Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsou to hrozné nervy, ja se testovala 6
den a testu ani čarka, zítra bych chtěla udělat 2. test, to bude 10. den, tak uvidím, ale bolí mě stále podbřišek jako přes ms, takže moc naděje si nedělám, ikdyž bych neměla ztracet naději. S manželem o tom moc mluvit nemůžu, ten nechape, že se vůbec testuji předem
. Ale na jejich těle nezáleží, zda se to uchytí tak to vidí jinak.
Ale jsem nadšená ze všech, kdo máte dušíky, je to super a povzbuzuje to psychiku i ostatním
.
@Verča243 Chlapy toto nechápou i když se tváří že nám rozumí
proto jsem ráda za všechny tyto diskuze, protože to mám s kým probrat. Ve svém okolí to s kamarádkama řešit nechci, protože žádná nemá tuto zkušenost a kdyby to vyšlo tak nemusí to hned o 2tt vědět. Ale jak si už psala, neztrácej naději
naděje umírá jako poslední.
@Hanulka54 píše:
Ahoj, včera 14.1. jsem byla na KET. Je to naše druhé a zároveň poslední embryjko, tak doufám že to výjde, ale jsem z toho strašně nervozní.
Moc na tebe myslím
, ať se mrazackovi pěkně hnízdí ![]()
@peta19888 píše:
@Hanulka54 Ahoj,uplne chapu Tvoji nervozitu a moc Ti drzim palce, aby se podarilo![]()
.
JA jdu na KET zitra 16.1. a je to nase 11. a posledni embryjko, takze mam uplne stejny pocit a jsem nervozni.
Ať se zítra vše vydaří
já se chystám v pátek, vůbec mi to neutíká ![]()
U nás v okolí to také nikdo neví. Necháváme si to pro sebe. Proto jsem moc ráda za možnost si popovídat tady ![]()
Tak u mě ani dušík 10. den po KET, takže naděje se rozplynula. ![]()
@Rose1777 U nás doma to ví jenom moji rodiče protože s námi bydlí v jednom domě. A pak švagrová to ví, ale jinak nikdo ![]()
Holky, tak já jsem dneska ráno opět testovala. 12 den po KET. Mám dušíka, ale od minule trošku zesílil. Myslíte si, že mám naději? ![]()
@JancaS012 Z minulé fotky jsem ho tam já osobně moc neviděla, ale tady ho vidím
takže si myslím že šance je určitě ![]()
@Rose1777 Naši i manželovi rodiče to ví, ale kdyby bylo na nás, ještě by jsme s tím počkali. Okolnosti nás bohužel donutily, abychom to všechno řekli.
Každopádně i když mám skvěle okolí, vy mi přeci jenom rozumíte víc, jelikož tím stejným procházíte. Jsem hrozně ráda za tuto skupinu, kde se vzájemně podporujeme ![]()
@Hanulka54 Já jsem se furt obávala, že tam je jenom ryska
. Tady jsem taky optimističtější
.
Je to test Livsane, četla jsem na nej dobré recenze. Každopádně si v závěru udělám ClearBlue
.
@JancaS012 Mé tchýni jsme to řekli na začátku, že jdeme na odběry vajíček a pod. A její reakce nás tak zarazila a zároveň znechutila, že jsme jí pak řekli že to nevyšlo a že druhý už nebude. A dál se ani o nic nezajímala. Ani se neptala co nám zjistili nebo cokoliv. Totální nezájem.