Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Emma66 Ahoj, jak si dopadla na krvi? ![]()
@JancaS012 Ahoj, moc ti přeji aby to teď vyšlo a došla si až do konce
Vím, že jsme toto všechno sdíleli v únoru spolu tak věřím že to teď klapne ![]()
Ahoj, tak já už dokonce od včerejška potvrzeno těhotenství ultrazvukem, byl vidět gestační váček se žloutkovým. Jsem 5+6 dnes.
Za dva týdny další kontrola v CAR.
@JancaS012 doufám, že vše klapne! ![]()
U mě pořád nejasné, zda se jedná o mimoděložní nebo ne, po dnešním ultrazvuku to vypadá, že ne, ale hodnoty HCG zvláštní po 14 dnech Ketu 137 ob den 269, což bylo pozitivní, ale po tydnu jen 344, další hodnota po vysazeni léků 180, ale po týdnu a po menstruaci 211, další kontrola za týden. Máte někdo podobnou zkušenost? ![]()
@Hanulka54 a ty se mas jak? Uz mas i po 2. velkem ultrazvuku?
![]()
@Hanulka54 pořád moc neví za týden hCG 195, takže moc to nekleslo, další krev v pátek 19.5.
@Verča243 tyjo
pen_mouth:a to predpikladaji ze ti tam nejaky kousicek v deloze zustal co zvysuje hcg nebo kvuli nemu neklesa nebo mimodelozni? Z rodiny mam bohuzel tu prvni zkusenost ze neco zustalo a hcg neklesalo…
@snehurka000 a jak se to řeší, když to zůstane? Na ultrazvuku nic nevidí. Na gynekologii tvrdila, že se to někdy vstřebá.
@snehurka000 Ahoj
II. screening mám za týden, ale dnes jsem přesně v polovině ve 20tt a teda ani bych neřekla že to tak utíká
je to jako včera co jsem si dělala test ![]()
@Verča243 bohuzel revizi ale mozna lepsi to ze uz by si to mela vyresene nez porad jen cekat co?🙈je mi to lito….
@Hanulka54 ja si to tak nejak myslela kdyz je kveten😁tech 14. dni do testu a pak do ultrazvuku utika nejpomaleji s pak cas vali…a jeste teda ten posledni mesic se tahne😀a nechate si rict jestli jo to holka nebo kluk no bude prekvapko?
@snehurka000 Zatím nám doktor na screeningu a moje doktorka na gynekologii potvrdili kluka
ale je to informace jen pro nás, jinak všem řikáme že nevíme co čekáme aby aspoň oni měli překvapení
Ale je pravda, že teď to fakt utíká
Já si dělala test už 4.den že jsem měla nějaký pocit že to vyšlo a ono jo ![]()
@Hanulka54 jee to je super to musel mit tatinek radost😁 💙 ha ha jsem zvedava jak dlouho zas vydrzim neudelat test😅
@snehurka000 my oba
máme doma dcerku, tak jsme syna chtěli
. A jelikož to ani ona neví co čekáme tak se jí pořád ptáme a chtěla by také brášku.
Kdy máš v plánu jít na další ket? Nebo jak seš na tom teď?