Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@snehurka000 jj až v pátek budu 7 den, musím věřit
. Ale na klidu mi to nedalo. A ty ses testovala až ten 7 den?
@JancaS012 ahoj, vítej mezi námi
a přeji, ať se nám brzy pochlubíš krásnou dálnicí
![]()
@Verča243 5 den jsem mela tehu test bilej ale na ovulacnim duch:)
Holky, tak já jsem to nezvládla a dneska ráno si udělala test. Dnes jsem 9. den po KETu. No na testu se neobjevily dvě tlusté čárky, ale já tam něco vidím. Jen se bojím, jestli to není testovací ryska. Co myslíte? Vidíte to taky nebo si to moc namlouvám?
Každopádně podle lékařů bych se měla testovat nejdříve až ve středu, takže flintu do žita rozhodně neházím
Ale jsou to nervy ![]()
Ahojky, já tam začínajícího ducha vidím. Držím moc palce, aby sílil. ![]()
@JancaS012 také vidím
Co jsem v diskuzích vypozorovala, tak testy mívají různá množství barviva, takže síla čárky může být i jiná dle testu. Mně to přijde jako moc pěkný dusík, který není ani třeba hledat
Počkala bych dva tři dny a zkusila digitální ![]()
Přesně, za mě obyčejný test Pepino je the best
Mě ukazoval pěkné čárky, i když na ostatních zatím byly dost nevýrazné.
@Rose1777 @smily81 Holky děkuju! Doufám, že čárka bude sílit. Další si udělám asi v neděli a pak v tu středu. Tak snad
.
Digitální mám doma taky, ale ten si šetřím na závěr ![]()
Ty jo, tak to jsi dobrá, jestli vydržíš až do neděle.
Já, jakmile spatřila ducha 4. den po ET, tak jsem testovala jako divá každý den a teď, jak se na to podívám zpětně, tak uznávám, že je to chyba, takhle se zbytečně stresovat.
Řekla jsem si, že další ket už budu testovat nejdřív 10.dc, ale nevím, jeslti to vydržím.
Takže tě v tvém přístupu podporuju.
![]()
@smily81 Ono se to lip řekne a hůř dělá no. Každopádně strach ze zklamání je tak velký, že se přeci jenom snažím to další testování trochu oddalovat. Zatím jsem spokojená s mým dušíkem, furt na něj koukám
. Ale naprosto tě chápu, člověk do toho dává tolik energie, lásky a naděje, že by rád věděl na čem je. Já bych nejradši už šla ke své gynekoložce, aby mi řekla co a jak
. Ale musíme věřit a doufat ![]()
@JancaS012 Já tam taky vidím slaboučkou čárku. Držím moc palce, ať je silnější. S tím testováním chápu. Já to poprvý fakt držela těch 14 dni, co mi řekli v CARu
. Po druhé jsem nevydržela a testovala taky 9. den, další pokus zas 12., pak 5. atd… A teď při 11. pokusu budu testovat kvůli Ovitrelle od začátku, protože se mi stalo, že jednou to byl jen Ovitrelle v těle a já myslela, že to bylo těhoteství a pak jsem byla zklamaná. Tak ať vím, kdy mi z těla zmizí. Ozvi se další dny, až budeš testovat, jak to vypadá
.
@peta19888 Mockrát děkuju
.
Rozumím, psychika s náma dělá hodně no. O Ovitrelle jsou hodně četla, že to spoustě ženám falešně ukazovalo těhotenství. Já beru jen Utrogestan a Estrofem. Ale je to moje poprvé, tak možná i proto
.
Test jsem fotila ještě za denního světla a přijde mi, že tam ta čárka opravdu je. Tak uvidíme 🙂.
Přeju i Tobě hodně štěstí! Dáme si tady vědět 🙂.
@JancaS012 taky vidím dušika, tak přeji ať vydrží. Já to nevydržela a testovala se 6. den a nic, ale stále doufám, že je naděje a chci vydržet s dalším testem až na 10 den to už by tam snaf mělo něco být, pokud to vyšlo.
@Verča243 Budu držet palce, aby ti to vyšlo. Já mám dneska 9. den a mám tam tohoto dušíka, takže si myslím, že pokud bych se testovala den 6. jako ty, třeba by tam nebyl ani ten duch. Naděje umírá poslední! 😊