Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AndyZem píše:
Holky, jaký jste měly režim po KET?
Nenosit nic těžkého, týden bez sexu poté s ochranou. Nekoupat se jen sprchovat. A celkově se chovat jakoby si byla těhotná 🤰 😊
@AndyZem Já ho mám takovej klidnější. Snažím se víc odpočívat, nestresovat se a samozřejmě nezvedal těžké věci atd. Prostě tak nějak naslouchám svému tělu a nepřetěžuju ho 🙂.
@AndyZem
V den zákroku a jeden den po KET jsem měla takovej víc válecí. Ležela jsem na gauči a měla jsem domácí pohodu. Další dny jsem ale normálně fungovala 🙂. Samozřejmě v klidnějším režimu, nijak jsem se nepřetěžovala 🙂
@AndyZem píše:
A spíš ležíte?
To ani ne, jako ze začátku ty první 3 dny jsem více odpočívala ale teď funguji téměř normálně. Když ti dá tělo signál že by sis měla lehnout tak si lehneš
třeba když mě bolelo v podbřišku tak jsem více ležela.
@AndyZem Ja dva dny po Ketu vic poklidne, ted normalne funguje, jen do fitka jsem nesla, netaham nic tezkeho, zadna horka sprcha a sex taky vubec, az po tech 14 dnech. Proste nic narocneho, vsechno na pohodu.
@Hanulka54 Presne,muj muz taky rika, ze je jeste brzy a at testujz az pozdeji. Jenze jemu se to rekne, on to nema uvnitr sebe, nic neciti atd. ![]()
Muj rezim po ket je pro tentokrat naprosto bezny denni rezim s 2,5 letym ditetem 🙈 aspon nemam cas tolik premyslet nad blbostma
hold hned v den ketu jsme po skolce valili na krouzek gymnastiky…manzel v praci a musela bych vse nechat propadnout a skakala by me doma po hlave😆takze chodime na krouzky, prochazky, hernicky a navstevy jako vzdy jinak bych se musela hned vsem priznat🤷♀️
@Mytyl ahoj
no já to mám teď dost složité. Mám zdravotní problémy, které teď musím prvne vyřešit. Takže Ket odkladam.🥲co ty? Jak se daří? Kdy další pokus?
@Lulu0707 Jeee, tak to mě mrzi
At jsi brzy v pořádku ![]()
No, ja zkusim cca v pulce unora jeste jeden ket v prirozenem cyklu, a kdyz to zase nevyjde s načasováním (jako v tom listopadu a ted i v lednu), sla bych v breznu na řízený…
Ahoj ženy, od kdy jste měli na těhotenským testu více výrazou druhou čárku? Testuji se třetí den a pořád je tam jen takový náznak. Dnes jsem v 9 dnu.
@Hanulka54 od 7. Ale stejně to nedopadlo. Ikdyz jsem měla 14 den na testu dálnice tak HCG bylo nízké, špatně rostlo a do první kontroly už negativni. Ty pomale rozjezdy bohužel nikdy nevěsti nic dobrého. Bud odejde samo nebo se embryjko vzpmatuje ale pak bohužel ve většině pripadu zamlkne, přečetla jsem bohuzel ohledně toho hooodne diskuzi..