KET leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1722
19.5.23 22:01

@Hanulka54 to je krasny😍 ha ha jsem 4. den po ket… manzel ze at to jeste jednou zkusime a doktor svym pristupem me presvedcil ze jo kdyz navrhl jiny leky… jako pocit mam dobrej tak uvidime😁 ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.5.23 05:35
@Hanulka54 píše:
@Emma66 ahoj, kdy jdeš na kontrolu nebo už seš po? 😊

Ahoj, děkuji za optání. Už mám po dvou kontrolách v CAR. Srdíčko potvrzeno, velikost odpovídá přesně tomu, jak má :srdce: jsem dnes 8+1. Jo a víme už pohlaví, tím že máme embrya s PGD. Čekáme holčičku, kterou se přiznám jsem moooc chtěla :srdce: takže extrémní radost a doufám, že nám ji nic nezkazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
20.5.23 09:21

@snehurka000 já jsem také věděla podle svého pocitu a cítila jsem se od začátku nějak jinak a boleli mě hned prsa 😁 tak jsem věřila že vše je tak má být a také to tak bylo 😊. A moooc držím palce aby to vyšlo 😊
@Emma66 jéé tak super :srdce: moc gratuluji 😊 holčičky jsou super 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
21.5.23 10:35

@Hanulka54 ja myslim ze je to jasny :srdce: :dance: ted aby bylo vse v poradku a bojovalo🍀 ♥️ 🙏mam dneska uplne husinu…uz vcera jsem si delala test a videla stin a dneska je to duch😁nevim jestli tady s tou kvalitou je videt ale ja ho vidim doma i ve fotkach😅(fialovej vcera a modrej dneska)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
21.5.23 11:09

@snehurka000 Na fialovým vidím jenom lehce, ale na modrým doušek je :potlesk:. Budu držet palce aby jste to dotáhli až do samotného konce :srdce: pamatuji si jaké si měla také trápení kolem KETu v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
21.5.23 12:12

@Hanulka54 ano fialovej jsem si delala vcera meli jsme firemni party tak jsem chtela vedet😄 a rikala jsem si prece jen to je mama test co kdyz je to falesnej duch/riska zkusim dneska dr max😁 a ten je hezci nez vcere tak zkusim i zitra☺️ mam radost a jak si psala ty ze sis myslela ze to vyslo tak ja taky😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
21.5.23 15:56

@snehurka000 Joo ať si každý chlap řiká co chce, ale ty ženský pocity jsou prostě TOPka :srdce: a nedám na ně dopustit ani teď v těhotenství ;) a i když jdu na kontrolu třeba po 5ti týdnech tak vím a cítím že je vše v pořádku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.23 14:56

Dobre otpoledne. Hrdla bych ze zeptat jsem asi 8jden po inseminaci. a13.5. Jsem si píchla inekci do břicha jdeš ráno jsem si udělal tet byla tam slabounka čárka. tet nevím jesli testují brzo jak dlouho trvá nes viprcha inekce. Děkuji za otpovet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
22.5.23 15:18

@Veronika 0000 Ahoj, myslím si že injekce by měla být z těla už pryč. Já měla pozitivní test od 5 dne a injekce na něj už vliv neměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.23 15:32

Ahajedest sem si dělala ráno byla tam slabounka čárka jeden test jsem si dělala tet. Moc tomu nevěřím nechci se klamat. nejlepší test by byl asi ten digitální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.23 15:33

Byl ste těhotná vislo vám to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
22.5.23 17:07

@Veronika 0000 Druhou čárku krásně vidím :) takže si myslím že jste těhotná :) a prý je nejlepší test Mamatest nebo aspoň jeden z nejlepších :) ten jsem také používala a od 5. dne jsem druhou čárku viděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.23 17:36

Aha dobre děkuji skusim si koupit ten mamatest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
22.5.23 17:44

@Veronika 0000 A zkoušej testovat třeba každý druhý den ;) a uvidíš jestli čárka sílí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.23 07:37

Dobre děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat