Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobre otpoledne stalo se vám ze na digitálním testu vislo negativní. Na obicejnim testu slabaounka čárka
Stalo se vám ze digitální test negativní. Obyčejní. slabounka čárka
Dobre otpoledne. Dnes jsem si udělal digitální test. negativní. Pak jsem si udělala obyčejný ukázala semy slabounka čárka. Tak nevím.
@Veronika 0000 ahoj nestalo, nemáš digitální horší citlivosti než ten papírový?
P. S. A dotaz stačí položit jednou, nemusíš ho opakovat
Jo mě se to poslala dvakrát nevšimla sem si toho. cistivosty nechápu. Asi přestanu testovat
@Veronika 0000 zkus třeba testovat až za 2 dny a jak jsem již psala tak zkusit ten Mamatest. Digitální jsem já nikdy nepoužívala, takže s ním zkušenost vůbec nemám.
@Hanulka54 tak to vypada na dobre ceste
ob den je videt jak sily🍀 ♥️ tak doufam tentokrat v dobry konec🙏 🍀 ♥️
@snehurka000 Jéé no krásný
věřím že 14. den by mohli být obě čárky stejné ![]()
@Hanulka54 tak mam dobre zpravy
odber ukazal hcg skoro jak u dcery tak verim ze tentokrat bude vse v poradku☺️ 🍀 ♥️
@snehurka000 jé tak to moc gratuluji
budu na tebe i dál myslet a budu věřit že to bude všechno i dál v pořádku 😊
@Hanulka54 tak na me asi myslis dobre
dneka jsem videla srdicko a tim ze je drobek o kousek vetsi vse bylo krasne hned videt
mysly na me prosim dal
a jak se mas ty?
@snehurka000 Jéé tak to jsou krásné zprávy
když jde vidět už srdíčko tak je to ještě o to větší radost
. Měli jste embryjko geneticky vyšetřené? Resp. víš co čekáš? ![]()
Já se mám jinak dobře
krásně rostu a jsem strašně na bříško pyšná
. Teď nám na domě dělali fasádu, tak moc na odpočinek nebyl čas ale snad to teď bude už lepší a klidnější ![]()
@Hanulka54 Hanulko ha tady na tebe zapomnela ti odepsat🙈promin…nemeli jsme genetiku a dneska jsem byla na screeningu a na 90% holcicka ale mimo sedelo v tureckym sedu a jen na chvili protahlo nozky kdyz do nej zduchala takze jeste pockam jestli to bude pravda a ten pinda se tam neukaze😁a uz odpocivas? Kdy mas TP?
@snehurka000 ahoj, úplně v pohodě
. Tak hlavně že je všechno na screeningu v pořádku a teď to budeš mít o to klidnější 😊.
Já jsem po dovolené a teď mám v plánu více odpočívat, hlavně v tom teple se toho ani moc nedá dělat 😁. Jinak termín mám až 3.10. ale nejradši bych ho vytáhla dřív 😁