Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hanulka54 krásný
jdeš i na krev? Já jdu v pondělí taky na krev (14.den) a teprve podle toho mě objednají na kontrolu…
@Peťuš89 asi bych jí řekla ať mi vezmou krev, ať vím jak je to vážné 😁. A i v pondělí se budu objednávat na Repromedu na kontrolu a tam mi asi krev taky brát budou.
@Hanulka54 Moc moc gratuluju
.Je to super, ze to vyslo.Ja uz nadeji ztratila. Dneska 11.den a bilo.
Tak budeme premyslet co dal.
@peta19888 jsem na tom stejně
Sice jsem chtěla vydržet déle, ale už mě klasicky bolí břicho, podle toho už vím, že nic. A test potvrdil. Nemáme už žádné mrazáčky, takže mě čeká celé kolečko IVF ![]()
@Rose1777 Mně není vůbec nic. Já totiž dokud nevysadím progesteron, tak mens nedostanu. Takže moje tělo pořád neví, že by mělo mens mít.
Mám to stejně jako ty, to bylo poslední zamražené a teď celej další cyklus IVF. ![]()
@peta19888 @Rose1777 holky to mě moc mrzí, ale věřím že příště se to povede. Držte se ![]()
Tak mě už nastoupila ms, bolesti mám ukrutný a taky o dost více krvácím. My máme ještě 2 mrazáčky, tak snad aspoň jeden vyjde, protože manželovi už se do IVF kolečka jít nechce, takže mám 2 pokusy. 13.2. máme konzultaci s doktorkou v Gennetu.
@Verča243 píše:
Tak mě už nastoupila ms, bolesti mám ukrutný a taky o dost více krvácím. My máme ještě 2 mrazáčky, tak snad aspoň jeden vyjde, protože manželovi už se do IVF kolečka jít nechce, takže mám 2 pokusy. 13.2. máme konzultaci s doktorkou v Gennetu.
Taky chodím do Gennetu. Na Prahu 1. Nám bohužel žádný mrazacek nezbývá, takze nás IVF kolečko čeká. Bude to druhé IVF. Moc ti přeji aby další KET byl úspěšný
Budu moc ráda, když na skupině vydržíme i nadale
a dáme si vědět ![]()
Ahoj holky, jde tu zitra nekdo na ket?? Ja se tak tesim. Konecne!! Chci se zeptat, brali Vam v den ketu krev? Ja se mam predtim dostavit na krev. Nikdy predtim jsem na krvi nebyla tak nevim proc, zapomnela jsem se zeptat. Gratuluji k pozitivnim testum
ctu i smutbne zpravy ze to nevyslo.. holky drzte se
ani nevite jak s Vama soucitim ![]()
@Rezninka krev se často bere jestli mas dostatečnou hladinu progesteronu, aby kdyžtak mohli navýšit. U nás to dřív nedělali ale už také začali
@Rezninka tak budu držet palce. Na krvi jsem nebyla,.tak uvidíš co ti řeknou
@Rose1777 určitě zůstaneme ve skupině a dáme si vědět, přeji ať ti dobře dopadne IVF, třeba nám transfer dopadne zase v podobný čas. My chodíme na Prahu 7. ![]()
@Rezninka Ahoj, zítra Ti přeju hodně štěstí!
![]()
Mně krev před Ketem nebrali, ale tak uvidíš
.
@JancaS012 ja se zeptam ale co jsem tak cetla a holky psali, tak je to kvuli hladine progesteronu. Dekuju ♥️