KET leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
634
21.1.23 16:08
@AndyZem píše:
Holky, jaký jste měly režim po KET?

Nenosit nic těžkého, týden bez sexu poté s ochranou. Nekoupat se jen sprchovat. A celkově se chovat jakoby si byla těhotná 🤰 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
21.1.23 16:14

A spíš ležíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.1.23 17:00

@AndyZem Já ho mám takovej klidnější. Snažím se víc odpočívat, nestresovat se a samozřejmě nezvedal těžké věci atd. Prostě tak nějak naslouchám svému tělu a nepřetěžuju ho 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.1.23 17:02

@AndyZem
V den zákroku a jeden den po KET jsem měla takovej víc válecí. Ležela jsem na gauči a měla jsem domácí pohodu. Další dny jsem ale normálně fungovala 🙂. Samozřejmě v klidnějším režimu, nijak jsem se nepřetěžovala 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
21.1.23 17:54
@AndyZem píše:
A spíš ležíte?

To ani ne, jako ze začátku ty první 3 dny jsem více odpočívala ale teď funguji téměř normálně. Když ti dá tělo signál že by sis měla lehnout tak si lehneš ;) třeba když mě bolelo v podbřišku tak jsem více ležela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
21.1.23 18:50

@AndyZem Ja dva dny po Ketu vic poklidne, ted normalne funguje, jen do fitka jsem nesla, netaham nic tezkeho, zadna horka sprcha a sex taky vubec, az po tech 14 dnech. Proste nic narocneho, vsechno na pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
21.1.23 18:51

@Hanulka54 Presne,muj muz taky rika, ze je jeste brzy a at testujz az pozdeji. Jenze jemu se to rekne, on to nema uvnitr sebe, nic neciti atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
21.1.23 22:15

Muj rezim po ket je pro tentokrat naprosto bezny denni rezim s 2,5 letym ditetem 🙈 aspon nemam cas tolik premyslet nad blbostma :D hold hned v den ketu jsme po skolce valili na krouzek gymnastiky…manzel v praci a musela bych vse nechat propadnout a skakala by me doma po hlave😆takze chodime na krouzky, prochazky, hernicky a navstevy jako vzdy jinak bych se musela hned vsem priznat🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
21.1.23 23:43

@Mytyl ahoj :) no já to mám teď dost složité. Mám zdravotní problémy, které teď musím prvne vyřešit. Takže Ket odkladam.🥲co ty? Jak se daří? Kdy další pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
22.1.23 07:24

@Lulu0707 Jeee, tak to mě mrzi :? At jsi brzy v pořádku :hug:
No, ja zkusim cca v pulce unora jeste jeden ket v prirozenem cyklu, a kdyz to zase nevyjde s načasováním (jako v tom listopadu a ted i v lednu), sla bych v breznu na řízený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
23.1.23 07:07

Ahoj ženy, od kdy jste měli na těhotenským testu více výrazou druhou čárku? Testuji se třetí den a pořád je tam jen takový náznak. Dnes jsem v 9 dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
23.1.23 07:15

Ahoj holky, hlásím 7.den po et :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.23 07:40

@Hanulka54 od 7. Ale stejně to nedopadlo. Ikdyz jsem měla 14 den na testu dálnice tak HCG bylo nízké, špatně rostlo a do první kontroly už negativni. Ty pomale rozjezdy bohužel nikdy nevěsti nic dobrého. Bud odejde samo nebo se embryjko vzpmatuje ale pak bohužel ve většině pripadu zamlkne, přečetla jsem bohuzel ohledně toho hooodne diskuzi..

• Citovat
  • Upravit
545
23.1.23 07:47

@Peťuš89 to vypadá, že to vyšlo :kytka: gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.1.23 07:50

@Hanulka54 neměla bys fotku?

• načítám...