KET leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
9.1.23 14:11
@peta19888 píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám :) a držím moc palce všem, co jsou po ET, KET nebo které to ještě teď v lednu čeká.Dnes jsem byla na ultrazvuku před ovulací a mám naplánovaný KET na pondělí 16.1. Bude to můj 10. KET v pořadí (plus 1× IUI bylo) - celkem 11. embryo. Je to naše poslední v tomto cyklu, tak se modlíme, aby u nás chtělo zůstat. Chodíme do CARu 3 a pul roku, předtím jsme se přes rok snažili přirozeně. No nějak nás ta příroda nemá ráda. :)

Teda, máš toho plno za sebou. Snad bude pro nás všechny leden plný štěstí a dálnic na testech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
9.1.23 14:26

@Rose1777 Taky v to doufám :srdce:. Je pro mě strašně těžký pořád věřit, že se to vydaří, když člověk zažije jen samý neúspěch několik let. Ale jinak to nejde, nikdy to nesmíme vzdát :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
9.1.23 16:00

Ahoj děvčata, byla jsem na prvním KETu 13.12. a vyšel hned napoprvé. Jsem 6+4tt.
Příznaky jsem neměla žádné, až posledních pár dní mam žaludek na vodě ale předtím nic, bolely mě prsa ale to přičítám progesteronu.
První test jsem dělala 5. Den a byl duchy pak už jen sílil. Hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
9.1.23 16:06

@Kuhnice Tak to je fajn, ze hned vyslo. Alespon vidim, ze to jde. Nevim cim je, ze mi to porad nevychazi. Jestli pro to nedelam neco spatne. Drzim moc palce at je vse v poraddku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
9.1.23 16:09

@peta19888
Myslím, že nic špatně neděláš. To se nedá ovlivnit. Buď se embryjko chytí nebo ne.
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
9.1.23 16:14

@Kuhnice Asi mas pravdu, musim verit a doufat dal. Dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.1.23 16:20

@Kuhnice moc gratuluji, snad nám to taky vyjde, já mám stále mírnou bolest v podbřišku a bolest hlavy, jsem 3 den po transferu. Zkusim test asi taky dříve, ale objednala jsem si je raději poštou, tak mě to nebude lákat udělat si test hned, chvili ještě bude trvat než dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
9.1.23 19:19

@Verča243 taky mě bolela hlava a vzala jsem si paralen, trpim na migrény a jak by se mi to rozjelo tak by bylo zle. Moc jsem na to nemyslela, normalne chodila ven, doma makala. A hlavne mam petiletou cácoru tak to se moc válet nemůžete. Tak na to moc nemyslete, nebojte se. Pokud se má chytit tak se chytí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
9.1.23 19:54
@peta19888 píše:
@Rose1777 Taky v to doufám :srdce:. Je pro mě strašně těžký pořád věřit, že se to vydaří, když člověk zažije jen samý neúspěch několik let. Ale jinak to nejde, nikdy to nesmíme vzdát :).

A zjistili důvod? U nás vůbec na nic nepřišli :nevim: ale je mi 38, tak už možná není tak dobrá kvalita vajíček, proto jsme nechali mrazacka vyšetřit ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
9.1.23 20:37

@peta19888 Ahojky :mavam: letos to vyjde…musi❤️ dobre se nalad… cervene vino na sliznici, rano grep… po ketu ananas a prej hranolky z mekace :lol: ja teda cetla pred 3 rokama moooc rad ale tak zkusit se ma vse ze :nevim: a to za celou dobu na nic neprisli? Kam chodite?

@Rose1777 ja mela jednou ET a dalsi mesic jsem mela mit ket ale dominantni folik nikde i dalsi asi 4 mesice takze se cekani vzdalo protoze kvuli endometrioze jsem mela s kazdou menstruaci strasny bolesti (porod byl lepsi jak moje menstruace :zed: ) a slo se do cyklu s estrofemem a utrogestanem a bud to vyjde nebo operace a vyslo :srdce: tak s tim mam dobrou zkusenost… tu nejlepsi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
9.1.23 20:39

@Kuhnice moc gratuluju :kytka: :*

Letos to bude uspesny a plodny rok to tak vypada :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.1.23 19:32

@Rose1777 No mame spatne spermie, to by ale melo byt vyresene PICSI metodou. A jinak beru Metypred kvuli imunite.Ale jinak se neprislo na nic, proc se to u me nechyta. A odber vajicek jsem mela, kdyz mi bylo 31 a pry byla v pohode.No kazdopadne kdyz bych sla pripadne na novy odber, tak si nechame vsechna embrya vysetrit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.1.23 19:35

@snehurka000 Chodime do Motola.Ale pokud to posledni embryjko se nechytne, tak premyslime, ze zkusime zmenit prostredi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
10.1.23 20:04

@peta19888 tak to je mazec :( za tak dlouho a na nic neprisli :zed:
budu drzet vse co mam at se podari :srdce: :kytka: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.1.23 22:04

@snehurka000 Dekuji moc. Verim v posledni embryjko zamrazene, co mi v pondeli daji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí