KET leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
18.2.23 19:32

@Demi89 je to je super, ja si rikam, ze kdyz to nevyjde, tak aspon mam toho mrsouse vytouzenyho ❤️ moc bych ti prala, aby ti to taky vyslo v tom 3 IVF 👍 😍 drzim palce. No v tom Pronatalu kam chodim, tak ten doktor mi prave rikal, ze mam hodne srostly levy vajecnik a ze by se spatne odebirali vajicka a ze by s tim mohli byt nejaky komplikace 🙈 tak ja doufam, ze mi snad ted vyjde ten druhy a posledni ket ❤️ 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.2.23 19:37

@Demi89 @PEETINKA27 ahoj, já mám taky po císaři a v CAR se jen ptali, jak mam dlouho po cisari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.2.23 21:32

@Sisa6 @Demi89 ja jsem prave po velke operaci endometriozy a s resekci streva, proro jsrm rodila cisarem. Ale tim ze mam srusty koldm vajecniku, tak prave mi v car ten doktor rikal, ze by se hodne spatne odebiraly vajicka :? Tak nevim no, aso to vedi lip :think: kazdopadne budu doufat aby mi vysel posledni ket :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.2.23 19:22

Ahoj, ahoj po dlouhé době

Ahoj holky, po dlouhé době se ozývám. Bohužel ne s dobrými zprávami. Zhruba před dvěmi týdny jsem byla v sanatoriu na kontrole a tam kromě gestačního váčku nebylo vidět nic. Plod se nám bohužel nevyvinul. Hrozně mě to vzalo, ale vyplakala jsem se, probrala jsem všechno s manželem, který je mi velkou oporou a parťákem, a tak nějak jsem si to v hlavě srovnala. I tak jsem si dávala čas, proto se Vám ozývám až teď. Minulý týden jsem byla v nemocnici na kyretáži - před zákrokem jsem měla hrozný strach. Každopádně jsem to zvládla a moje tělo ten zásah přijmulo docela dobře (musím zaťukat!). Teď zažívám moje první šestinedělí, i když úplně jiné, než jsem si myslela, že kdy zažiju. Ale věřím, že všechno se děje z nějakého důvodu. A i když mě to všechno hrozně mrzí, už teď vyhlížím druhý pokus KETa.
Budu vás tady sledovat i nadále a později sdílet počůrané testy, jo? :lol:
Opatrujte se. Z vás, které nosí pod srdcem ten poklad, mám upřímnou radost. A vy, které se vytoužených dvou čárek nemůžete dočkat, tak vám držím upřímně pěsti. Však my to dáme, holky. Jsme bojovnice! :srdce:

A i když vypadám možná zbytečně přemotivovaná, nebojte se holky, i mě ten život někdy (často) pěkně s*re :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
19.2.23 21:43

@JancaS012 to mě mrzí, život je někdy těžký a cesta k dítě je složitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
19.2.23 23:29

@JancaS012 ahojky taky me to moc mrzi ale pises to tak hezky ze z toho mam pocit ze uz si s tim srovnana a mas plan a miminko bude! Posilam objeti :hug: :dance: a pak napis budu na tebe myslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.23 06:20

Ahoj holky, našla jsem tuto diskuzi a hledám asi jen nějakou podporu…už jsem zoufalá… vloni proběhlo IVF a Et, bez úspěchu. Teď v únoru první KET. Nevydržela jsem a včera testovala - 11 den. Objevil se duch. Snažila jsem se nepanikařit, s tím že budu testovat do toho 14 dne…dnes jsem si dělala test a nic 😔 upřimně mě to položilo, jak je to možné :cry: :cry: nemáte s tím zkušenost některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
21.2.23 06:59

Ahoj holky, tak u nás to nevyšlo, test je bílý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.2.23 07:19

@Terreza1_2_3 ahoj, bohužel zkušenost nemám. Měla jsem vždy bilo :?, ale nemohl to být třeba zbytek ovitrele? Neměla jsi ho a v nějaké vyšší dávce? Nebo mě napadá biochemické, stává se to bohužel casto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.23 08:26

@Rose1777 beru jen estrofen a utrogestan…takže asi to biochemický. Neměla sem se testovat, tohle zklamání je mnohem horší, než když je test rovnou bílý :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.23 08:29

@Rose1777 beru jen estrofen a utrogestan…takže asi to biochemický. Neměla sem se testovat, tohle zklamání je mnohem horší, než když je test rovnou bílý :cry:
@Sisa6 to je mi líto 😔

Už nevím jak se s tím vyrovnat… mám za sebou potrat, všechno to snažení, pokusy, zklamání a teď když byla malinká naděje, tak opět velké zklamání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.2.23 09:20
@Sisa6 píše:
Ahoj holky, tak u nás to nevyšlo, test je bílý :(

Ty jsi byla den po mně na KET ne? 11.2.? Tím pádem jsi dnes 10.den po…ještě to určitě zkus otestovat ten 14.den, četla jsem o holkách, co něco měly na testu až opravdu 14.-16.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
21.2.23 10:24

@Emma66 už jsem byla dvakrát těhotná, bohužel tusim, ze nic nebude. Naštěstí mám dvouletého čertíka, který mě nenechá smutnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
21.2.23 14:17

Ahoj holky u nás to tentokrát taky nevyšlo ještě čekám na krev, ale nic od toho nečekám. :roll:
Může se na řízený ket chodit hned po sobě nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
21.2.23 14:26

@penalda ano, KET může být další mesic. Mezi stimulacemi však ma být mezera alespoň 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí