KET leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1722
22.4.23 13:27

@Hanulka54 to je super a popravde takovy krasny tehotenstvi i zavidim :srdce: :hug: snad se taky dockam aspon nejakyho😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
22.4.23 21:51
@Demi89 píše:
@Lulu0707 nám taky nic nezjistili :( právě chodila v prosinci a lednu na Mojžíšovku a odblokování kostrče :think: minulý ket na akupunkturu a užívala byliny TCM…ale přišlo, že jsem z toho byla ještě víc ve stresu :roll:

Ahaaa, tak to je Škoda, ze jsi z toho měla takové pocity. Já do toho vkládám naději 🙏 chce to prý cvicit půl roku aspoň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.4.23 06:00

@Hela2239

Už testuješ? Já to zkusila dnes - 12 den po a mám ho teda pozitivní. Skoro dvě dálnice. Ale tak moc se bojím radovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.4.23 06:40

@Emma66 Ahoj, tak to ti moc přeji, já to tentokrat vydržím na krev jdu ve středu, no možná trestnu zítra 😂( mám 12 a večer už test u nás nikde nekoupim )😊 takže mi stejně nic jiného nezbývá 😂 a do zásoby jsem tentokrat testy nekupovala abych nebyla zklamaná 🥺 na krev jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.4.23 08:23

@Hela2239 děkuji. To uteče rychle a bude středa a půjdeš na krev :palec:

Já vlastně ani nevím, jaký je postup dále. Ve středu přetestuji, to bude 14. den po. Zavolám výsledek do repromedy a zjistím, zda mě objednají na krev nebo až nějaký ultrazvuk později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.4.23 08:35

@Emma66 Aha, no já chodím do IVF CUBE, tam se chodí 14 den na krev a podle výsledku pak UTZ. Ale když máš // tak to je první část vyhraná. ❤️ pak by měl byt UTZ jestli bije srdíčko a pak předávají zpět na gynekologii, aspoň u mě by to tak mělo byt, já zatím ve dvě // doufám, příznaky nic moc, spíš žádné tak uvidím, je to náš poslední pokus 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
24.4.23 09:10

@Emma66 moc gratuluju!♥️ 🌷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
24.4.23 09:53

@Emma66 Ahoj, chodíš do Brna do Repromedy? Také jsem chodila tak ti postup klidně můžu napsat ;)
14. den ti zavolají, zeptají se ti jak dopadl test a když bude pozitivní jakože to tak vypadá :) tak tě co nejdříve objednají na krev a zároveň na ultrazvuk. Na něm zjistí jestli je v děloze gestační váček a kolik má mm. Ale hlavně jde o to, aby byl v děloze :)
Potom tě ještě objednají jednou cca za 2 týdny na ultrazvuk a tam nám šlo vidět už srdíčko, vypočítají termín porodu a v jakém si týdnu těhotenství. Já měla být ve 4tt a dle nich podle ovulace jsem skočila na 7+1tt. A pak tě předají už k tvému doktorovi a dál tě už nekontaktují ;)
Kdyby ses chtěla na něco zeptat tak se ptej ;) už mám dlouho po ale pořád si to pamatuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.4.23 10:52

@Hela2239 budu ti moc držet palce, ať ti ta krev ve středu vyjde :srdce:

@snehurka000 děkuji :srdce:

@Hanulka54 ano, moc děkuji za info! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.4.23 20:43

Tak u mě to nedopadlo dnes krev 340 jednotek a ve středu 269, tudíž mám vysadit léky a přijít na ultrazvuk, zda se nejedná o mimoděložní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.4.23 20:50

@Verča243 to je mi líto já nakonec sehnala test a snehobilo 😥 asi vím už jak dopadne krev 😥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.4.23 21:42

To mě mrzí za vás obě dvě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
24.4.23 22:52

@Verča243 @Hela2239 holky je mi to moc lito😔 ♥️ ja si udelala jeste ted pro jistotu test a uz brat vecerni leky taky nebudu a zadny zahrak se nekona…
Jsem rada ze aspon jedne to vyslo @Emma66 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
26.4.23 10:29

@snehurka000 děkuji. V pátek jdu na krev, tak uvidíme. Ale dnes opravdu dvě stejně silné čárky na třech testech :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
29.4.23 18:59

Zdravím po dlouhé době :)

Ahoj holky, tak se Vám po dlouhé době taky ozývám.
Jak některé víte, můj první úspěšný KET bohužel dopadl kyretáží, kterou jsem si prošla v polovině února. Každopádně se nevzdávám a jedu dál.
Tento týden jsem byla konečně v santoriu, abych se dozvěděla co dál.
Kvůli dlouhému čekání na MS (8 týdnů a to jen díky injekci u doktorky, jinak by možná ještě nepřišla), mám za sebou konečně první cyklus a teď musím projít ještě druhým. Ke konci května nebo začátkem června bych teda mohla jít na svůj druhý pokus. Tak doufám, že vyjde :srdce:.
A jak se máte vy? Sem tam na emimino zajdu a sleduju vaše šťastné a občas i smutné příběhy. Už se moc těším, až budu celou cestu opět sdílet s Vámi :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí