Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, s dovolením se přidám. Sice jsem včera byla na ET, ale Ketů už mám několik také za sebou. Testovat chci 9.den, tak snad vydržím ![]()
@Peťuš89 Ahoj,tak drzim moc palce, at ho mas ten 9.den pozitivni ![]()
Poradíte mi prosím, kde koupit v lékárně Mamatest? Dřív jsem ho kupovala v Benu, protože v Dr. Max mi vždy nutili jen ten jejich a teď už to dělá i Benu a nabízejí mi jen tu jejich značku Livsane. Leda asi v nějaké „neznačkové“ lékárně že?
@peta19888 Asi bych sama za sebe objednala
když takto nemůžeš sehnat ![]()
Holky, tak jsem se dneska zase testovala. Jsem z toho už úplně zoufalá. Je to jak na horské dráze, opět se mi ukázal duch. Tak nevim no.
Pravděpodobně budu volat svojí gynekoložce a zeptám se jí, zda mám testovat dál nebo jestli mi odebere krev
.
Nechci tlačit na pilu, ale ten strach z testování a následného lovení duchů je už dost náročný. Snažím se ale furt doufat
.
@JancaS012 zkus jiný test. Za mě jsou nejlepší testy slunicko z teta drogerie. Je to něco jak mamatest ale za mě má ještě víc barviva jak mamatest.
@peta19888 všimla jsem si ze je začali prodávat v teta drogerie. Nebo aspoň jsem je tam posledně viděla a překvapilo mě to
@Anonymní píše:
@JancaS012 zkus jiný test. Za mě jsou nejlepší testy slunicko z teta drogerie. Je to něco jak mamatest ale za mě má ještě víc barviva jak mamatest.
Super, děkuju za tip. Dneska si ho dojdu koupit 🙂
@JancaS012 posledně jsem testovala zrovna sluníčkem a livsane testem, akorát jsem tedy měla ty papirkove a rozdíl tam byl faktfakt markantní.
@JancaS012
zkus jiny test a zajit na krev ta je jistota…myslim na tebe ![]()
Ja mam dneska den testovani a celou dobu pozivam testy z drmaxe mam tu lekarnu nejbliz a kdyz jsem pro jistotu chtela jinou znacku nejlip clearblue ale ne digitalni tak ten tam nemeli jen ten digi…
Dneska uz byt tmavsi nemuze ![]()
@snehurka000 Jéé moc gratuluji
To je krásné
Měla jsi nějaké pocity, že to vyšlo?
@JancaS012 Ještě neztrácej hlavu a určitě dej zase vědět
věřím, že to dopadne. ![]()
@snehurka000 Ježíši to je krásnej pohled! Moc ti gratuluju! ![]()
Dneska si dojdu do té Tety a zítra uvidíme. Pravděpodobně zavolám pro svůj klid ještě té gynekoložce. Mockrát děkuju za podporu, opravdu si jí moc vážím. A Tobě moc gratuluju. Mám z toho radost
.
@Hanulka54 Děkuju
. Dám o sobě vědět, ať to dopadne tak nebo tak. Nepřestávám doufat ❤️