KET leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1722
19.4.23 12:09

@Hela2239 ne ne ja mam rizeny kety:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
19.4.23 15:47

Tak 14. den jsem měla 137 HCG, 16. den 269 HCG, dle doktorky je to zatím v pořádku, že by měla hodnota nárůst dvojnásobně a to je, ale pro jistotu v pondělí znovu na krev, je spíše blbé, že nevím zda se radovat nebo stále ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.4.23 15:58

@Verča243 tak já myslím, že když to roste tak je to v pořádku držím palce ať se můžeš radovat 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
20.4.23 10:19

Ahoj holky tak u me nic, nadeje sice umira posledni ale… duch by mel silit a nic…my dalsi pokus nechame az na leto protoze u nas v CAR zdrazili a KET stoji 12 500 Kc ted by jsme to jeste nejak dali ale at nemrhame jen tak pokusama a dalsi vec ze telo je v lete prohraty ze slunicka a ma vic viaminu a dcera se povedla z KETu v lete tak pockame a nasetrime…ja doufala ze bude v breznu uz slunicku a budu se vyhrivat aby to vyslo a bylo teda pekne hnusne😃
A co vy jak se citite holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
20.4.23 10:21

@Verča243 moc na tebe myslim at roste jak ma a drzi se :srdce: :hug: oni maji urcite strach jestli se neuchytlo ve vejcovodu tam to hCG roste nepravidelne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
20.4.23 10:24

@snehurka000 Ahoj, mrzí mě že to nevyšlo, ale věřím že se dočkáš svého pokladu stejně jako já :) Už jsem 16+2tt a tak všem moc přeji aby jste brzy toto krásné období také zažili :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.4.23 10:34

@snehurka000 už to mas potvrzené, ze nic? Já teď už taky bez příznaků 😥 jsem 7 den po ket 😥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
20.4.23 12:11

@Hanulka54 ja uz ho zazila😁 moc krasny pro me nebylo bohuzel ho za nejkrasnejsi obdobi zeny nepovazuju ale snad dcera jedinacek nebude a behem leta se pripojim🤰 😊 prvni trimestr mi bylo zle a cely tehu jsem prolezela pac jsem casto krvacela a nic jsem nemohla…pribrala 25 kg a s preeklampsii a vyvolanym porodem v kovidu a sama to byl vrchol meho zazitku😅 ty si to moc uzivej at to mas krasny a o 1000% lepsi nez ja♥️ 🌷 🍀 ja verim ze to pristi bude taky lepsi😁snad😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
20.4.23 12:27

@Hela2239 nemam proto pisu o te nadeji protoze manzel vcera prohlasil ze je to treba kluk a ja ze je jako zpomalenej jo😄 ja jsem optimistickej clovek ze vse dopadne dobre jen proste dcera je ted doma skoro mesic v kuse a porad resim sopel a kasel.. tyden ve skolce a zas🙈manzel je cita a taky chudak umiral na rymu a nebo ho chytl dnovej zachvat a porad si na neco stezoval na vic je venku posmourno a ja potrebuju asi zas nacerpat to slunicko a vic energie abych mohla davat dal♥️a neresit komu mam pro co zajet do lekarny misto toho odpocinku co jsem mela mit😀 🤦‍♀️protoze v tom tydnu onemocnel i pes! To proste nevymyslis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.4.23 12:35

@snehurka000 teda je vidět ze si silná žena 😊a určitě to vyjde, je to někdy kalup no, já jsem zase pořád v práci 🥺 noční atd, neschopenku jsem nechtěla měla jsem ji už 2 a nikdy to nevyšlo 😥 tak teď to určitě vyjde i mě 😍aspoň jsem se těhotně cítila do dnes 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
20.4.23 13:08

@Hela2239 ja jsem ted ve vypovedni dobe a kdyby se to podarilo mela bych jeste narok na materskou takhle o ni prijdu a byl by jen rodicak🙁na pracaku me asi poslou do pryc kdyz mam brigadu a z ni odchazet nechci…nebo budu muset dyl pracovat a vse posunout o rok🤷‍♀️je to slozity kdyz je dite na jare a do statni skolky ji vezmou az od zari a ne na tom jare a v soukrome by zas musela chodit od zacatku kdy se uvolnilo misto 5 dni v tydnu bo to minimalne platit aby to mela zarezervovany na jaro🙈3 dopo v tydnu to nevytrhnou ale mam aspon brigadu… takze hned prace na full time neprichazi v uvahu bo nemame hlidani🤦‍♀️ ale ono to dopadne dobre♥️ 😁ja fakt verim ze vsechno bude tak jak ma byt a ze vsechno spatny je k necemu dobry… prace se do zari urco vyresi tam kde jsem na brigade mi bud pridaj praci bo me vezmou na full a kdyztak misto materske budu mit ten rodicak a pak zas budu brigadnicit at to dame🤷‍♀️ 😁jen to tas bude slozitejsi a ne pohodicka…vsude je neco… :kytka: ono se to povede :srdce: kdyz si vezmu ze nekteri delaji vsechno nez zjisti ze jsou tehu a mimco se udrzi a zvladne to tak ty nase taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
20.4.23 14:11

Takový souhrn testů a hodnot HCG, myslím pozitivně a věřím, že to vyjde, další krev v pondělí 24.4. Sice hodnota HCG je nízká, ale doktorka zněla pozitivně, že tam je dvojnásobný nárůst, tak zkusíme znovu v to pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.4.23 14:19

@Verča243 určitě to vyjde 😍 🙏 🙏 🙏 mas krásný //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
21.4.23 07:52

@snehurka000 Tak to ti přeji aby si měla další těhotenství jako já ;) mně nic od začátku není, žádný nevolnosti, bolesti ani nálady :D občas mám pocit že ani těhotná nejsem kdyby se mi teda nezvětšovalo břicho :D U dcery jsem to měla pomalu stejné, takže já už mám druhé těhotenství zatím uplně v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
21.4.23 07:53

@Verča243 Krásný testík ;) A když to takto každý den co testuješ tmavne, tak je to dobrá zpráva a určitě i velká naděje :) Já jsem po 14ti dnech měla taky asi takové čárky jak máš ty a vyšlo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí