Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak 14. den jsem měla 137 HCG, 16. den 269 HCG, dle doktorky je to zatím v pořádku, že by měla hodnota nárůst dvojnásobně a to je, ale pro jistotu v pondělí znovu na krev, je spíše blbé, že nevím zda se radovat nebo stále ne.
@Verča243 tak já myslím, že když to roste tak je to v pořádku držím palce ať se můžeš radovat 😊
Ahoj holky tak u me nic, nadeje sice umira posledni ale… duch by mel silit a nic…my dalsi pokus nechame az na leto protoze u nas v CAR zdrazili a KET stoji 12 500 Kc ted by jsme to jeste nejak dali ale at nemrhame jen tak pokusama a dalsi vec ze telo je v lete prohraty ze slunicka a ma vic viaminu a dcera se povedla z KETu v lete tak pockame a nasetrime…ja doufala ze bude v breznu uz slunicku a budu se vyhrivat aby to vyslo a bylo teda pekne hnusne😃
A co vy jak se citite holky?
@Verča243 moc na tebe myslim at roste jak ma a drzi se
oni maji urcite strach jestli se neuchytlo ve vejcovodu tam to hCG roste nepravidelne…
@snehurka000 Ahoj, mrzí mě že to nevyšlo, ale věřím že se dočkáš svého pokladu stejně jako já
Už jsem 16+2tt a tak všem moc přeji aby jste brzy toto krásné období také zažili ![]()
@snehurka000 už to mas potvrzené, ze nic? Já teď už taky bez příznaků 😥 jsem 7 den po ket 😥
@Hanulka54 ja uz ho zazila😁 moc krasny pro me nebylo bohuzel ho za nejkrasnejsi obdobi zeny nepovazuju ale snad dcera jedinacek nebude a behem leta se pripojim🤰 😊 prvni trimestr mi bylo zle a cely tehu jsem prolezela pac jsem casto krvacela a nic jsem nemohla…pribrala 25 kg a s preeklampsii a vyvolanym porodem v kovidu a sama to byl vrchol meho zazitku😅 ty si to moc uzivej at to mas krasny a o 1000% lepsi nez ja♥️ 🌷 🍀 ja verim ze to pristi bude taky lepsi😁snad😅
@Hela2239 nemam proto pisu o te nadeji protoze manzel vcera prohlasil ze je to treba kluk a ja ze je jako zpomalenej jo😄 ja jsem optimistickej clovek ze vse dopadne dobre jen proste dcera je ted doma skoro mesic v kuse a porad resim sopel a kasel.. tyden ve skolce a zas🙈manzel je cita a taky chudak umiral na rymu a nebo ho chytl dnovej zachvat a porad si na neco stezoval na vic je venku posmourno a ja potrebuju asi zas nacerpat to slunicko a vic energie abych mohla davat dal♥️a neresit komu mam pro co zajet do lekarny misto toho odpocinku co jsem mela mit😀 🤦♀️protoze v tom tydnu onemocnel i pes! To proste nevymyslis…
@snehurka000 teda je vidět ze si silná žena 😊a určitě to vyjde, je to někdy kalup no, já jsem zase pořád v práci 🥺 noční atd, neschopenku jsem nechtěla měla jsem ji už 2 a nikdy to nevyšlo 😥 tak teď to určitě vyjde i mě 😍aspoň jsem se těhotně cítila do dnes 🥺
@Hela2239 ja jsem ted ve vypovedni dobe a kdyby se to podarilo mela bych jeste narok na materskou takhle o ni prijdu a byl by jen rodicak🙁na pracaku me asi poslou do pryc kdyz mam brigadu a z ni odchazet nechci…nebo budu muset dyl pracovat a vse posunout o rok🤷♀️je to slozity kdyz je dite na jare a do statni skolky ji vezmou az od zari a ne na tom jare a v soukrome by zas musela chodit od zacatku kdy se uvolnilo misto 5 dni v tydnu bo to minimalne platit aby to mela zarezervovany na jaro🙈3 dopo v tydnu to nevytrhnou ale mam aspon brigadu… takze hned prace na full time neprichazi v uvahu bo nemame hlidani🤦♀️ ale ono to dopadne dobre♥️ 😁ja fakt verim ze vsechno bude tak jak ma byt a ze vsechno spatny je k necemu dobry… prace se do zari urco vyresi tam kde jsem na brigade mi bud pridaj praci bo me vezmou na full a kdyztak misto materske budu mit ten rodicak a pak zas budu brigadnicit at to dame🤷♀️ 😁jen to tas bude slozitejsi a ne pohodicka…vsude je neco…
ono se to povede
kdyz si vezmu ze nekteri delaji vsechno nez zjisti ze jsou tehu a mimco se udrzi a zvladne to tak ty nase taky ![]()
Takový souhrn testů a hodnot HCG, myslím pozitivně a věřím, že to vyjde, další krev v pondělí 24.4. Sice hodnota HCG je nízká, ale doktorka zněla pozitivně, že tam je dvojnásobný nárůst, tak zkusíme znovu v to pondělí.
@snehurka000 Tak to ti přeji aby si měla další těhotenství jako já
mně nic od začátku není, žádný nevolnosti, bolesti ani nálady
občas mám pocit že ani těhotná nejsem kdyby se mi teda nezvětšovalo břicho
U dcery jsem to měla pomalu stejné, takže já už mám druhé těhotenství zatím uplně v klidu ![]()
@Verča243 Krásný testík
A když to takto každý den co testuješ tmavne, tak je to dobrá zpráva a určitě i velká naděje
Já jsem po 14ti dnech měla taky asi takové čárky jak máš ty a vyšlo to ![]()