Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@penalda spermií je vždy pár kusů, Mase-Tese manžel odmítá. Už se mi blíží 35, tak už jsou ty vajíčka stare a spemiogram je hruza. Byl by zázrak, kdyby to ještě vyšlo.
Ženy, hezký den ![]()
Tak mě dnes ráno napadlo, kolik z nás je těch, kterým opravdu od ledna těhotenství vyšlo? Mám pocit, že ty které měli pozitivní testy a pak i v pořádku vyšetření tak nakonec se nezadařilo.
Ahoj holky, já jsem dnes 8. Den po KETu. Test se zatím jeví pozitivně. V příloze jsou fota testování od 4 do 8 dne. Zatím asi hezky sílí, ale je mi jasné že to pořád nic neznamená. Po mých předchozích zkušenostech s biochemickým mám strach ale stejně mi to nedalo a už testuju 🙈 je fakt, že tentokrát jsou testy mnohem hezčí - pri biochemických jsem měla ducha až 10 den po KETu ale vím že pokaždé je to jinak. Tak jsem zvědavá jak to celé dopadne. Zatím se vůbec neraduju, jen se modlím aby to vydrželo 🙏
@Klota píše:
Ahoj holky, já jsem dnes 8. Den po KETu. Test se zatím jeví pozitivně. V příloze jsou fota testování od 4 do 8 dne. Zatím asi hezky sílí, ale je mi jasné že to pořád nic neznamená. Po mých předchozích zkušenostech s biochemickým mám strach ale stejně mi to nedalo a už testuju 🙈 je fakt, že tentokrát jsou testy mnohem hezčí - pri biochemických jsem měla ducha až 10 den po KETu ale vím že pokaždé je to jinak. Tak jsem zvědavá jak to celé dopadne. Zatím se vůbec neraduju, jen se modlím aby to vydrželo 🙏
To jsou krásné testy. Závidím a samozřejmě moc přeji a držím palce ![]()
@Hanulka54
Asi nas bude dost🙈jen ve skupince s terminem porodu zari to bohuzel nedopadlo snad 1/3 a tam jsou i bez ivf ![]()
Jaky ted mate plan vy? Pujdete na novy ket? ![]()
@snehurka000 Já naštěstí na další ket jít nemusím, protože svůj poklad nosím pod srdcem
.. Spíš mě to tak zajímalo orientačně, mám pocit že málo komu se to podařilo.
@Hanulka54 jezda promin🙈 ja si te spletla s Jancou🤦♀️ to je tak kdyz clovek driv pise bez mysl😃 asi to fakt vychazi ze 1/4 az 1/3 tehotenstvi nedopadne i podle te skupinky… verejne se o tom moc nemluvi ale ja treba vsem rekla pravdu a dost se mi ulevilo nez si vymyslet proc jsem doma a nesla jsem treba na oslavu mozna proto je mi i psychicky dobre… jen vcera na kontrole jsem v cekarne sokovala asi jednoho nastavajiciho tatinka ale aspon vi ze ma priste drzet pusu🙈 😀dosel do cekarny a jeho partnerka uz byla u sestricky a on na me taky cekate mimi a ja na neho jestli chce vedet opravdu proc tam jsem a on ze jo tak jsem mu rekla ze jsme o neho prisli tak se zacal omlouvat a mrzelo ho ze se tak zeptal… ja jsem nastesti v klidu ale dokazu si predstavit kolika holkam by to moc ublizilo
@snehurka000 Uplně v pohodě, já si taky občas někoho pletu a pak musím projít komentáře abych věděla co kdo psal ![]()
Mě právě příjde jak to tak procházím, že málo komu se podařilo mimčo udržet když to procházím třeba od začátků komentářů.
Ale jsem ráda, že to bereš jak to je. Máš nějaké mrazáčky nebo budeš podstupovat vše od začátku?
@Hanulka54 nastesti mame jeste 6🍀tak snad vyberou ted nejakou bojovnici zas😁 takze j ted cekam az prijde ms a zas pujdu na ket a snad to vyjde❤️
@Hanulka54 dekujiii
no jeste je dost veci co se do te doby muze pokazit ![]()
Ahoj holky! Zdravím vás a doufám, že si užíváte přicházející jaro
.
Já jsem byla na kontrole u své doktorky a všechno je v pořádku. Teď se jen čeká na měsíčky, tak snad ty potvůrky dorazí. Na druhý Ket půjdeme co to jen bude možné, teď chci jet ale dál. Po 3 měsících se vracím zpátky do práce. Trošku se toho bojím, zároveň se těším na to, až trošku změním myšlenky. Popravdě mi přijde, že jsem si „díky“ tomu hodně věcí uvědomila a chci si ten život trošku víc užívat.
Doufám, že se máte krásně a že zůstaneme v kontaktu
.
@JancaS012 jee to jsem rada ze pises
a jak dlouho musis cekat na dalsi ket? Aby jsme zase nesly ve stejny den😁Ted uz bude hezci a hezci pocasi a teplo a bude lip❤️ 🌷to slunicko dela hodne ☀️
@snehurka000 gynekoložka mi říkala, že někdy je po tý kyretáž pauza 2-3 měsíce. Takže doufám, že budu čekat maximálně ty dva měsíce. Břicho mě vůbec nebolí, cítím se dobře. Tak snad. Po těch měsíčkách běžím hned do sanatoria, tak pak dám vědět
. Jé to by bylo dobrý! By jsme zase spolu čůraly na papírky
.
@JancaS012 zdravím, držím palce v dalším kole ať už je to poslední
a můžu se zeptat, v caru vám udělají ket třeba už po 2 měsících? Mě můj gynekolog po kyretáži řekl, že jak přijdu na kontrolu po šestinedělí a bude vše ok tak můžu hned těhotnět ale v caru chtěli od šestinedělí ještě 3 cykly čekat. A je pravda že po kyretáži (duben2022)jsem měla „pohnojeno“ a až do listopadu mi krásně rostla sliznice a dokonce jsem ovulovala sama od sebe (tohle u mě není normální, kvůli tomu řešíme ivf) ale stejně se mi nepovedlo otěhotnět. Teď v řízeném cyklu se embryo zatím chytlo a roste jak má. V úterý jsem měla HCG 51 a dnes mám 135,5. Jsem 9.den po KETu. Tak doufám že už to tak půjde dál a zas nezamlkne, nebo nebude biochemický 🙏