KET leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
21.3.23 06:48

@Demi89 Tak to je mi moc líto 🥲 držela jsem palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
21.3.23 06:58
@Demi89 píše:
@marinana ahojky, tak jak jsi dopadla? U mě i krev negativní… 😣

Ja mam dnes skoro neviditelnyho ducha jeste z ovitrelle, na krev jdu zitra, predpokladam, ze tam budou jednotky z ovitrelle a jinak nic. 🙏

Mrzi me, ze to nevyslo. :hug: Uz vis, co budete delat dal? ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.3.23 09:31

@marinana dnes jsem byla na kontrole a hned jak dorazí ms začínám další cyklus, jen mi teď dr přidal Medrol, tak uvidíme :) pokud to zase nevyjde, dám si do podzimu přestávku :roll: musím zhubnout 15kg, co jsem za zen rok nabrala 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.3.23 09:34

@Hela2239 moc děkuju, naštěstí už mám s novým cyklem zase naději, tak už jsem se s tím smířila, pořád věřím, že to jednou musí vyjít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
21.3.23 12:23

@Demi89
Určitě to vyjde musíme věřit, u mě je to horší já už mám po 40tce tak to moc nejde 🥲 ale máme ještě jednoho mrazáčka.🙏 Tak se snad taky dočkáme, jdu na další KET jak dorazí ms někdy koncem měsíce bych to měla dostat, jen si vůbec nechci připustit, ze by nám tahle poslední možnost nevyšla. Snažím se myslet pozitivně ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
21.3.23 15:15
@Hela2239 píše:
@Demi89
Určitě to vyjde musíme věřit, u mě je to horší já už mám po 40tce tak to moc nejde 🥲 ale máme ještě jednoho mrazáčka.🙏 Tak se snad taky dočkáme, jdu na další KET jak dorazí ms někdy koncem měsíce bych to měla dostat, jen si vůbec nechci připustit, ze by nám tahle poslední možnost nevyšla. Snažím se myslet pozitivně ❤️

A muzu se zeptat, cim stimulujes a jaky to ma uspech? Taky je mi pres 40 a zjistuju, jestli neco nemuzeme zmenit. 🤔
Ted budou hezky jarni energie, tak verim ze i to ti pomuze k stastnemu konci. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
21.3.23 18:38

@marinana
Estrofem 3*denne, clecsane injekce, náplasti estrohexal, acidum folikum, ovitrele ty po týdnu mám vždy tři, ass to mám teď nové amalgen cípky každý den a k tomu jsem ještě sama nejela na bylinné vložky a ženský čaj vše od Tiande už se tam narodilo x mimi když jeli vložky a ženský program

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
21.3.23 18:41

@marinana a asi bych měla hlavně říct ze je to z darovaných vajíček, už tu zásobu mám malou a není čas čekat na přirozenou cestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
21.3.23 19:04
@Hela2239 píše:
@marinana a asi bych měla hlavně říct ze je to z darovaných vajíček, už tu zásobu mám malou a není čas čekat na přirozenou cestu

Ahaaa….ja o nich take uvazuji, muzu se zeptat, kolik pokusu mas s darovanymi za sebou? A davali jste je na genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
21.3.23 19:16

@marinana odebrali 10, oplodnili 8, nejlepší zbyli 3, první byl ET, druhé už KET biochemické tehu, třetí poslední půjdeme teď až bude ms, prý je pohnojeno, tělo si pamatuje těhotenství, stálo to moře peněz ale porad doufáme ze se povede, ne dělali základ, je to od nějaké už maminy co má zdravé dítě, nabízeli ze to můžou poslat do Ameriky za dalších 30 000 ale taky dalsi měsíce čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
21.3.23 19:18

@marinana my to meli co garantují -tři, a ty nakonec byli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
22.3.23 06:17
@Hela2239 píše:
@marinana my to meli co garantují -tři, a ty nakonec byli

Tak to je slusny….a v jakem caru jsi? U nas garantuji jen dve. 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.3.23 10:24

@marinana
IVF Cube, Praha, garance 8 vajíček, 2 blastocysty, jsem tam spokojena, přístup a opravdu se snaží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.3.23 10:26

@marinana
Omlouvám se brala jsem to ze jsem měla celkem 3 pomotala jsem to. Koukni na stránky tam to mají hezky popsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
3.4.23 14:09

Ahoj holky tak ja mam naplanovany ket na pristi tyden v utery :mrgreen: dneska 11DC 9,5mm sliznice tak snad to bude vse ok🙏 🍀 kdo jde taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí