Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak výsledky krve jsou sice pozitivní, ale hodnota HCG je jen 137, takže ve středu znovu na krev, tak nevím co to může znamenat.
@Verča243 Ahoj, já měla posledně hodnotu hcg 79, bylo to biochemické teh, nemělo šanci na udržení. Ale prý si to tělo pamatuje a je na další šanci “pohnojeno “ já teď čekám na krev jak pohnojeno je 🥺. Taky jsem šla po týdnu znovu na krev, ale me rovnou řekli ať vysadim léky 🥺 a další krev byla jen z důvodu ze to opravdu odešlo. Jestli ti nic takového neřekli šance ještě malá je.
@Hela2239 tak to mi zatím neřekli, jen že hodnota není taková jaká by měla být, tak budu doufat, že se prcek udrží.
@Verča243 tak já dnes krev negativní…
ale Tobě držím pěsti
člověk musí věřit ![]()
Teď si dám do září pauzu…už toho zklamání bylo dost
ještě je zkusím ukecat na ten clostilbegyt 🙏
@Verča243 gratuluju
uvidis na dalsim odberu jestli bude stoupat🙏 🍀 ono ani vysoke hCG nezarucuje uspech🤷♀️ ![]()
@Demi89 to me moc mrzi ze ani tentokrat nic a to jsme se tu o tom bavily😔 ![]()
Ja mam tyden po ket a uz ducharim ze😅 duch tam je tak uvidime dal… ![]()
Ahoj holky, tak já dnes 6 den po ket, břicho bylo nafouklé, dnes už splasklo, občas picnuti v podbrisku a sem tam nepříjemný pocit v prsou, jinak nic akorát dnes v noci dost pocení, bojím se ze zauradovala imunita a minimimis vypudila. No zatím jsem ještě netestovala tak uvidím 🙏, říkám si ze je na test ještě brzy
@Hela2239 Ahoj, já se testovala od 5 dne a duch jsem tam vykoukala. Ale byl to trochu risk takto brzy testovat.
@snehurka000 Ahoj, doufám že ti to zase výjde a duch bude jen sílit a i poté to bude vše v pořádku jako u mě ![]()
@Hanulka54 no dneska nevim jestli to neni jen ryska tak jsem se vratila z toho “urcite to vyslo” trochu do reality a uvidime🙈
@snehurka000 píchala sis Ovitrelle? Ten to muže dělat, proto už netestuji tak brzy minule jsem měla ducha z Ovitrelle