Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem se byla podivat v Tete a myslim, ze takhle to bude vypadat ve vsech Tetach po Praze ![]()
@peta19888 píše:
Tak jsem se byla podivat v Tete a myslim, ze takhle to bude vypadat ve vsech Tetach po Praze
Tak to je dobry 🤣 ale kdxz je v lekarne nemaji a maji tam ty jejich neni se cemu divit
@snehurka000 Moc moc Ti gratuluju k pozitivnímu testu!
Čárky jsou úplně ukázkové ![]()
@peta19888 když jsem je viděla já poprvé v tetě tak byli navíc v akci, ale též vyprodané ![]()
Ale za mě jsou lepší ty slunicko z tety. Je to “kopie” mamatestu, ale v porovnani s mamatestem má ještě více barviva.
@Anonymní píše:
@peta19888 když jsem je viděla já poprvé v tetě tak byli navíc v akci, ale též vyprodané
Ale za mě jsou lepší ty slunicko z tety. Je to “kopie” mamatestu, ale v porovnani s mamatestem má ještě více barviva.
Dneska jsem testovala Sluníčkem první test jasně viditelná slabší čárka, druhý test asi o hodinu později negativní. ![]()
@smily81 tak druhá moc už byla ředena?
Já jsem pred měsícem při KET testovala vždy ze stejne moci mamatest/slunicko/livsane a za mě z nich vysel nejlepe slunicko. Samotnou mě překvapilo ze ukazoval ještě lépe, myslela jsem si ze jsou s mamatestem stejne.
Dobré ráno holky, tak jsem Vás poslechla a dneska si místo Livsane udělala Mamatest a vypadá to daleko líp. Zdá se, že by se náš sen mohl stát skutečností
![]()
@smily81 Taky si myslím, že moč už byla víc ředěná. Testuj další dny hlavně po ránu 🙂. Držím ti palce ✊🏼 🍀.
@JancaS012 Tak to je už určitě pozitivní
Krásné // čárky, myslím že se můžeš už radovat
Gratuluji ![]()
Ženy, jak tady vidím ty pozitivní testy, tak mám z Vás takovou radost, že jsem to dnes nevydržela a zkusila jsem test taky. Jsem 5 den po KET a vidím tam slaboučkýho ducha. Je asi brzy, ale zkusím test i v sobotu a budu doufat že už bude o něco víc vidět. Ale strašně se mi ulevilo, že tam aspoň něco je
. Na fotce to asi ještě vidět nebude, tak zkusím vyfotit ten v sobotu ![]()
Děkuji, už není třeba, dneska jsem to dostala
Já budu držet palce tobě, ať testík sílí a vše dobře dopadne. ![]()
@smily81 To mě moc mrzí
. Příště to snad vyjde. Držím ti palce
.
A mockrát děkuju
.
@Hanulka54 Děkuju mockrát! Já jsem z toho úplně na měkko. Každopádně testovat budu ještě zítra i s ClearBlue a pak se objednám na krev 🙂.
A Tobě držím moc palce, ať duch sílí ✊🏼 😊.
@JancaS012 Také moc děkuji, budu dávat průběžně vědět
Snad nám to výjde ![]()