Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
předem se omlouvám za svůj dotaz a vstupování do rozběhlé diskuze. Také vím, že jsem testovala moc brzy. Každopádně, dnes jsem 8. den po KET 4 denní morulky Ačkové kvality.
Ovitrelle 250 mg jsem píchala v pátek 27.1. odpoledne na vyvolání ovulace, dnes je to tedy 14. den od aplikace.
KET proběhl v přirozeném cyklu. Sliznici jsem měla krásně vysokou, embryo bylo dle slov doktora prý opravdu moc pěkné.
Zkoušela jsem test už 5. den po KETu, s tím, že jsem to brala, že mi duchy hází ještě Ovitrelle.
Včera ale čárka výrazně zesílila a dnes na testu de facto nic není. Ano, když hodně koukám a naklápím ze všech stran, možná tam něco vykoukám.
No, jsem z toho vcelku špatná, ale každopádně to ještě nechci vzdávat.
Jen mě tak nějak zajímá Váš názor, zkušenosti, možná i třeba trochu naděje do žil.
Děkuji.
@Rose1777 píše:
@Nika11234 ahoj, co jsem vyčetla, tak jde bez narkózy odběr vajicek, pokud máš na odběr pouze jeden folikul. To se také dělá. Je to jiná zkrácená metoda než klasické IVF, kdy ti odeberou těch folikulů víc. Klasika je bez narkózy bolestiva a nevím, jestli to vůbec centra dělají. Já jsem byla na IVF jednou, narkóza úplně pohoda, nebylo mi po ní vůbec špatně. Je to tak na 15 min a hotovo. Samotný transfer embrya, ať už čerstvého ET nebo kryo KET je jako roční prohlídka u doktora. Nic nebolí
Samozřejmě jsou výjimky, pokud máš nějaké srůsty apod. Ale pokud jsi zdravá, tak transfer je naprosto bezbolestná a rychlá záležitost
ahoj děuji za popis zkusíme chystáme se na to na jaře ![]()
@fragollinna zkoušela si i odpoledne? Mě přišlo ze mám odpoledne když nepiji mene koncentrovanou moc než když testuji ráno po cele noci.
@Vandand ano, ten test, který je pozitivní je z odpolední moči, zatímco ten negativní je z ranní.
To je zvláštní, ale tak zkusím zítra odpoledne tedy.
Ahoj holky, jakpak se máte? Po pátečním opu mám 6 oplozených vajíček a teď se strachem čekám, kolik vydrží do 5.dne ![]()
V úterý mě čeká ještě utz, jestli bude možné provést et..ale moc nadějí tomu nedávám…
Jinak další cyklus snad ket… ![]()
@fragollinna Ahoj, zkoušela ses znovu testovat, jak vypadá případně další?
@Emma66 ahooj, no to mě mrzí ![]()
Já fakt ani necítila ten katetr nic, neměla jsem tucha že semnou něco dělají. Ale zvládla jsi to
a budu držet pěsti ![]()
@Demi89 ahoj, přeji, ať to do pátého dne zvládnou všechna, když nebude ET, tak nevadí, začíná se ukazovat, že je v současnosti KET úspěšnější oproti ET, kdy jsi docela po nalozi hormonů atd. Dřív byl ET úspěšnější, protože byla horsi metoda mrazení a rozmrazení embryjek. Navíc, pokud ET není ze zdravotních důvodu, tak máš KET hrazeny na pojišťovnu
![]()
@fragollinna
Ahoj, jak Ti dopadly testiky, sílí nebo se pořad objevuje duch? Já jsem tentokrat bohužel asi měla biochemko, na testu pořad jen duch, který násilí od 7.dne, dnes jsem 11. den po Ket a bohužel pořad stejné ![]()
Ahoj holky dnes jsem 8.den po ket a vyšlo mi tohle, ale nevím jestli je to duch nebo ryska.
Testovala jsem Sluníčkem. Co myslíte?
Ahoj holky, po delsi odmlce se zase ozyvam. Vcera jsem byla na krvi a bohuzel negativni. Neni ani naznak ze by se embrio uchytilo. Dostala jsem zadanku na imunologii na kterou jdu az za mesic a pul. Tak uvidime co zjisti. Drzte se ![]()
@penalda ahoj, ukazuje se mi to ve špatně kvalitě, ale zdá se mi, že vidím sice slabší, ale růžovou carku
, ryska by byla šedivá, takže já bych to viděla pozitivně
![]()
@Rezninka ahoj, to mě moc mrzí
musíme vydržet a věřím, že se všechny jednou dočkáme
me čeká druhe IVF a snad bude úspěšnější ![]()
@penalda Ahoj, ja vidim hezkou slabou čárku, preji, at sili. ✊
@Rose1777 @Mytyl díky holky teď jsem se ptala manžela a ten nevidí nic tak snad nejsem blázen
I když se na to moc nechci upínat a zbytečně se radovat. V říjnu jsem měla ZT v 8.tt.