovnou do lekarny pro utrogestan…
Ahoj holky, přidávám se k vám
a držím moc palce všem, co jsou po ET, KET nebo které to ještě teď v lednu čeká.
Dnes jsem byla na ultrazvuku před ovulací a mám naplánovaný KET na pondělí 16.1. Bude to můj 10. KET v pořadí (plus 1× IUI bylo) - celkem 11. embryo. Je to naše poslední v tomto cyklu, tak se modlíme, aby u nás chtělo zůstat. Chodíme do CARu 3 a pul roku, předtím jsme se přes rok snažili přirozeně. No nějak nás ta příroda nemá ráda. ![]()
@snehurka000 píše:
@Rose1777 ahojkyto je super tak pak napis jak to vypada
ja pri kontrole mela uz sliznici 11 mm tak to bylo napinavy jestli to klapne…valila jsem z kontroly rovnou do lekarny pro utrogestan…
Určitě dám vědět. Jdu ve čtvrtek, tak snad bude sliznice dobrá. Nikdy jsem neměla problém s růstem, ale jsem v řízeném cyklu, což je poprvé, takže vůbec nevím, jak tělo bude reagovat.