KET leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
23.1.23 18:27
@Anonymní píše:
Ahojte holky, dnes jsem byla na KET.
Stalo se vám někdy ze embryo zavadeli dvakrát? Při kontrole katetru po, bylo zjištěno ze se embryo prilepilo k hlenu/ke katetru, nevím jak přesně. Je to bezne? Sestřička říkala ze se to deje furt, tak bych rada kdyby to bylo běžné. Hned mi v hlavě běžely černý scénáře, ze se to nepovede kvůli tomu.

Ahoj, mně doktor při zavádění říkal, že se to stává. Ale neřekl, jak často. Proto katetr vždy kontrolují. Neměj strach, určitě je to v pořádku a už hnízdí u tebe:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.23 18:35

@Rose1777 uff, děkuji za odpověď. Sestřička se nad tím taky vůbec nepozastavovala a říkala ze se to stává. Jen mě hlodalo hned v hlavě, aby se tím “neznicilo” embryo..

• Citovat
  • Upravit
1125
24.1.23 00:26

@Mytyl děkuji. :srdce: Tobě budu držet palce. Dávej vědět. Já bych, až to půjde, chtěla zkusit taky v přirozeném cyklu. No tak uvidíme, zda se moje zdraví umoudri 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
24.1.23 08:07

10 den po KET

Ahoj, dnes jsem 10 den a myslím že to vypadá už docela hezky :) a začínám pomalu věřit, že se náš sen začíná plnit 😊. První náznak na testu jsem viděla už 5 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.1.23 08:43

@Hanulka54 To vypadá hodně nadějně! Dokonce bych řekla, že už je to skoro pozitivní test :).
Přeju hodně štěstí a hlavně zdraví! Ať se u tebe prďousek drží :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
24.1.23 08:48

@JancaS012 moc děkuji 😊 je to každý den silnější, tak snad se mu u mě bude líbit :) a ty jsi na tom jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.1.23 09:38

@Hanulka54 Já jsem byla u své gynekoložky, která těhotenství potvrdila. Zítra jedu do sanatoria a tam mi udělají i vnitřní ultrazvuk a odeberou mi krev. Takže by se to mělo úplně potvrdit :D. Takže dám určitě vědět 😊. Stále tomu nemůžu uvěřit 🤭.
Určitě se mu u tebe bude líbit. Myslím na Tebe ☺️ 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.1.23 10:10

Všem moc gratuluji, je to krásný vidět pozitivní testy. Nám z krve potvrdili negativní výsledek, takže 1. KET nevyšel, teď se prý musí čekat cyklus nebo dva na další pokus, nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Já jsem ještě ke všemu onemocněla nějakou chřipkou, tak možná že to nevyšlo i z tohoto důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
24.1.23 10:23

@JancaS012 A můžeš mi říct o tom více info? ;) za jak dlouho tě pozvali do senatoria a kdy si po tom 14dnu šla za svou gynekoložkou? Já mám 14 den v sobotu a tak si řikám, že bych v pondělí ráno šla za svou gynekoložkou a zároveň v pondělí mě mají volat z Repromedy abych jim řekla výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.1.23 10:52

@Verča243 a rekli důvod? Nám první KET v prosinci nevysel, ale otěhotněla jsem. 5den duch, 14den normalne dálnice, bohužel hcg bylo 11 den pouze 87, za dva dny se sice zdvojnásobilo, ale další odběr už zas ne, 15 den po transferu bylo jen kolem 250. Ale za mě lepší než kdyby to později zamlklo a měla bych s tím další komplikace. Dva dny po kontrole po 14 dnech od pozitivního testu jsem po vysazeni léku dostala normálně (silnejsi) menstruaci a včera jsem hned podstoupil další KET. Měla jsem řízeny cyklus predtim i teď. Takže 1.12 KET a 23.1. Další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.1.23 11:12

@Vandand aha no mluvila jsem jenom se sestrou a ta mi tvrdila, že si mám zavolat někdy v únoru a i tím, že jsem nemocná tak, že je lepší vynechat cyklus nebo dva. Tak tomu už vůbec nerozumím, ale možná u mě je problém PCO, protože normálně u mě ovulace neprobíhá, tak se to musí naplanovat. Protože minule jsem musela začít první den menses začít brát etrofem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.1.23 11:24

@Verča243 tak to chápu jestli to odložili třeba cyklus kvůli té nemoci co teď probíhá. Ikdyz do transferu už bys byla zdrava.. ale nechápu proč čekat dva cykly.
Já mám řízeny cyklus, takže také estrofem. Vlastne jsem ho po prvním KET vysadila a za dva dny kdy přišla ms zase nasadila.Zkus se možná poptat přímo lekare, než jen po telefonu sestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.1.23 11:41

@Hanulka54 Napíšu ti zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.1.23 11:48

@Verča243 To je mi moc líto. Vím, že se to lehce řekne, ale neztrácej naději. Jednou to určitě vyjde :srdce:. Možná za to opravdu mohla ta chřipka :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
24.1.23 12:09

Holky a ja dneska krvacim je to bud a nebo😔 i minule jsem v 6 tt krvacela nadeje umira posledni ale nevim nevim😢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí